Βρέθηκαν 2 Σπιτζ....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.801
8.004
Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να πέθανε ο ιδιοκτήτης/τρια τους, και οι συγγενείς απλώς να τους άνοιξαν την πόρτα. Συμβαίνει κι αυτό.
Το θέμα είναι ότι βρίσκονται σε καλά χέρια και ακόμη και να μην τα ψάχνει κανείς έχουν σπίτι.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
και αν τα παρατησαν; γιατι να βαλουν ταμπελακι...
Αν ειχαν τετοια προθεση, του να τα παρατουσαν,το κολαρο σβαροφσκι θα το ειχαν βγαλει απο πανω ,μιας και θα ειχε μεγαλυτερη αξια για αυτους απ'οτι ο σκυλος....(υποθετω).

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Αν ειχαν τετοια προθεση, του να τα παρατουσαν,το κολαρο σβαροφσκι θα το ειχαν βγαλει απο πανω ,μιας και θα ειχε μεγαλυτερη αξια για αυτους απ'οτι ο σκυλος....(υποθετω).
ειμαστε σιγουροι για τα σβαροφσκι; γιατι πολλες πετρουλες γυαλιζουν αλλα δεν ειναι χρυσος.. τελος παντων.. μακαρι να γινει κατι

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13
Εντάξει παιδιά ας μην κολλάμε με τα σβαρόφσι,από κοντά εγώ δεν τα έχω δει ακόμα,μπορεί να είναι και περιλαίμια με απλά στρασάκια,αυτό που έχει σημασία είναι ότι είναι περιποιημένα και πρόσχαρα.
Ο πατέρας μου όλο το απόγευμα ήταν σε αναζήτηση πήγε και στα 2 τμήματα της Ν.Σμύρνης και του Π.Φαλήρου σε όλα τα πετ σοπ που γνωρίζει στην περιοχή,το έχω βάλει εδώ το έχω κοινοποιήσει και στο fb κάτι άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε.
Στο φινάλε αυτοί που τα έχασαν,αν τα έχασαν,θα έπρεπε να βάλουν κάπου αφίσες να ενημερώσουν κάποιο Α.Τ ή πετ σοπ.
Ο πατέρας μου λόγω του επαγγέλματος του γνωρίζεται με πολύ κόσμο σε αυτές τις 2 περιοχές και το έχει διαδώσει παντού.Εγώ αν δείτε σε άλλο τόπικ έδωσα για υιοθεσία την Λούσυ που την είχα βρει στην γειτονιά μου και έτρεχα 4 μέρες συνεχόμενα από Λούτσα-Ασπρόπυργο για να την βρω και να την πάρω πίσω επειδή ο...να μην πω,την έχασε με το που έφτασε.Είχα βάλει αφίσες ρωτούσα και τελικά βρέθηκε!
Τέλος πάντων το μόνο σίγουρο είναι πως απόψε θα είναι το τελευταίο βράδυ που θα μείνουν στους γονείς μου γιατί ήδη δημιουργείται μεγαλύτερο πρόβλημα με την γιαγιά Τάρα.
Απλώς από όλους τους γνωστούς και φίλους θα κοιτάξουμε να επιλέξουμε αυτούς που είναι οι ποιο κατάλληλοι.Με πρώτο κριτήριο να τα πάρει ένας και τα 2 και με δεδομένο το ενδεχόμενο πως αν βρεθούν οι γονείς να επιστραφούν εκεί που ανήκουν.
Σε κάθε περίπτωση όμως τα σκυλιά θα πάνε Π.Φάληρο ή Ν.Σμύρνη για να τα βλέπουμε.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Σαφως φιλη καντονα ,δεν κολαμε στο υλικο αλλα στο πιο απλο ,του να βαλεις μια απλη ταυτοτητα στον σκυλακο σου για παν ενδεχομενο.
Μετα το τσιπαρισμα που επιβαλλεται.

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13
Φίλος cantona αλλά δεν πειράζει.
Ε και που έχουν τσιπάκι τελικά δεν λέει και τίποτα.
+1000 για την ταυτότητα.

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13
Εννοείται ότι όπου κι αν πάνε τελικά,θα τα βλέπουμε.

Υ.Σ. Παρότι με το υπολογιστές και το διαδύκτιο έχω άριστες σχέσεις με το φατσοβιβλίο και τα συναφή δεν τα πάω και πολύ καλά.
Αν νομίζει κάποιος ότι μπορεί να το προωθήσει περισσότερο ή καλύτερα,ας μου πει.
DOGS...FOUND! | Facebook

Last edited:

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13
Νομίζω πως οι γονείς μου το έχουν βάλει κι εκεί,έχουν κάνει κι ανακοίνωση μέσω ραδιοφώνου,προχθες έβαλαν και ορισμένες αφίσες,αλλά τα μόνα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε είναι από κόσμο που θέλει να τα υιοθετήσει.
Να ενημερώσω πως τα κουκλιά έχουν δοθεί σε 2 οικογένειες και το μόνο που ευχόμαστε είναι αν βρεθούν οι ιδιοκτήτες ας βρεθούν το συντομότερο δυνατό,γιατί κι ο αποχωρισμούς με τους νέους θα είναι δυσκολότερος.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Όχι, δεν υπάρχει αγγελία εκεί, αν και δε νομίζω πια ότι τα ψάχνουν.
Τα χώρισες δηλαδή; Κρίμα... Τουλάχιστον να βλέπονται συχνά.
Πόσο μικρά είναι ηλικιακά;

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13
Το να βλέπονται δεν είναι στο χέρι μου αλλά πιστεύω πως μπορεί να γίνεται.
18 μηνών περίπου είναι.
Γιατί πιστεύεις πως δεν τα αναζητούν ποια;

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Γιατί δεν είδα αγγελία στο διαδίκτυο να τα ψάχνουν, μίλησα με γιατρούς στην περιοχή που βρέθηκαν και με τον δικό μου, δεν έχουν ενημέρωση, και τέλος... δεν φεύγουν από δίπλα σου αυτά τα σκυλιά, και μάλιστα και τα δυο μαζί. Μπορεί αυτά να μην είναι αρκετά, αλλά λίγο τα αδήλωτα τσιπ, λίγο τα κολάρα- κράχτες... δεν μπορώ να κάνω άλλη σκέψη. Τα πήραν απο το πετ σοπ (εξ ου και τα ξένα τσιπ), αυτά μεγάλωσαν και έπαψαν να είναι αρκουδάκια, τα βαρέθηκαν, ήρθε η κρίση, τα πέταξαν.

Ξέρεις τελικά τι ονόματα γράφουν τα κολάρα;

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13
Επειδη το θηλυκο δεν μπορεσαν να το κρατησουν και υπαρχει προβλημα με την Ταρα που ειναι εγχειρισμενη.
Υπαρχει καποιος που υπευθυνα μπορει να το φιλοξενισει αμεσα ή ακομα καλυτερα να το υιοθετησει,αφου δεν πιστευω τελικα πως θα βρεθουν οι ιδιοκτητες;

Sent from my GT-I9100

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13
Βρέθηκε η μαμά τους!!!!!!!!!!!!!
Μόλις πήρε την μικρή και αύριο θα πάρει και τον αρσενικό!!!
:-D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78