Βρέθηκαν Γερμανικά Ποιμενικά.

Status
Κλειδωμένο θέμα

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Βρηκα δυο Γερμανικους Ποιμενικους στη Ν. Σμυρνη, στην πλατεια Σκαντζουρακη. Το ενα ειναι σιγουρα αρσενικο, το αλλο μαλλον θηλυκο, πιο μικροσωμο. Τους εβαλα φαγητο, πολυ πεινασμενα, πολυ πολυ ταλαιπωρημενα και το αρσενικο δεν πλησιαζεται. Πηγε να με δαγκωσει οταν προσπαθησα να το χαιδεψω, το θυληκο ειναι πολυ ηρεμο. Μηπως γνωριζετε να εχει χασει κανεις λυκους? Υπαρχει καποιος τροπος να τα πιασουμε? Το αρσενικο δεν αφηνει κανεναν να το πλησιασει, φοραει αλυσιδα, ενω το θηλυκο, ενα πρασινο κολλαρο. Ευχαριστω. Τηλ επικοινωνιας 6973821023
Α! Και υπαρχει περιπτωση το θηλυκο να ειναι σε οιστρο, ο αρσενικος προπαθει συνεχεια να ζευγαρωσει.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Της έχουμε στείλει πόσα μηνύματα την έχουν πάρει και τηλέφωνα αλλά δεν την βρίσκουν πουθενά...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αν την έχετε στους φίλους σας, δείτε αν έχει περάσει αδέρφια και γονείς στο προφίλ της. Αν όχι κοιτάξτε για φίλους της με κοινό επίθετο (αν είναι περασμένη με πραγματικό όνομα*) και στείλτε τους κανένα μήνυμα, μπας και είναι κανένας ξύπνιος τέτοια ώρα.
Να χρησιμέψει και σε κάτι η ρουφιανιά του φατσοτεφτεριου! :)

*Το οποίο βέβαια δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρετε και εδώ

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Έχει περάσει 50 άτομα για αδέλφια της που έχουν διαφορετικό επώνυμο..:p
Στους φίλους, μου εμφανίζει μόνο τους κοινούς μας..!

Η κοπέλα έγραψε πως τώρα δεν τα βλέπει πουθενά..θα ξαναπάει το πρωί!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Παιδια ενημερωσα και το θεμα μας... Ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον ολων σας! Ειμαι σε επικοινωνια με την κοπελα που τα βρηκε και περιμενω και καινουριες φωτο. Για οτι νεοτερο θα σας κραταω ενημερους! Απο τη φωτο που βλεπω παντως δεν πρεπει να ειναι τα δικα μου. Αφηστε που το θυληκο μου ειπε η κοπελα οτι πρεπει σιγουρα να ειναι σε οιστρο. Και παλι ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.936
20.349
Loukia...τύπου REX ](*,) στις 13/07/11...θα έχουν φτάσει Ισπανία τώρα πια περπατώντας :D

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
2011..
δεν το πρόσεξα καρντιά μου.. :-\"

Πάντως τους τελευταίους μήνες χάθηκε κι άλλο ζευγάρι γ.π. (εκτός από της κοπέας εδώ στο φόρουμ) αλλά όσο κι αν ψάχνω δεν μπορώ να βρω που είχα δει την αγγελία..

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μου εχει κανει τρομερη εντυπωση το ποσοι εχουν ζευγαρια Γ.Π. Και τα χανουν και μαζι ως ζευγαρι... Και τωρα εντοπισαν ζευγαρι ΓΠ μαζι. Τι στο καλο!!! Ελπιζω να χανονται απο ΒΥΒ τουλαχιστον να τους χαλανε τη μπιζνα. :p

Τα δικα μας (δεν ειναι 2 ΓΠ βεβαια) μου δινουν την εντυπωση αν τα αμολυσεις και τα 2 μαζι το πιο πιθανο ειναι το ενα να φυγει αριστερα και το αλλο δεξια...:rolleyes:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Σε αυτή την φωτογραφία φαίνονται καλύτερα!!

Εξακολουθουμε να ψαχνουμε μηπως χαθηκαν απο καποιον και τα ψαχνει. Θηλυκο και αρσενικο, γερμανικοι ποι
μενικοι, το αρσενικο μεγαλης ηλικιας, δεν πλησιαζεται ευκολα, ειναι πολυ φοβισμενο, μαλλον κακοποιημενο. Το θηλυκο μια κουκλα, πολυ ηρεμη το πολυ μαλλο 2 χρονων. Προς το παρον κρατουνται σε χωρο ασφαλη με φαγητακι και νερακι. Ν. Σμυρνη, τηλ 6973821023

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πάντως πέρα πα' την πλάκα τον τελευταίο καιρό βλέπουμε συνέχεια γπ είτε να χάνονται είτε να βρίσκονται.. δεν καταλαβαίνω τι γίνεται..

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Το έγραφε και στην προηγούμενη αγγελία πως ο αρσενικός έχει πρόβλημα στα πίσω πόδια και περπατάει με δυσκολία..ίσως να σχετίζεται και η ηλικία του και το ότι είναι ταλαιπωρημένος ή να είναι χτυπημένος..
Τι να πω, λεπτομέρειες δεν ξέρω!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78