Βρέθηκε Γερμανός ποιμενικός

thp

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
101
3
Απλά εύχομαι ποτε να μην την κοπανήσει το σκυλί μου γιατί ποτε δεν ξέρεις!

P_a_v_l_o_s

Member
26 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Athens
Μπερδευτικατε!! Τον εδωσα να τον κρατησει , γιατι εγω εχω την μικρη σπιτι! (αυτη θελει κουταβι αλλα πηρε μια γευση τι θα παρει! :p )

Θα τον παω σημερα κτηνιατρο να δω για τσιπακι , αν δεν εχει ομως , τρεχα γυρευε!

Θα φτιαξω facebook , θα ψαξω στο νετ μηπως τον βαλουν αγγελια...

Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να τον παρατησαν ετσι?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Στη Λουτσα να ψαξετε, εκει που χαθηκε. Ισως τον ψαχνουν.

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να τον παράτησαν μπορεί και όχι.

P_a_v_l_o_s

Member
26 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Athens
Ειναι και ενας κουκλος πραγματικα, μεγαλοσωμος και καλοθρεμενος! Συν οτι δεν μυριζει , ειναι καθαρος... Μονο πολυ τριχα εβγαλε οταν τον βουρτσισα εχτες!

Θα σας εχω νεα σημερα!

athsah

Active Member
5 Μαϊου 2011
42
0
Αθήνα
Γιατί βρε παιδιά τον μαλώνετε τον άνθρωπο? Σωστά έκανε τον μάζεψε τον πήρε από το δρόμο τον έβγαλε από το κίνδυνο!! Για μένα καλά έκανες και πήγες και τον πήρες και εγώ έχασα το σκυλί μου και το ψάχνω εδώ και 17 ημέρες. Μακάρι κάποιος φιλόζωος να έβρισκε την Τζάκ μου, να μην κινδυνεύει στους δρόμους. Όσο για την αναζήτηση της οικογένειας πιστεύω ότι θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς. Ψάξε όπου μπορείς πέστο σε φίλος - γνωστούς του φίλου σου αφού έχει εξοχικό εκεί σίγουρα θα ξέρει ανθρώπους που μπορεί να το γνωρίζουν το σκυλάκι. Είναι πανέμορφος πάντως!! Του έυχομαι καλή τύχη!!

Abbie's mom

Well-Known Member
29 Απριλίου 2011
67
0
46
Πάτρα
Όχι βρε athsah προς Θεού, κανείς δεν του είπε ότι δεν έκανε καλά που μάζεψε το σκυλάκι απο τους δρόμους!!!Απλά δεν καταλάβαμε ότι το έδωσε προσωρινά μέχρι να σιγουρευτεί ότι το έσκασε απο κάπου! Αν δεν βρει κανείς άκρη, τότε ασφαλώς πιστεύω ότι θα του βρει ένα πολύ καλό σπιτάκι!!!
Ελπίζω να βρεις κι εσύ το δικό σου πλασματάκι σύντομα!!!!