Βιντεο μελών του dogforum

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
:D:D:D
Τέλειο το βιντεάκι και η μουσική υπόκρουση και οι πρωταγωνιστές!!!
Πεθαίνω με τις εκφράσεις που παίρνει ο Λέοντας όπως και τις ατάκες που θα λεγε..Μου θυμίζουν τόσο τον Σκούμπι!!:rolleyes:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Καταγγέλω ότι πέραν του ότι η ΣοφίαKLV έβαλε γαμάτη φωτό για το διαγωνισμό και τι φωτό να ψάχνω τώρα
Δικαιολογίες! Είδες ο psaras φωτο που ανέβασε στο καπάκι?

μου έκλεψε τον τίτλο του βίντεο που ετοίμαζα.
Eat my dust που λέει και η Μπλου! :D:p:p:p

Παρολαυτά, αφού δεν πάμε για φωτό, συμμετέχω με καλοκαιρινό βίντεο.
Τέλειο το βιντεάκι! Ζήλεψα! Θέλω κι εγώ! :D

Δε μου λες, τσατσιές κάνουνε τα δικά σου? Εμάς ο Μπρούνο κάνει συνέχεια. Π.χ. πετάμε το μπαλάκι, η Ρούμπι τσακίζεται, σβββιιιιιιιιννννν που λέει και η γαλάζιο, ο Μπρούνο βρέχει τους αστραγάλους, η Ρούμπι κολυμπάει, κολυμπάει, πιάνει το μπαλάκι, γυρίζει πίσω, κολυμπάει, κολυμπάει, μόλις φτάσει ένα μέτρο από την παραλία βουτάει ο Μπρούνο, της πατάει το κεφάλι, η Ρούμπι αφήνει το μπαλάκι, το βουτάει ο τσάτσος και μας το φέρνει!!!! :D:D:D

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Δε μου λες, τσατσιές κάνουνε τα δικά σου? Εμάς ο Μπρούνο κάνει συνέχεια. Π.χ. πετάμε το μπαλάκι, η Ρούμπι τσακίζεται, σβββιιιιιιιιννννν που λέει και η γαλάζιο, ο Μπρούνο βρέχει τους αστραγάλους, η Ρούμπι κολυμπάει, κολυμπάει, πιάνει το μπαλάκι, γυρίζει πίσω, κολυμπάει, κολυμπάει, μόλις φτάσει ένα μέτρο από την παραλία βουτάει ο Μπρούνο, της πατάει το κεφάλι, η Ρούμπι αφήνει το μπαλάκι, το βουτάει ο τσάτσος και μας το φέρνει!!!! :D:D:D
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Φαντάζεσαι τον Λέοντα να κυνηγάει μπαλάκια; :lol:
Έχει καταλάβει ότι για κάποιον (άγνωστο) λόγο για μένα και τη Μπλου είναι πολύτιμα και ασχολούμαστε. Αφήνει τη Μπλου να κάνει το τρέξιμο και όταν γυρίσει της το βουτάει μέσα από το στόμα για να μου δείξει πόσο σπουδαίος είναι. :D (και πες μου εσύ τώρα ποιά φυλή είναι πιο έξυπνη...)

Καλα η μπλου ειναι απιστευτη!αυτη δεν ειναι σκυλος,ταχυπλοο ειναι!μιλαμε για σφαιρα!Πολυ ωραιο το βιντεο!!
Φέτος ουσιαστικά έμαθε να κολυμπάει. Έχει κάνει σύνολο 11 μπάνια σε θάλασσα, λίμνη, πισίνα. Να ναι καλά τα φρισμπο-μπαλάκια, κάναμε ταχύρρυθμα. :p Thanks.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Σοφία η μικρή δεν έμαθε ακόμα να κολυμπάει ?
Καλά λέω πως είναι χαζά αυτά τα σκυλιά ... :D :D :D

ΥΓ πολύ ωραίο βίντεο άντε να χειμωνιάσει να βάλουμε κι εμείς :)

