Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση.Αν καταφέρω να βρω ταξιτζή να συνεννοηθώ θα τον πάω στην Αμαλιάδα,αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα εκεί.Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες afg.
ΜΙΚΥ αυτό με έχει ανησυχήσει περίσσοτερο απ'όλα,το ότι φαίνεται τρομερά αδυνατισμένος ξαφνικά,΄κι ότι από την αδυναμία του κατουρήθηκε πάνω του.
Επίσης ανησυχώ για τον πυρετό,και για τις 3 ημέρες.Εχθές το βράδυ ήταν καλά,παίζαμε βγήκαμε βόλτα.Σήμερα το πρωί σε κόμμα πάλι.Τι να πω πια.Πιστεύω ότι αν ήταν κάποια γραστεντερίτιδα θα είχαμε κάποια σημάδια βελτίωσης με την δίαιτα.
Όσον αφορά το ποντίκι,είναι απίθανο κάτι τέτοιο θα το έβλεπα σίγουρα.Το κομμάτι με το λούτρινο είχε συμβεί πολύ παλιότερα κι ευτυχώς την βγάλαμε καθαρή τότε.Δεν μπορώ να ξέρω 100% αν έχει φάει κάτι και τον έχει πειράξει,κι αυτό γιατί στην βόλτα αρπάζει ότι βρει.Όμως είμαι 90% σίγουρη ότι τελευταία δεν έφαγε κάτι επίφοβο.12μισι η ώρα το βράδυ ε?Εγώ τον πήγα σε κακό χάλι 9παρά στον πρώτο κτηνίατρο και μες στα νεύρα μου έλεγε συνεχώς ότι δεν είναι ώρα αυτή που τον πηγαίνω!!Τι να τους πεις?Συγνώμη που δεν περίμενα να πεθάνει.Λες και μας κάνουν χάρη,γαμώτο,δεν φτάνουν τόσα λεφτά που τους δίνουμε.Και να μου το έλεγε να τον κρατήσει που δεν παίζει αυτό το σενάριο,δεν τον άφηνα εγώ εκεί.
Έχω αναθαρρήσει λίγο γιατί ο μικρός δεν έχει κάνει άλλη διάρροια ή εμετό.Φαίνεται τελείως εξαντλημένος δεν έχει μείνει ξύπνιος παρα περίπου 4 ώρες απ'το πρωί, αλλά πίνει συχνά από λίγο νερό και τρώμε ανα τρίωρο λίγο ρυζάκι το οποίο καταβροχθίζει και φαίνεται να πεινάει.Το μουτράκι του έχει ξεπρηστεί σχεδόν τελείως.Ήθελε και να παίξουμε αλλά δεν είχε πολλές δυνάμεις και δεν ήθελα κι εγώ να τον κουράσω.Τώρα είναι κουλουριασμένος στον καναπέ και με κοιτάει.
Θα γίνει καλά το παιδί μου θέλει δεν θέλει.Θα τρέξουμε αύριο όσο μπορούμε,και ελπίζω να πάνε όλα καλά.Πολύς άδικα χαμένος χρόνος,αυτό θα με τρώει μόνο.Πάμε για ύπνο.Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους πάρα πολύ.