Καλημερα παιδια,εχουμε νεα.
Λοιπον, η κτηνιατρος του Μπλανκι(Ειρηνη Μαυρακη) μας συστησε τον κ. Χαραλαμπιδη , τον οποιο και εμπιστευεται απολυτα , οποτε χθες στις 11:00 καναμετην εγχειρηση στο ιατρειο του στο Περιστερι, η οποια ειχε 100% επιτυχια.Μαζι με την εγχειρηση καναμε και τη στειρωση.Μεσα στο χειρουργειο ηταν και η κ. Μαυρακη, η οποια ειχε ρεπο απο την κανονικη εργασια της στο Αττικο Νοσοκομειο.Προσφερθηκε δε να μεταφερει το αγορακι μου με το αυτοκινητο της στο Αττικο Νοσοκομειο για να νοσηλευτει για ενα βραδυ για τον εχουν υπο συνεχη παρακολουθηση κλπ.Εγω περασα χθες το βραδυ , εκατσα 2 ωρες μαζι του,εφαγε , περπατησε λιγο στα 3 ποδαρακια, μου γκρινιαξε και γενικα φαινεται μια χαρα, ενταξει ποναει λιγο αλλα θα περασει συντομα ο πονος.Σημερα το μεσημερι θα τον φερω σπιτι,εχω στρωσει στο πατωμα για να κοιμομαστε γιατι για 2 εβδομαδες δεν επιτρεπονται σκαλια,κρεβατια, καναπεδες και πηδηματα γενικοτερα!
Το μετεγχειριτικο πλανο ειναι το εξης:οσο πιο γρηγορα χρησιμοποιησει το ποδι του, τοσο το καλυτερο.Απο σημερα θα ξεκινησουμε μικρες βολτουλες στην πλατεια και σε μια εβδομαδα απο τωρα ξεκιναμε υδροθεραπεια και ασκησουλες και μασαζ που θα του κανω εγω στο σπιτι.σε 4-5 μηνες περιπου ο γιατρος ειπε οτι δεν θα ξεχωριζω ποιο ειναι τα χειρουργημενο ποδι.Βεβαια, στη γρηγορη αποκατασταση του Μπλανκι βοηθαει και το ο,τι ανηκει σε μικροσωμη φυλη και ειναι μολις 2,5 κιλα.Στις μεγαλωσωμες φυλες ,οπως το λαμπραντορ ενος συμφορουμιτη που εχει κανει ακριβως την ιδια εγχειριση, μπορει να παρει και 1 χρονο η πληρης αποκατασταση
http://www.dogforum.gr/v3/showthrea...-μου...(Δυσπλασία-ισχίου)&p=208532#post208532
Σε ο,τι αφορα το κοστος: η εγχειριση(εκτομη της κεφαλης του μηριαιου) κοστισε 550 ευρω και η στειρωση κοστισε 100 ευρω, συνολο πληρωσα 650 ευρω και τιποτα παραπανω. Σημειωτεον, η κ. Μαυρακη ηρθε να βοηθησει εθελοντικα και δεν δεχτηκε χρηματα.
Αυτα απο μας, παω να παρω το αστερι μου απο το νοσοκομειο!
Θα σας ενημερωνω για τις εξελιξεις της μετεγχειριτικης του πορειας.
Υ.Γ. ευχαριστω την ταρα και την ελλη για το ενδιαφερον τους.