Βοηθεια!

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Δεν μπορείς να τον πας σε κτηνίατρο σε άλλη πόλη;
Δυστυχώς alexia δεν έχω μεταφορικό μέσο,για να τον πάω Πάτρα που είναι η κοντινότερη μεγάλη πόλη(90 χλμ)Το άλλο Σαββατοκύριακο θα πηγαίναμε Αθήνα(θα ερχόντουσαν να μας πάρουν) σκέφτηκα να φεύγαμε αυτό το Σαββατοκύριακο,αλλά ήθελα να είναι λίγο καλύτερα για να κάνει το ταξίδι.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.980
7.564
Πολύ με έχεις ανησυχήσει! Πάρε τηλέφωνο τον πρώτο γιατρό και ρώτα τον τι ενέσεις του έκανε. Μετά πάρε τηλέφωνο τον 2ο, πες του τις ενέσεις και ρώτα τον αν υπάρχει περίπτωση το πρήξιμο να είναι αλλεργική αντίδραση στις πρώτες ενέσεις.

Εγώ στη θέση σου θα ρωτούσα για άλλο γιατρό, καλό, οπουδήποτε γύρω-τριγύρω. Κανένας συμφοιτητής σου δεν έχει αμάξι να σας πάει Πάτρα?

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Εγώ να δεις πόσο έχω ανησυχήσει.Σκέφτηκα κι εγώ την αλλεργική αντίδραση,αλλά την απέκλεισε γιατί θα παρουσίαζε τα συμπτώματα νωρίτερα(Τις πρώτες τις έκανε την τρίτη 9παρά το βράδυ)όπως μου είπε ο δεύτερος κτηνίατρος είναι για 24 ώρες και έχουν περάσει 40+).Θα τον πάω το απόγευμα σε μια τρίτη γιατρό που έχω υπόψη μου,αλλά μας πεφτει μακρυά,και θα ταλαιπωρηθεί,να δω πως θα ξυπνήσει.Όσους έχω ρωτήσει τους δύο αυτούς γιατρούς γνωρίζουν :/

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Ψάχωντας για γραστεντερίτιδες κτλπ έπεσα πάνω σ'αυτήν την πρόταση "και μας είπαν αν έχει χρώμα σαν του γάλα milko έχει τύφο" από παλαιότερο ποστ μέλλους που το σκυλάκι όντως είχε τύφο.Η δίαρροια που έκανε χθες τέτοιο χρώμμα ακριβώς είχε.Λέτε ρε παιδιά να είναι τύφος?Γίνεται εμβολιασμένο σκυλί να νοσήσει?

Πρόσφατα μου είχε πει ο κτηνίατρος ότι υπάρχει επιδημία στην περιοχή αλλά αφού είναι εμβολιασμένος θα του περάσει.Να πάω να του πάρω κανέναν ορό,προληπτικά?

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Είναι τόσο πολύ δύσκολο αυτό.Θα τον ξαναπάω αύριο το πρωί στον δικό μας.Προς το παρόν πίνει συχνά νεράκι, και του δίνω ανά δυο τρεις ώρες λίγο ρύζι.Μόνο για να φάει σηκώνετε.Δεν έχει κάνει από το πρωί άλλον εμετό ή διάρροια.Ξέρετε για περιπτώσεις που έχουν νοσήσει ενώ είχαν κάνει το εμβόλιο?Ακόμα και τύφο να έχει φοβάμαι να τον αφήσω στον γιατρό για θεραπεία.Προτιμώ να τον έχω εδώ και να του βάζω ανά 3,4 ώρες ορό εγώ.Αν πάθει κάτι.Αν πάθει κάτι!Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να φύγουμε το Σαββατο για Αθήνα.Μέχρι τότε όμως?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Έχουν νοσήσει και εμβολιασμένα σκυλιά από τύφο. Είσαι σε δύσκολη θέση το καταλαβαίνω, θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τύφος. Επειδή δεν γνωρίζω, μόνο ορό δίνουν στα σκυλιά με τύφο; Κάποια άλλη φαρμακευτική αγωγή; Έχω επίσης ακούσει ότι η διάρροια από τύφο είναι τρομερά δύσοσμη.
Μην σκέφτεσαι αρνητικά και προσπάθησε για το καλύτερο. Κάνε ότι μπορείς ρε παιδί μου να πας αύριο Αθήνα ή έστω Πάτρα.

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Κατανοώ τη δυσκολη θέση σου αλλά το σκυλάκι ταλαιπωρείται ήδη 3 μέρες ! Μήπως τελικά να βρεις τρόπο να πας Πάτρα;;; Ξέρω και εγώ, τί να πώ;; Εύχομαι περαστικά μέσα από την καρδιά μου...

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Ψάχωντας για γραστεντερίτιδες κτλπ έπεσα πάνω σ'αυτήν την πρόταση "και μας είπαν αν έχει χρώμα σαν του γάλα milko έχει τύφο" από παλαιότερο ποστ μέλλους που το σκυλάκι όντως είχε τύφο.Η δίαρροια που έκανε χθες τέτοιο χρώμμα ακριβώς είχε.Λέτε ρε παιδιά να είναι τύφος?Γίνεται εμβολιασμένο σκυλί να νοσήσει?

Πρόσφατα μου είχε πει ο κτηνίατρος ότι υπάρχει επιδημία στην περιοχή αλλά αφού είναι εμβολιασμένος θα του περάσει.Να πάω να του πάρω κανέναν ορό,προληπτικά?

Σε μια συζητηση που ειχα κανει με τον κτηνιατρο μου, οταν εχει τυφο αιμοραγει κιολας απο πισω.
Και οχι 2-3 σταγονες στο τελειωμα. Αιμοραγει πολυ.
Οποτε αν δεν ειδες αιμα νομιζω οτι δεν ειναι τυφος.
Περαστικα στην παλιοφατσα και νομιζω οτι μεχρι τωρα ενας κτηνιατρος θα επρεπε να το κρατησει στο κτηνιατρειο του με ορο και να το παρακολουθει συνεχεια. Αφου ειναι σε χαλια κατασταση μερες τωρα , τι δεν καταλαβαινουν?

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Ειδα οτι στην Αμαλιαδα εχεις αλλες 3 επιλογες. Ειναι ολο και ολο 20 χιλιομετρα.
Διαλεξε ενα κτηνιατρειο , παρε ενα τηλ. να του πεις το ιστορικο.
Πανε στην πιατσα των ταξι και πες οτι θα μεταφερεις σκυλο.
Ολο και καποιος φιλοζωος θα υπαρχει. Θα σου κοστισει λιγο το ολο θεμα αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο απο το να τρεχεις Πατρα.

Κτηνιατρεία Κτηνιατρικές Κλινικές σε Αμαλιάδα | Κτηνιατρεία Κτηνιατρικές Κλινικές σε Αμαλιάδα ΗΛΕΙΑΣ | vrisko.gr

MIKY

Active Member
13 Ιανουαρίου 2011
43
0
edessa

Tην καλυτερη απαντηση σου την δινει η mareco.Ενας καλος γιατρος πριν ειναι αργα.Επεμβαινω γιατι το εζησα κ θα τα πω συνοπτικα.Το απογευμα εμετος μονο,την αλλξ μερα το πρωι ρευστα τα κακα του,μαυρα κ δυσοσμα,δεν ειχε ορεξη για φαγητο,εχασε 600γραμμαρια σε 1,5 μερα(ηταν 1800γρ.κ κουταβι 3 μηνων)η διαθεση του οσο περνουσε η μερα επεφτε.Το απογευμα τρεχω στο κτηνος-κτηνιατρο που ηταν κοντα στο σπιτι μου."Πνευμονια"μου λεει κ κανει μια ενεση στο σβερκο του.Περναν τρεις ωρες.το σκυλακι μου πεφτει σε κωμα.Η διαροια συνεχιζει.12.30 το βραδυ τηλεφωνω στον παλιο μου κτηνιατρο."παρτον κ ελα αμεσως"μου λεει.Τυφος η διαγνωση.Του εβαλε εναν ορο(ενδοφλεβια)κ μεσα στον ορο γλυκοζη γιατι ηταν αφυδατωμενο."Αν προλαβει κ παρει το 1/2 της φιαλης,θα ζησει""ποναει πολυ η κοιλια του""Αργησες να το φερεις" Πηγαινε το γρηγοροτερο σε εναν καλο γιατρο.Λιγοι ειναι οι κτην/οι που αξιζουν τα πτυχια τους.Σου ευχομαι ολοψυχα να γινει καλα το σκυλακι σου...

MIKY

Active Member
13 Ιανουαρίου 2011
43
0
edessa
K κατι αλλο που σκεφτηκα τωρα.(μπορει να ειναι ακυρο αλλα μου πηγε το μυαλο)Σιγουρα αυτο που εβγαλε στον εμετο ηταν απο λουτρινο η μηπως σε καμμια βολτα εφαγε κανενα ποντικι ψοφιο?

