Βιβλίο με τις φυλές για παιδάκι;

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες γαλάζια μου.
Δε θα βάλουνε ένα μεγαλόσωμο σκύλο μέσα στο σπίτι τους ή στο αυτοκίνητό τους.
Ένα μικρό καλόβολο θα πρέπει να επιλέξουν αν θέλουμε να το κάνουνε μέλος της οικογένειας τους. Που τα "παραπτώματά" του θα είναι "αμελητέα". Οι τρίχες του που θα αφήνει στο πέρασμα του πιο λίγες, η ανάγκη για εκτόνωση το ίδιο, δε θα είναι σαλιάρικο, δε θα σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του και στο παιχνίδι του...
Δεν είναι οι άνθρωποι που τα σκυλιά είναι τρόπος ζωής τους, αλλά τα αγαπάνε. Η μαμά ειδικά λέει μια μεγάλη αλήθεια: "τα αγαπάω τόσο που σκέφτομαι μήπως δεν πρέπει να πάρουμε σκύλο". Επειδή όμως ο μικρός δεν έχει αδέλφια πιστεύω θα καταλήξουνε μια μέρα να του πάρουνε σκύλο. Οπότε ας είναι τουλάχιστον ένα ζωάκι πιο "πρακτικό" για να μπορέσει να καλοπεράσει μαζί τους.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κι εμένα Τeo, ήταν το 2 βιβλίο που πήρα για σκυλιά!
Για να το "κερδισω" και να το πάρω μάλιστα έπρεπε να μιλάω ένα μήνα μόνο Γαλλικά στο σπίτι!!!:p:p:p:D:D:D

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Πρεπει να υπαρχει και ενα βιβλιο το οποιο λεγεται στα Γερμανικα τουλαχιστο "Kynos Atlas",εχει μεσα ολες της ρατσες σκυλων,τεραστιο βιβλιο περιπου 100 ευρω,αν πας σε ενα βιβλιοπωλειο απο αυτα τα μεγαλα(δεν ξερω αν εχει στην Αθηνα,που ψαχνεις τα βιβλια στον υπολογιστη τους και σου τα φερνουν με παραγγελια η τα εχουν εκει).
Η κατι για τον χαρακτηρα της ασθενειες και την διατροφη κ.τ.λ του σκυλου,λιγο διαπαιδαγωγηση δηλαδη,δεν φαινετε ενδιαφερων αλλα αν παρουν τελικα σκυλο θα το χρειαστουν και θα το διαβασουν πολλες φορες.

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Εγώ πήρα το βιβλίο που λέει ο Φοίβος και η Λίζα δώρο στην ξαδέρφη μου(9χρονών).
Πολύ καλές φωτό αλλά πολύ κακή μετάφραση σε κάποιες φυλές και λέει και κάτι κουλά για κάποιες φυλές(π.χ. για τα ρότι)..:-|
Η ξαδερφή μου πάλι κατέληξε στον γερμανικό ποιμενικό..:D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πολύ καλές φωτό αλλά πολύ κακή μετάφραση σε κάποιες φυλές και λέει και κάτι κουλά για κάποιες φυλές(π.χ. για τα ρότι)..:-|
Δηλαδή τι λέει για τα Rotties?
Γενικά η φυλή βάλλεται πανταχοθεν από κουλά, κουτσά, στραβά και γενικώς ανάπηρα. Για δώσε μας την χαριστική βολή...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Βασικά αυτό:"....αυτή η ράτσα άφησε τις νότιες χώρες και εγκατασταθηκε στη Σουηδία και νότια του Βουρτενμπουργκ, όπου είναι πολύ κοινο."

Αυτό είναι το βασικότερο!Μετά λέει με αστειο-χαζο τρόπο ότι είναι δύσκολο στην εκπαίδευση, κι ότι έχει ισχυρά σαγώνια!

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Αυτό για τα ισχυρά σαγόνια θυμόμουν έντονα.. Πως το λέει βρε φοίβο?
Α επίσης εντύπωση μου έκανε που είχε όλα τα ντόπερμαν μα άκοπα αυτιά!!(άσχετο μεν μου εκάνε εντύπωση όμως!):paja1:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τι όλα τα ντόμπερμαν σκούμπι? 2-3 φωτογραφίες ντόμπερμαν έχει και 50 φωτογραφίες μπουλμαστίφ!!! :p
(υπέροχες πάντως).
Οκ τα κείμενα είναι λίγο... χάλια. Επιεικώς...

