Δεν ξέρω αν η απάντηση σου είναι ειρωνική. Αυτό που μπορώ να πως με σιγουριά είναι ότι θα μάθει πολύ περισσότερα πράγματα απ'ευθειας σε ένα κτηνιατρείο από το να πάει σε ένα ΙΕΚ, το οποίο καμία εξασφάλιση δεν θα τις προσφέρει εργασιακά, αλλά απλά κάποιες θεωρητικές γνώσεις τις οποίες πιθανότατα μπορεί να αποκτήσει και μόνης της, διαβάζωντας βιβλία ή αναζητώντας στο διαδίκτυο. Δεν θέλω να απαξιώσω τα ΙΕΚ, τα έχει απαξιώσει ήδη το Ελληνικό Κράτος δυστυχώς. Έχοντας στην κατοχή μου 3 πτυχία Πανεπιστημίου έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ελάχιστα έχουν σημασία.Οτι χάνεις τον χρόνο σου, διδασκόμενος πράγματα, δεν το είχα σκεφτεί...
Τι βλακεία, να χάνουμε τον χρόνο μας σπουδάζοντας, αφού στην πράξη τα μαθαίνουμε καλύτερα...
Δεν υπαρχει σχολη βοηθων κτηνιατρων. Προσπαθησε να εργαστεις σε καποιον κτηνιατρο ή κτηνιατρική κλινική καλυτερα οπου τα περιστατικα ειναι περισσότερα. Θελει παντως πολυ κουραγιο γιατι αυτα που βλεπουμε και που κανουμε εμεις οι κτηνιατροι δεν ειναι ευκολα. και το λεω αυτο γιατι στειρωνω καθε μερα σκυλους και η βοηθός μου ειναι κυριολεκτικά το δεξι μου χερι, αλλα εμενα αν με βαλεις σε χειρουργειο ανθρωπου θα πεσω κατω.Καλησπερα σε ολους, εδω κ λιγο καιρο σκεφτομαι πως θα μπορουσα να γινω βοηθος κτηνιατρου καθως δεν υπαρχει δυνατοτητα να περασω στην σχολη κτηνιατρικης!!!υπαρχει καποιο ιεκ για τον βοηθο κτηνιατρου??γνωριζει κανεις??
Ξερεις που μπορεις να ενημερωνεσαι για επερχομενα σεμιναρια?olympussharpei εύγε για τα χαρτιά που έχεις μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα πιάσουν τόσο οι κόποι σου..Όσο για τα ΙΕΚ είναι χάσιμο χρόνου παιδιά...καλύτερα να πάς σε 3-4 σεμινάρια ποιό πολλά θα μάθεις..
.Έχω την εντύπωση πως υπάρχει.., πάντως γνωρίζω άτομα τα οποία έγιναν βοηθοί κτηνιάτρων χωρίς κάποια ανάλογη σχολή..