Βιβλίο κατανόησης

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Καλησπέρα, και χρόνια πολλά.
Θέλω να διαβάσω, να μάθω να καταλάβω το σκεπτικό, νοοτροπία, συμπεριφορά των σκυλιών...
Δε θέλω βιβλίο εκπαίδευσης...
Θέλω να μάθω πως μας βλέπουν αυτά, να δω μέσα από τα μάτια τους...
Έχετε υπ' όψιν κανένα σοβαρό βιβλίο;

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Γερμανικα ξερεις?
Εαν ναι, δες τα βιβλια του Trumler!! ( Mit dem Hund auf Du und Du, Hunde ernst genommen)
Του Guenther Bloch ( Affe trifft Wolf).
και του Erik Zimen ( Der Hund)

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Καλημέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
Θα πάρω το πρώτο.
Δυστυχως Γερμανικά δε ξέρω και για να μην το αναφέρεις μάλλον δεν υπάρχουν στα Αγγλικά...

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Αλλά αν υπάρχει και άλλη πρόταση, καλοδεχούμενη

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
συγνώμη αλλά μήπως ξέρετε εαν υπάρχουν μεταφρασμένα στα ελληνικά

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αν και το ''Τhe other end of the leash'' που σου προτειναν πιο πανω,ειναι καταπληκτικο (απο τα καλυτερα για 'μενα),ενα επισης πολυ καλο και πιο ευκολο στην αναγνωση ειναι το ''How to speak dog'' του Stanley Coren
How To Speak Dog: Mastering the Art of Dog-Human Communication: Stanley Coren: 9780743202978: Amazon.com: Books
Ναι, οντος και αυτο ειναι πολυ καλο! Το εχω στα γερμανικα!

Αλλο ενα πολυ καλο ειναι το "The invisible Leash" της Myrna Milani (και αυτο το εχω στα γερμανικα).

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
συγνώμη αλλά μήπως ξέρετε εαν υπάρχουν μεταφρασμένα στα ελληνικά

Πολλά ζητάς.Τώρα με την κρίση είμαστε καταδικασμένοι να έχουμε μεταφράσεις βιβλία τύπου "Twilight".
Κοινώς αν δεν έχει 1 τετράκις δις πωλήσεις παγκοσμίως,δεν παίρνει κανείς το ρίσκο για να εκδώσει κάτι :p

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Στα ελληνικά μου προτείνανε το
Βιβλίο "Σήματα Ηρεμίας" Τurid Rugaas
αυτό υπάρχει ήδη στην βιβλιοθήκη μου όντως πολύ καλό βιβλίο !αλλά για να πεις ότι το έχεις εμπεδώσει καλά θα πρέπει να το διαβάσεις παραπάνω από μια φορά !

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
αυτό υπάρχει ήδη στην βιβλιοθήκη μου όντως πολύ καλό βιβλίο !αλλά για να πεις ότι το έχεις εμπεδώσει καλά θα πρέπει να το διαβάσεις παραπάνω από μια φορά !
Καλουτσικο- αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι αυτο που ζηταει.

Και καλο ειναι να εχεις τον σκυλο διπλα σου, να εφαρμοσεις και τα διαφορα!

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Πολλά ζητάς.Τώρα με την κρίση είμαστε καταδικασμένοι να έχουμε μεταφράσεις βιβλία τύπου "Twilight".
Κοινώς αν δεν έχει 1 τετράκις δις πωλήσεις παγκοσμίως,δεν παίρνει κανείς το ρίσκο για να εκδώσει κάτι :p

\\:D/ένα δίκιο το 'χεις!!!
ελπίζουμε λοιπόν να βγούμε γρήγορα από την κρίση και να αρχίσουν ξανά οι μεταφράσεις!;)

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Καλουτσικο- αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι αυτο που ζηταει.

Και καλο ειναι να εχεις τον σκυλο διπλα σου, να εφαρμοσεις και τα διαφορα!

καλούτσικο ε?φαντάζομαι τι βιβλία θα έχεις διαβάσει για το λες καλούτσικο !
πραγματικά όμως δεν είναι βιβλίο που μπορείς να το ξεπετάξεις θέλει μελέτη και συγκέντρωση για να σε βοηθήσει πραγματικά.
Όταν το διάβασα ο ten ten ήταν 3 μηνών και εγώ πρωτάρα,οπότε μου ήταν δύσκολο να ξεκαθαρίσω
εάν ήταν σήματα ηρεμίας αυτά που έβλεπα ή κουταβίσια παιχνίδια...

για αυτό το βιβλίο τι λέτε ?σκέφτομαι να το παραγγείλω!παρόλο που δεν είμαι fun του Millan!
.:BiblioNet : Με τα μάτια του σκύλου μας / Millan, Cesar

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
φαντάζομαι τι βιβλία θα έχεις διαβάσει για το λες καλούτσικο !
εδω που τα λεμε- ναι εχω διαβασει "μερικα".

Ειμαι οστοσο και στην ευχαριστη θεση, η μητρικη μου να ειναι γερμανικα- και εκτος το οτι μεταφραζονται σχεδον ολα τα αξιολογα βιβλια αυτου του τομεα στα γερμανικα, υπαρχουν και πολυ καλοι γερμανοι συγγραφεις για διαφορα θεματα που αφορουν τον σκυλο. ( απο υγεια/διατροφη, εκπαιδευση,γενετικη, συμεριφορα= απ ολα εχει).
Και εκτος απο αυτο μεγαλοσα σε οικογενεια "σκυλαδων" ( γονεις εκτροφεις/groomer, εποπτης εκτροφης, χειρηστης σκυλου προστασιας/SCHH3 κλπ.) που το "σκυλοβιβλιο" επαιζε παντα πολυ μεγαλο ρολο.
Εχω "σκυλοβιβλια"που εκδοθηκαν στην δεκαετια του 70. Σιγουρα πολλα πραγματα που γραφονται εκει ειναι σημερα ξεπερασμενα/αναθεωρημενο- αλλα παρολα αυτα πολυ ενδιαφερον.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
ωραία λοιπόν !!!Νομίζω μας έκανες να ζηλέψουμε αρκετά!!!:)

σου προτείνω να αρχίσεις τις μεταφράσεις από μόνος/μόνη σου και θα έχεις μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη του forum που θέλουν να μορφωθούν επί του θέματος!

τι λες?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
ωραία λοιπόν !!!Νομίζω μας έκανες να ζηλέψουμε αρκετά!!!:)

σου προτείνω να αρχίσεις τις μεταφράσεις από μόνος/μόνη σου και θα έχεις μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη του forum που θέλουν να μορφωθούν επί του θέματος!

τι λες?
δεν προλαβαινω- ασε που βαρεθηκα πια την συγγραφη και την παρατησα απο τοτε που εφυγα απο το περιοδικο ¨"κυνολογια".

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell