ντενις η ρογιαλ για κουταβια αν θυμαμαι εχει ποσοστο 34%.δεν ειναι μεγαλο αυτο το ποσοστο?
μαγειρευτο ταιζω και γω παραλληλα κοτοπουλο και ψαρια
μαγειρευτο ταιζω και γω παραλληλα κοτοπουλο και ψαρια
Brekies excel του δίνω εγώ τώρα προς το παρόν και έχει 29% πρωτεϊνες. Ακατέργαστες λιπαρές ουσίες 13% .Ακατέργαστη Τεφρα 7,5% Ακατέργαστες Ίνες 2,2%. Ασβέστιο 1,5%. Φώσφορο 1.1% και υγρασία10%πειτε καμια τροφη με κατω απο 30%
Η κτηνίατρος που το πάω μου είπε να το ταϊζω 2 φορές την μέρα από 200gr είναι καλά??Kατω απο 30% πρωτεϊνη και προσοχη στο βαρος, να μην γινει ποτε υπερβαρο το κουταβακι...
Δεν ξερω, πολυ μου φαινεται 400 γραμμαρια τη μερα καθως και 2 και οχι 3 φορες γευμα. Ποσα κιλα ειναι τωρα το σκυλακι? Στους 8 μηνες ποσο θα τρωει 1 κιλο? Η τροφη τι δοσολογιες λεει? Τα γραμμαρια εχουν σχεση και με την ποιοτητα της τροφης. Το καλυτερο μετρο βεβαια ειναι το ματι σου...Η κτηνίατρος που το πάω μου είπε να το ταϊζω 2 φορές την μέρα από 200gr είναι καλά??
Ούτε μεγάλος είναι ούτε μένει όλοι μέρα μέσαΣε μεγαλη ηλικια εξαρτατε απο το περιβαλον του σκυλου,και το ποσο ασκειτε το σκυλι,αν ειναι ολη μερα μεσα στο σπιτι στην ζεστη,και δεν βλεπει,δεν μυριζει,δεν ακουει,δεν κινειτε,και δεν σκεφτεται οπως ενα σκυλι το οποιο ζει εξω,
το οποιο ειναι ξυπνιο ακομα και οταν κοιματε,και καταναλωνει ενεργεια,και καιει θερμιδες,τοτε μια μετρια σε ενεργεια και πρωτεινη τροφη φτανει.
Αν θεωρείς ότι ο σκύλος σου χρειάζεται επιπλέον ενέργεια, δίνεις τροφή με μεγαλύτερο ποσοστό λίπους (για τους υδατάνθρακες έχω αρκετές ενστάσεις…)δηλαδη γενικα ασχετα απο κουταβια εσυ απο οσο καταλαβα δεν θα εδινες οριτζεν?ουτε σε σκυλο υπερενεργιτικο?η δεν παιζει ρολο η ενεργεια και κινητικοτητα του σκυλου?
η ερωτηση δεν αφορα μονο κουταβια
Είναι 9.3Kg τόσο μου είπαν 2 φόρες την μέρα απο 200γρ. τις δοσολογίες θα σε γελάσω δεν θυμάμαι πόσο λέει η τροφή.Δεν ξερω, πολυ μου φαινεται 400 γραμμαρια τη μερα καθως και 2 και οχι 3 φορες γευμα. Ποσα κιλα ειναι τωρα το σκυλακι? Στους 8 μηνες ποσο θα τρωει 1 κιλο? Η τροφη τι δοσολογιες λεει? Το καλυτερο μετρο βεβαια ειναι το ματι σου...Καποιος που εχει ΓΠ θα ξερει καλυτερα.
Πόσο αδύνατα ? Βάλε μία φωτό.μμμ ενδιαφεροντα ολα που αυτα που λετε.ροτι αυτο που λες παραγωγη λιπους εννοειςουσιαστικα παχυσαρικια
γιατι εμενα ειναι αδυνατα φταιει που ειναι ενεργητικα?
τα εμενα 7μιση κιλα λεει μεχρι 400 αλλα οσο περνανε η μηνες μειωνετε η τροφηΕίναι 9.3Kg τόσο μου είπαν 2 φόρες την μέρα απο 200γρ. τις δοσολογίες θα σε γελάσω δεν θυμάμαι πόσο λέει η τροφή.