Ναι , το ξερωΚαλό, δεν το ήξερα! (όχι ότι πληγώθηκα κιόλας για το λάστιχο, απλά το ανέφερα για να δεις το άσχετο της ζημιάς)
Με οδηγιες για επισκευες , ραψιμο φαγωμενων ρουχων , επιδιορθωσεων σε διακοσμητικα κλπ
Ναι , το ξερωΚαλό, δεν το ήξερα! (όχι ότι πληγώθηκα κιόλας για το λάστιχο, απλά το ανέφερα για να δεις το άσχετο της ζημιάς)
σήμερα (ξανα)ντίκρυσα το ίδιο θέαμα και νομίζω δε πάει άλλο...... "Η ταν ή επί τας" . είναι 12 μηνών πια γαίδούρα και σχεδόν καθημερινά κάνει ζημιές .Περισσότερες από όταν ήταν κουτάβι. Με έχει κουράσει αυτό .Απόψε παραπήγε..Όσο και να τρέχει έξω στη βόλτα δε φαίνεται να εκτονώνεται το μαλινουά. Νομίζω θα ξαναπάμε στον εκπαιδευτή.Την μαλώνω μόνο με φωνή στο τόπο που κάνει ζημιές ,καταλαβαίνει πολύ καλά.Μερικές φορές της δείχνω από μακρυά τα κατορθώματα της και μπαίνει στο σπίτι με το κεφάλι κάτω.Αρα ότι και να λέω θα κάνει τα δικά της.Ποντάρω πολλά στη ενηλικίωση αν και θεωρώ δεν είναι και μικρήΕγω με τα λαστιχα και ειδικα τα μπεκακια εχω απελπιστει πλεον. Βαρεθηκα να τα αλλαζω.