Βοηθός κτηνιάτρου;;

iokasti

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2011
97
0
Καλησπερα σε ολους, εδω κ λιγο καιρο σκεφτομαι πως θα μπορουσα να γινω βοηθος κτηνιατρου καθως δεν υπαρχει δυνατοτητα να περασω στην σχολη κτηνιατρικης!!!υπαρχει καποιο ιεκ για τον βοηθο κτηνιατρου??γνωριζει κανεις??

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Έχω την εντύπωση πως υπάρχει.., πάντως γνωρίζω άτομα τα οποία έγιναν βοηθοί κτηνιάτρων χωρίς κάποια ανάλογη σχολή..

olympusharpei

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2012
69
0
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
www.olympus-sharpei.com
Στην Ελλάδα είμαστε ότι δηλώσουμε. Πήγαινε απ'ευθείας σε κάποιον κτηνιατρο καλύτερα. Θα μάζεις περισσότερα πράγματα και θα μπεις κατ' ευθείαν στην πράξη. Ούτω η άλλως τελειώνοντας ένα ΙΕΚ δεν θα μπορέις να κάνεις κάτι μόνη σου, απλά θα είσαι και πάλι βοηθός. Ουσιαστικά θα χάσεις χρόνο, εκτός αν έχεις σκοπό να γίνει κομμάτια και να τα κάνεις ταυτόχρονα και τα δύο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.351
Οτι χάνεις τον χρόνο σου, διδασκόμενος πράγματα, δεν το είχα σκεφτεί...
Τι βλακεία, να χάνουμε τον χρόνο μας σπουδάζοντας, αφού στην πράξη τα μαθαίνουμε καλύτερα...

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Μήπως να απευθυνόσουν στον κτηνιατρικό σύλλογο;
Το λέω γιατί πριν 2 χρόνια δημοσιεύτηκε αυτό οπότε θα μπορούσαν ίσως να σε ενημερώσουν αν υπάρχουν εξελίξεις, αν έχει γίνει κάποια κίνηση ή είναι στα σκαριά. Ποτέ δεν ξέρεις. ;)

olympusharpei

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2012
69
0
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
www.olympus-sharpei.com
Οτι χάνεις τον χρόνο σου, διδασκόμενος πράγματα, δεν το είχα σκεφτεί...
Τι βλακεία, να χάνουμε τον χρόνο μας σπουδάζοντας, αφού στην πράξη τα μαθαίνουμε καλύτερα...
Δεν ξέρω αν η απάντηση σου είναι ειρωνική. Αυτό που μπορώ να πως με σιγουριά είναι ότι θα μάθει πολύ περισσότερα πράγματα απ'ευθειας σε ένα κτηνιατρείο από το να πάει σε ένα ΙΕΚ, το οποίο καμία εξασφάλιση δεν θα τις προσφέρει εργασιακά, αλλά απλά κάποιες θεωρητικές γνώσεις τις οποίες πιθανότατα μπορεί να αποκτήσει και μόνης της, διαβάζωντας βιβλία ή αναζητώντας στο διαδίκτυο. Δεν θέλω να απαξιώσω τα ΙΕΚ, τα έχει απαξιώσει ήδη το Ελληνικό Κράτος δυστυχώς. Έχοντας στην κατοχή μου 3 πτυχία Πανεπιστημίου έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ελάχιστα έχουν σημασία.

olympusharpei

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2012
69
0
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
www.olympus-sharpei.com
Τέλος να προσθέσω για να μην παρεξηγηθώ ότι δεν είμαι ενάντια καμίας μορφώσης, αντιθέτως. Θα προτιμούσα όμως αυτή να είναι κατοχυρωμένη εργασιακά, με πραγματικά σχεδιασμένο και μελετημένο πρόγραμμα σπουδών , σε στενή συνεργασία με αυτούς ειδικούς , στην συγκεκριμένη περίπτωση Κτηνιάτρους. Με σαφή εργασιακά διακιώματα. Αν υπάρχει κάποιο ΙΕΚ ή άλλη σχολή που προσφέρει όλα τα παραπάνω ΝΑΙ τότε να πας. Αν δεν κάνω λάθος έχει γίνει μια προσπάθεια από τον Κτηνιατρικό σύλλογο για τη θεσπιση ενός πλαισίου δημιουργίας θέσεων βοηθών κτηνιάτρων, αλλά δεν δεν ξέρω αν έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα. Ψάχνωντας στο internet βρήκα κάτι με το οποίο θα συμφωνήσω και καλό θα ήταν να το διαβάσεις και να το ψάξεις παραπάνω.
http://www.hva.gr/index.php?topic=magazine_article&id=317&magid=20

iokasti

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2011
97
0
παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια..θα το ψαξω απο ολες τις πλευρες κ θα σας ενημερωσω!!!

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
olympussharpei εύγε για τα χαρτιά που έχεις μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα πιάσουν τόσο οι κόποι σου..Όσο για τα ΙΕΚ είναι χάσιμο χρόνου παιδιά...καλύτερα να πάς σε 3-4 σεμινάρια ποιό πολλά θα μάθεις..

chatzikostas

Member
31 Ιουλίου 2011
6
0
Καλησπερα σε ολους, εδω κ λιγο καιρο σκεφτομαι πως θα μπορουσα να γινω βοηθος κτηνιατρου καθως δεν υπαρχει δυνατοτητα να περασω στην σχολη κτηνιατρικης!!!υπαρχει καποιο ιεκ για τον βοηθο κτηνιατρου??γνωριζει κανεις??
Δεν υπαρχει σχολη βοηθων κτηνιατρων. Προσπαθησε να εργαστεις σε καποιον κτηνιατρο ή κτηνιατρική κλινική καλυτερα οπου τα περιστατικα ειναι περισσότερα. Θελει παντως πολυ κουραγιο γιατι αυτα που βλεπουμε και που κανουμε εμεις οι κτηνιατροι δεν ειναι ευκολα. και το λεω αυτο γιατι στειρωνω καθε μερα σκυλους και η βοηθός μου ειναι κυριολεκτικά το δεξι μου χερι, αλλα εμενα αν με βαλεις σε χειρουργειο ανθρωπου θα πεσω κατω.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
olympussharpei εύγε για τα χαρτιά που έχεις μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα πιάσουν τόσο οι κόποι σου..Όσο για τα ΙΕΚ είναι χάσιμο χρόνου παιδιά...καλύτερα να πάς σε 3-4 σεμινάρια ποιό πολλά θα μάθεις..
Ξερεις που μπορεις να ενημερωνεσαι για επερχομενα σεμιναρια?

Νεκταριος

New Member
6 Φεβρουαρίου 2014
2
0
Σχολη βοηθων κτηνιατρου επιπεδου Ιεκ

Έχω την εντύπωση πως υπάρχει.., πάντως γνωρίζω άτομα τα οποία έγιναν βοηθοί κτηνιάτρων χωρίς κάποια ανάλογη σχολή..
.
ιεκ ενωση εχει την ειδικοτητα βοηθου κτηνιατρου.θα παω κ γω!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78