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση.Αν καταφέρω να βρω ταξιτζή να συνεννοηθώ θα τον πάω στην Αμαλιάδα,αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα εκεί.Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες afg.
ΜΙΚΥ αυτό με έχει ανησυχήσει περίσσοτερο απ'όλα,το ότι φαίνεται τρομερά αδυνατισμένος ξαφνικά,΄κι ότι από την αδυναμία του κατουρήθηκε πάνω του.
Επίσης ανησυχώ για τον πυρετό,και για τις 3 ημέρες.Εχθές το βράδυ ήταν καλά,παίζαμε βγήκαμε βόλτα.Σήμερα το πρωί σε κόμμα πάλι.Τι να πω πια.Πιστεύω ότι αν ήταν κάποια γραστεντερίτιδα θα είχαμε κάποια σημάδια βελτίωσης με την δίαιτα.
Όσον αφορά το ποντίκι,είναι απίθανο κάτι τέτοιο θα το έβλεπα σίγουρα.Το κομμάτι με το λούτρινο είχε συμβεί πολύ παλιότερα κι ευτυχώς την βγάλαμε καθαρή τότε.Δεν μπορώ να ξέρω 100% αν έχει φάει κάτι και τον έχει πειράξει,κι αυτό γιατί στην βόλτα αρπάζει ότι βρει.Όμως είμαι 90% σίγουρη ότι τελευταία δεν έφαγε κάτι επίφοβο.12μισι η ώρα το βράδυ ε?Εγώ τον πήγα σε κακό χάλι 9παρά στον πρώτο κτηνίατρο και μες στα νεύρα μου έλεγε συνεχώς ότι δεν είναι ώρα αυτή που τον πηγαίνω!!Τι να τους πεις?Συγνώμη που δεν περίμενα να πεθάνει.Λες και μας κάνουν χάρη,γαμώτο,δεν φτάνουν τόσα λεφτά που τους δίνουμε.Και να μου το έλεγε να τον κρατήσει που δεν παίζει αυτό το σενάριο,δεν τον άφηνα εγώ εκεί.

Έχω αναθαρρήσει λίγο γιατί ο μικρός δεν έχει κάνει άλλη διάρροια ή εμετό.Φαίνεται τελείως εξαντλημένος δεν έχει μείνει ξύπνιος παρα περίπου 4 ώρες απ'το πρωί, αλλά πίνει συχνά από λίγο νερό και τρώμε ανα τρίωρο λίγο ρυζάκι το οποίο καταβροχθίζει και φαίνεται να πεινάει.Το μουτράκι του έχει ξεπρηστεί σχεδόν τελείως.Ήθελε και να παίξουμε αλλά δεν είχε πολλές δυνάμεις και δεν ήθελα κι εγώ να τον κουράσω.Τώρα είναι κουλουριασμένος στον καναπέ και με κοιτάει.

Θα γίνει καλά το παιδί μου θέλει δεν θέλει.Θα τρέξουμε αύριο όσο μπορούμε,και ελπίζω να πάνε όλα καλά.Πολύς άδικα χαμένος χρόνος,αυτό θα με τρώει μόνο.Πάμε για ύπνο.Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους πάρα πολύ.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πωπω εδω με εχει πιασει εμενα αγχος. Ευχομαι αυριο να μας γραψεις ευχαριστα νεα για το αγορακι σου. Ολα θα πανε καλα, γιατι ετσι πρεπει. Περαστικα στο μικρουλη σου. Αυριο οταν μπορεσεις να αμς πεις νεα του.

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Επειδή μιλάμε και για γιατρούς.. Ρε παιδιά κυρίως για αγελάδες, πρόβατα και κατσίκια μαθαίνουν.. Η κτηνιατρική κυρίως εκεί επικεντρώνεται και αναπτύσεται. Τώρα αν κάποιος αγαπάει πολυ τα σκυλια το ψάχνει λίγο παραπάνω.

Χαρακτηριστικά θυμάμαι να ψάχνω στο πανεπιστήμιο για μια πάθηση σε σκύλους και το μόνο που έβρισκα σε βιβλιογραφια ήταν για αγελάδες..

Καλύτερα να ψάξεις έναν γιατρό που αγαπά τα σκυλιά γενικώς

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Καλύτερα τα νέα.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον πάω Αμαλιάδα.Τον πήγα πάλι το πρωί στον κτηνίατρο μας ο οποίος τον είδε "ζωηρό", πυρετό δεν είχε και το μόνο που μου είπε είναι να συνεχίσω την δίαιτα.Τον πήγα στο καπάκι και στην άλλη κτηνίατρο που θα τον πήγαινα χθες.Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση απ'το τηλέφωνο κι όλας,είπε πως θα έπρεπε να του είχαμε κάνει ήδη το τεστ για τον τύφο(?).Μου είπε πως δεν είναι αφυδατωμένος(αφού πίνει και τρώει από χθες χωρίς να κάνει εμετό ή διάρροια)και ότι η εικόνα του είναι πολύ καλή οπότε δεν ανησυχούμε.Του έδωσε αντιβίωση και κονσέρβα να του την δίνω με λίγο ρύζι.Πριν από λίγο κάναμε σφιχτά κακά και έχει πολύ καλύτερη διάθεση από το πρωί.Ελπίζω να την σκαπουλάρει και να συνεχίσει έτσι.Είμαι αισιόδοξη,αλλά πρόκειται να κάνουμε εξετάσεις αίματος(γενικές και βιοχημικές) και ακτινογραφία,για να είμαστε σίγουροι.
Θα σας πω τα νέα μας.Σας ευχαριστώ όλους πραγματικά για άλλη μια φορά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3