Βοήθεια !!!! έκλεψε και μασούλησε κόκκαλο κοτόπουλου!!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Α, δεν έφτιαχνε τουβλάκια μόνο ο Σπούκυ... κατάλαβα ! :D:D

Μπα δεν έχουμε ξεφύγει, το όλο θέμα είναι τι τρώνε και κινδυνεύουν.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ο πηλός είναι χώμα μέν...αλλά όπως και τα αλουμινένια κουφώματα (που κι αυτά είναι κυριώς χώμα,μεν...)
λόγο επεξεργασίας δεν είναι και χωνέψιμος-
αν το μέγεθος ή το σχήμα είναι λάθος (και εφόσον το ότι φάγαν δεν είναι διαλυτό στο νερό ή στα υγρά της χώνεψης)
περιγραφή που πάει γάντι σε πήλινο κεσεδάκι....
τότε μπορεί να παρουσιαστεί πρόβλημα...
ή δεν το είχε καταπιεί ή το είχε μασήσει πολύ καλά πρίν

η απορία μου είναι
Πώς έκανες εκείνη την ημέρα με το κεσεδάκι??????????
γιατί προχθές έφαγε λίγο κόκκαλο απο μαγειρεμένο κοτόπουλο (που αν μή τι άλλο ,είναι βασική τροφή του σκύλου σε αντίθεση με τα κεραμύδια τα τούβλα και τα λοιπά προιόντα ψημένης άργιλου)
και ,εγώ τουλάχιστον, σε φαντάστηκα με ταχυκαρδία και αυπνίες
:) :) :)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
η απορία μου είναι
Πώς έκανες εκείνη την ημέρα με το κεσεδάκι??????????
και ,εγώ τουλάχιστον, σε φαντάστηκα με ταχυκαρδία και αυπνίες
:) :) :)
Δεν θέλεις να ξέρεις πίστεψε με.... :D:D:D

Αρκεί να σκεφτείς ότι τότε ο Σπούκυ ήταν περίπου 6 μηνών, που σημαίνει ότι τον είχα μόνο 4 μήνες !!!
Τώρα είναι 2,5 χρονών και αγχώνομαι παρόλο που έχω μάθει πέντε πράγματα παραπάνω.
Τότε που ήμουν άσχετη μέχρι αηδίας ??? Ο κτηνίατρος μου στενοχωριόταν που δεν μπορούσε να μου συνταγογραφήσει υπογλώσσια.... :D:D:D

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
Δεν θέλεις να ξέρεις πίστεψε με.... :D:D:D

Αρκεί να σκεφτείς ότι τότε ο Σπούκυ ήταν περίπου 6 μηνών, που σημαίνει ότι τον είχα μόνο 4 μήνες !!!
Τώρα είναι 2,5 χρονών και αγχώνομαι παρόλο που έχω μάθει πέντε πράγματα παραπάνω.
Τότε που ήμουν άσχετη μέχρι αηδίας ??? Ο κτηνίατρος μου στενοχωριόταν που δεν μπορούσε να μου συνταγογραφήσει υπογλώσσια.... :D:D:D
μηπως να νοιωθω τυψεις?? παντως μετα ακουγα τα χρατς χρουτς που ετρωγε ξηρα τροφη κ πεταγομουν..

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
αν μασάνε καλά
και δεν είναι "ρουφηχτάδες καταπιώνες"
σπάνιο να "μασήσουν" απο αντικείμενα
μην αγχώνεστε και τόσο
θα ζήσετε λιγότερο :)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Η αλήθεια είναι ότι μασάει καλά και τα απολαμβάνει κιόλας !!! :)

Δεν με νοιάζει να ζήσω εγώ λιγότερο, με νοιάζει να ζήσει ο Σπούκυ περισσότερο ;)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
μέχρι να γίνει αυτός 20 χρονών μπορεί να έχει φάει ένα καρότσι οικοδόμου "πράγματα"
πως τα βλέπεις? θα αντέξεις? :lol:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μακάρι να φτάσει 20 χρονών !!!