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
Φέτος ουσιαστικά έμαθε να κολυμπάει. Έχει κάνει σύνολο 11 μπάνια σε θάλασσα, λίμνη, πισίνα. Να ναι καλά τα φρισμπο-μπαλάκια, κάναμε ταχύρρυθμα. :p Thanks.
Απλα η μπλου σου ειναι ταλενταρα!Ποιος Felps και αηδιες.δεν την φτανει κανεις στην κολυμβηση!Αν και μολις καταλαβαμε ολοι πως και ο Felps το μυστικο του ειναι...ΦΡΙΣΜΠΟ-ΜΠΑΛΑΚΙΑ!!ΝΑΙ!!:eek::cool::D

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
είμαι καινούριος στο σπορ βίδεο :p οποτε συγχωρέστε με-

εδώ βλέπετε την εντολή για προχωρημένους : βρες νερό -

χρήσιμη σε δύσκολες συνθηκες σε ερήμους ,απομονωμένα νησιά κλπ:maria:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=v4oNJ_oajBc"]YouTube - MOV00533[/ame]

Whitefang

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2008
250
12
Κοζάνη
Σαν το σκύλο με τη γάτα

Δύο βιντεάκια με τη σκυλίτσα μου τη Λότους στην σχέση αγάπης-μίσους πού έχει με τη γάτα μας τη Λούση (μην ανησυχείτε, η Λούση έχει τα νύχια της κομένα και η Λότους απλώς έχει αποδεχθεί ότι αυτή τη συγκεκριμένη γάτα δεν μπορεί να την πειράξει - γιά άλλες δεν ξέρω ;) )

Το πρώτο βίντεο είναι όταν η Λότους ήταν 4 μηνών κουτάβι.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=N6phrXDGHIo"]YouTube - Leave me alone, you silly dog, or else[/ame]

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Θα σου έλεγα να προσέχεις πάντως και να μην τα αφήνεις ποτέ χωρίς επιτήρηση :)
Προσωπικά θα αποθάρρυνα μια τέτοια συμπεριφορά απέναντι στη γάτα.
Η Λότους είναι μια κούκλα. :)
(Επίσης δεν ξέρω, είναι συνήθης πρακτική το κόψιμο των νυχιών μιας γάτας? Σε τι χρησιμεύει? Με τι προστατεύεται η γάτα χωρίς αυτά? Άσε που νομίζω ότι της χρειάζονται για να προσγειώνεται. Σόρρυ που βγαίνω εκτός θέματος).

Whitefang

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2008
250
12
Κοζάνη
Ασε με ήσυχη - the sequel

Και το sequel της ταινίας, 7 μήνες αργότερα. :)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=LF-Jv9fKViU"]YouTube - Leave me alone - The Sequel[/ame]

Whitefang

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2008
250
12
Κοζάνη
Θα σου έλεγα να προσέχεις πάντως και να μην τα αφήνεις ποτέ χωρίς επιτήρηση :)
Προσωπικά θα αποθάρρυνα μια τέτοια συμπεριφορά απέναντι στη γάτα.
Η Λότους είναι μια κούκλα. :)
(Επίσης δεν ξέρω, είναι συνήθης πρακτική το κόψιμο των νυχιών μιας γάτας? Σε τι χρησιμεύει? Με τι προστατεύεται η γάτα χωρίς αυτά? Άσε που νομίζω ότι της χρειάζονται για να προσγειώνεται. Σόρρυ που βγαίνω εκτός θέματος).
Τα νύχια της γάτας δεν είναι βγαλμένα, απλώς είναι κομένη η μυτερή "αιχμή" (όπως κάνουμε και στα σκυλιά). Της τα κόβω για να προστατέψω τη Λότους, μην τυχόν γίνει καμμιά στραβή. Αν και η γάτα ζεί κυρίως έξω, πάντα είναι κάποιος αν μπει μέσα στο σπίτι, λόγω της Λότους. Συμφωνώ ότι είναι επικίνδυνο, καθώς τα γονίδια των χάσκυ τούς λένε να κυνηγάνε μικρά "θηράματα", αλλά η Λότους από κουτάβι έχει μάθει να σέβεται τη γάτα και προς το παρόν δεν φαίνεται να θέλει να της κάνει κακό. Πάντα βέβαια χρειάζεται επιτήρηση.