Δικαιολογίες! Είδες ο psaras φωτο που ανέβασε στο καπάκι?Καταγγέλω ότι πέραν του ότι η ΣοφίαKLV έβαλε γαμάτη φωτό για το διαγωνισμό και τι φωτό να ψάχνω τώρα
Eat my dust που λέει και η Μπλου!μου έκλεψε τον τίτλο του βίντεο που ετοίμαζα.
Τέλειο το βιντεάκι! Ζήλεψα! Θέλω κι εγώ!Παρολαυτά, αφού δεν πάμε για φωτό, συμμετέχω με καλοκαιρινό βίντεο.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Φαντάζεσαι τον Λέοντα να κυνηγάει μπαλάκια; :lol:Δε μου λες, τσατσιές κάνουνε τα δικά σου? Εμάς ο Μπρούνο κάνει συνέχεια. Π.χ. πετάμε το μπαλάκι, η Ρούμπι τσακίζεται, σβββιιιιιιιιννννν που λέει και η γαλάζιο, ο Μπρούνο βρέχει τους αστραγάλους, η Ρούμπι κολυμπάει, κολυμπάει, πιάνει το μπαλάκι, γυρίζει πίσω, κολυμπάει, κολυμπάει, μόλις φτάσει ένα μέτρο από την παραλία βουτάει ο Μπρούνο, της πατάει το κεφάλι, η Ρούμπι αφήνει το μπαλάκι, το βουτάει ο τσάτσος και μας το φέρνει!!!!![]()
Φέτος ουσιαστικά έμαθε να κολυμπάει. Έχει κάνει σύνολο 11 μπάνια σε θάλασσα, λίμνη, πισίνα. Να ναι καλά τα φρισμπο-μπαλάκια, κάναμε ταχύρρυθμα.Καλα η μπλου ειναι απιστευτη!αυτη δεν ειναι σκυλος,ταχυπλοο ειναι!μιλαμε για σφαιρα!Πολυ ωραιο το βιντεο!!
Σοφία η μικρή δεν έμαθε ακόμα να κολυμπάει ?
Καλά λέω πως είναι χαζά αυτά τα σκυλιά ...![]()
![]()
![]()
Απλα η μπλου σου ειναι ταλενταρα!Ποιος Felps και αηδιες.δεν την φτανει κανεις στην κολυμβηση!Αν και μολις καταλαβαμε ολοι πως και ο Felps το μυστικο του ειναι...ΦΡΙΣΜΠΟ-ΜΠΑΛΑΚΙΑ!!ΝΑΙ!!Φέτος ουσιαστικά έμαθε να κολυμπάει. Έχει κάνει σύνολο 11 μπάνια σε θάλασσα, λίμνη, πισίνα. Να ναι καλά τα φρισμπο-μπαλάκια, κάναμε ταχύρρυθμα.Thanks.
Τα νύχια της γάτας δεν είναι βγαλμένα, απλώς είναι κομένη η μυτερή "αιχμή" (όπως κάνουμε και στα σκυλιά). Της τα κόβω για να προστατέψω τη Λότους, μην τυχόν γίνει καμμιά στραβή. Αν και η γάτα ζεί κυρίως έξω, πάντα είναι κάποιος αν μπει μέσα στο σπίτι, λόγω της Λότους. Συμφωνώ ότι είναι επικίνδυνο, καθώς τα γονίδια των χάσκυ τούς λένε να κυνηγάνε μικρά "θηράματα", αλλά η Λότους από κουτάβι έχει μάθει να σέβεται τη γάτα και προς το παρόν δεν φαίνεται να θέλει να της κάνει κακό. Πάντα βέβαια χρειάζεται επιτήρηση.Θα σου έλεγα να προσέχεις πάντως και να μην τα αφήνεις ποτέ χωρίς επιτήρηση
Προσωπικά θα αποθάρρυνα μια τέτοια συμπεριφορά απέναντι στη γάτα.
Η Λότους είναι μια κούκλα.
(Επίσης δεν ξέρω, είναι συνήθης πρακτική το κόψιμο των νυχιών μιας γάτας? Σε τι χρησιμεύει? Με τι προστατεύεται η γάτα χωρίς αυτά? Άσε που νομίζω ότι της χρειάζονται για να προσγειώνεται. Σόρρυ που βγαίνω εκτός θέματος).