γεια σας ειμαι νεα στο forum και χρειαζομαι τη βοηθεια σας εχω ενα ημιαιμο μαλτεζ 2 ετων και σημερα ειδα οτι εχει πρισμενη και κοκκινη μια θηλη τι μπορει να ειναι?εχετε ακουσει κατι παρομοιο?
Μήπως απλά χτύπησε κάπου;αν όχι, θα σας πρότεινα να το πάτε σε κτηνίατρο να το δει, μην τυχόν έχει μαστίτιδα. Η γνώμη του ειδικού είναι αναγκαία σε τέτοιες περιπτώσεις.
Πολύ πιθανό να την τσίμπησε κάτι , όλα αυτά βέβαια είναι υποθέσεις και πίσω από ένα PC δεν μπορεί κάνεις να πει τίποτα με βεβαιότητα ακόμα και αν είναι ειδικός , καλό είναι να πάει στον γιατρό το συντομότερο .
Εγώ θα σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά
δε την εχω στειρωσει ειχε οιστρο πριν ενα μηνα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος γιατι την εχω μεσα στο σπιτι μου ειπαν οτι μπορει να ειναι ανεμογκαστρι αλλα γηνετε?μονο μια θηλη εχει πριστει φφφφφ εχω αγχωθει πολυ μεχρι τη τριτη που θα τη παω στο γιατρο.....
Βεβαίως και γίνεται. Δεν αποκλείεται να είναι σύμπτωμα ψευδοκύησης, με κίνδυνο να πάθει ακόμη και πυομήτρα.
Πήγαινέ την οπωσδήποτε στον γιατρό και ακόμη κι αν την έχει γλυτώσει αυτή τη φορά, να συζητήσεις μαζί του για στείρωση.
Το συντομότερο.