Σιγά-σιγά μαθαίνω και βελτιώνομαι... :D
Αποφάσισα να αγχώνομαι λιγότερο τώρα... :p

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Μια φορα που λετε το μικρο μου οταν ηταν ακομα πιο μικρο (2.5 μηνων) πηγε να φαει ενα στρογγυλο γυαλι απο σπασμενο ποτηρι (που το βρηκε δεν ξερω)..:eek:
Εκει που ακουω ενα χρατς...χρατς... παω να κοιταξω τι ειναι αυτο που μασουλαει με τοση λαχταρα και.... επαθα σοκ.... τοσο δα μικρο γυαλακι..μπορουσε να το καταπιει δλδ...:eek:
Και γενικοτερα εκεινη την περιοδο ειχαμε μεγαλο θεμα με πετραδακια,γυαλακια και τετοια και μεχρι που μια φορα την αφησα να φαει ωση πετρα ηθελε και εκανε πετρινα κακακια.... και με την αμμο το ιδιο... και εκει ησυχασα γιατι επιτελους καταλαβε οτι της καθονται βαρια...:p

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Τι αλλο να εκανα...
Δεν μπορουσα να την σημαζεψω τοσο λαιμαργη που ηταν..Και τωρα ακομα λεμαργη ειναι... Τα καταπινει ολα!!!:(
Δεν ξερω αν εμαθε ποτε να μασαει.... Μονο τα κοκκαλα της ισως...Αν μπορουσε θα τα καταπινε και αυτα....
Εχουμε μεγαλο θεμα με την λαιμαργεια και δεν ειναι απτα σκυλια που θα εχουν αποτελεσμα με την "αρνηση τροφης"....
Τον πρωτο καιρο ετρωγε και πνιγοταν:eek:...Εκει να δεις πως ειμουν...:mad:
Παντως τωρα που τρωει μονο οταν της το πω εγω και μενει κοντα στο πιατακι της μεχρη να της πω να φαει μπορω να πω πως εχει βελτιωθει με το θεμα της ταχυτητας την ωρα του φαγητου...:D

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Συνήθως αυτην την κακία συνήθεια κάθε τι να το βάζουν στο στόμα τους την κόβουν μετά τους 6,7 μήνες.

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Εμενα η δικια μου που εχει ερωτα με τις γλαστρες (της μανας μου!!!) και τις σκαβει με απιστευτη λυσσα και τρωει και τα χωματα!τι να την κανω??

Παντως Lostris καταλαβαινω απολυτα την ταραχη σου με το σκυλο και εγω τα ιδια κανω.Ψυχραιμια 0!!
Προσπαθω να σκεφτομαι λογικα και να ηρεμω αλλα με το πρωτο που συμβαινει παλι,περνει φωτια το τηλεφωνο του κτηνιατρου!χαχαχα

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
42
Kinetta
Εμενα η δικια μου που εχει ερωτα με τις γλαστρες (της μανας μου!!!) και τις σκαβει με απιστευτη λυσσα και τρωει και τα χωματα!τι να την κανω??

Παντως Lostris καταλαβαινω απολυτα την ταραχη σου με το σκυλο και εγω τα ιδια κανω.Ψυχραιμια 0!!
Προσπαθω να σκεφτομαι λογικα και να ηρεμω αλλα με το πρωτο που συμβαινει παλι,περνει φωτια το τηλεφωνο του κτηνιατρου!χαχαχα
Να χαίρεσαι που δεν είναι μεγαλύτερο... ο Δίας μπορεί και ξεριζώνει και τα φυτά..:paja1::maria:

(άσχετα επιλέγει ένα φυτό που ΔΕΝ του αρέσει, πάει του τραβάει μία με το στόμα...Τέλος το φυτό. Φέτος δεν ήθελε κάτι μαργαρίτες... γούστα είναι αυτά :D)

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com

Ολες οι γλαστρες εχουν φυγει σαε αυτο το σπιτι...Δεν το σηζητω!
Μια , δυο , τρεις...Ε δεν πηγεναι αλλο..... Τερμα! Ουτε μια γλαστρα που να μπορει να την φτασει εστω να την μυρισει!