Λοιπόν αντιγράφω για το ροτ:
"Το ροτβάιλερ αποκαλείται επίσης ως γερμανικό ποιμενικό ή σκυλί του χασάπη. Έχει στοιχεία από μαστίφ, μολοσσό και κάποια άλλα παλιά τσοπανόσκυλα. Πιθανό να προέρχεται από τη ράτσα του μολοσσού από την εποχή της αρχαίας Ελλάδας και της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Όπως και να 'χει πολλά χρόνια πριν, αυτή η ράτσα άφησε τις νότιες χώρες και εγκαταστάθηκε στη Σουηδία και νότια του Βούρτενμπέργκ, όπου και είναι πολύ κοινό.
Από τους προγόνους που προέρχεται το μαστίφ διατήρησε το τεράστιο και ογκώδες σώμα. Έχει αναμφισβήτητα φυσικές ικανότητες, οι οποίες εμπλουτίζονται με την μεγάλη εξυπνάδα, το θάρρος και τη θέληση. Εϊναι ένας πολύ καλός φύλακας κοπαδιών και προστάτης. Λατρεύει την οικογένειά του και τα παιδιά, τα οποία και θα προστατέψει με κίνδυνο της ζωής του.

Λεζάντα σε φωτο: Ένα κουτάβι ροτβάιλερ με τον πλατύ του σκελετό, μοιάζει με το ενήλικο σκυλί, αλλά σε μικρότερη έκδοση. Δεν συνιστάται να εμπιστεύεστε το τρυφερό του βλέμμα, διότι η εκπαίδευσή του δεν είναι εύκολη.
Λεζάντα σε φωτό 2: Το ροτβάιλερ έχει εντυπωσιακά σαγόνια. Αν δεν το ξέρετε, είναι προτιμότερο να μείνετε μακριά του."

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Έ δεν θυμάμαι πόσες φωτό έχει από τα ντόπερμαν!!:p
Το πήρα για λίγο από την μικρή και το διάβασα.. Αλλά αυτό που πρότεινε η Ρότι ακούγεται καλύτερο..
Μπορεί τώρα το παιδάκι να μην διαβάζει ακόμη αλλά οι πληροφορίες πρέπει να είναι πιο ακριβείς κατά την γνώμη μου..

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Λοιπόν αντιγράφω για το ροτ:
"Το ροτβάιλερ αποκαλείται επίσης ως γερμανικό ποιμενικό ή σκυλί του χασάπη. Έχει στοιχεία από μαστίφ, μολοσσό και κάποια άλλα παλιά τσοπανόσκυλα. Πιθανό να προέρχεται από τη ράτσα του μολοσσού από την εποχή της αρχαίας Ελλάδας και της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Όπως και να 'χει πολλά χρόνια πριν, αυτή η ράτσα άφησε τις νότιες χώρες και εγκαταστάθηκε στη Σουηδία και νότια του Βούρτενμπέργκ, όπου και είναι πολύ κοινό.
Από τους προγόνους που προέρχεται το μαστίφ διατήρησε το τεράστιο και ογκώδες σώμα. Έχει αναμφισβήτητα φυσικές ικανότητες, οι οποίες εμπλουτίζονται με την μεγάλη εξυπνάδα, το θάρρος και τη θέληση. Εϊναι ένας πολύ καλός φύλακας κοπαδιών και προστάτης. Λατρεύει την οικογένειά του και τα παιδιά, τα οποία και θα προστατέψει με κίνδυνο της ζωής του.

Λεζάντα σε φωτο: Ένα κουτάβι ροτβάιλερ με τον πλατύ του σκελετό, μοιάζει με το ενήλικο σκυλί, αλλά σε μικρότερη έκδοση. Δεν συνιστάται να εμπιστεύεστε το τρυφερό του βλέμμα, διότι η εκπαίδευσή του δεν είναι εύκολη.
Λεζάντα σε φωτό 2: Το ροτβάιλερ έχει εντυπωσιακά σαγόνια. Αν δεν το ξέρετε, είναι προτιμότερο να μείνετε μακριά του."
Χριστε μου!:D:paja1:

εχω και εγω ενα αναλογο βιβλιαρακι...αν ποτε μεταφερω...θα μεινετε οι μισοι...:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ναι... οκ το πρότεινα κιόλας.
Παιδιά οι φωτογραφίες είναι ασύλληπτες, απλά υπέροχες!
Και τα κείμενα τίποτα... το 1% του βιβλίου.
Πιστεύω, άλλωστε, ότι έγινε άθλια μετάφραση...