Βρέθηκε ένα τοσοδούλι...

Status
Κλειδωμένο θέμα

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Πως καταλαβαίνεις ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του; Έχω περιέργεια..
η απεναντι βρηκε ενα κουταβι στην Ανασταση, γυρω απ την εκκλησια. Το πηρε σπιτι της και μαλιστα μας τηλεφωνησε να μας ρωτησει για κτηνιατρο κλπ. επειδη ηταν περιποιημενο εβαλε αφισες εκει που βρεθηκε, και τη Δευτερα ηρθε μια κυρια να το παρει λεγοντας οτι ειναι δικο της. Η γυναικα ειχε πλανταξει στο κλαμα απ τη χαρα της που το βρηκε και το κουταβι απ τη μερια του, της εκανε παρα πολλες χαρες. ;)

Καποιες φορες στη δινει το ιδιο το σκυλι την απαντηση

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χμμμ... ναι .. σιιιιιγουρα!!
και εμενα με πηραν πολλοι οτι χασαν ενα παρομοιο και ειναι σιγουροι οτι ειναι αυτο.. βεβαια μερικοι το εχασαν περσυ.. αλλοι το εχασαν γιατι το αφησαν να βγαινει βολτες μονο.. και ενας αλλος ηταν απο την Πατρα αλλα ηταν βεβαιος οτι ειναι ο σκυλος του!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Κι εγώ ακόμη περιμένω να το...συζητήσουμε...

Τόσο πολύ του/της λείπει :rolleyes:

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Kαι θα περιμενεις ακομα ...οπως και ολοι οσοι παρακολουθουμε το θεμα.
Ουτε φωνη ουτε ακροαση ε? μπορει απλα να σοκαριστηκε απο τη χαρα του ο ανθρωπος και δυσκολευεται να συνελθει...:-\"

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Τι να σου πω;
Τον περιμένουμε ακόμη με αγωνία, να επικοινωνήσει...:cool:

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Καλημέρα :)

Με τον ύπνο τα πάμε σούπερ!
Κλαψουροτσιρίζει για πολύ λίγο όταν κλείνουν τα μάνταλα του crate και σβήνουν τα φώτα, αλλά το ξεπερνάει γρήγορα και δεν ενοχλεί μέχρι να ξανανοίξουν όλα :)

Χαρές τρελλές, μέχρι...εκνευρισμού μου μπορώ να πω...και ευτυχώς προσαρμόζεται με ταχείς ρυθμούς, στο πρόγραμμα και τις συνήθειες των υπολοίπων.

Ε...πήραμε επιτέλους και χαμπάρι ότι τα καφέ πετραδάκια που διακοσμούν το crate μας, είναι φαγώσιμα και αρχίζουμε και τα τσιμπολογάμε σιγά-σιγά και σταθεροποιήσαμε και ένα σημείο της βεράντας μας, που επιτρέπεται να κάνουμε τσισάκια και κακάκια, αντί για κάθε μισό μέτρο...

Ολα καλά :)

Πάντως, δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβω, πως μπορείτε με τόσο μικρά σκυλιά μέσα στο σπίτι. Εχω τρελλό άγχος μιλάμε. Κοιτάω συνεχώς που είναι μην τυχόν το πατήσω ή το χτυπήσω. Πφφφφφ :neutral:
Χα χα πραγματικα δεν φανταζεσαι απο εκει που το κοιτας κ ειναι διπλα σου ξαφνικα ειναι κατω απο το κρεβατι σου η ακομα χειροτερα κατω απο το ποδι σου!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ρε παιδιά αφού έκανε εγγραφή λίγο μετά τη δημοσίευση. Ή είναι κάποιος που είναι ήδη μέλος κι έκανε καινούριο λογαριασμό για να πάρει το σκυλί ή έψαχνε τυχαία στο ίντερνετ και το βρήκε.

Μπορεί βέβαια να είμαι πολύ καχύποπτη και να έχει πάθει απλά τριπλό εγκεφαλικό από τη χαρά του που βρέθηκε ο σκύλος του, γι' αυτό και δεν επικοινωνεί.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Όλοι ξέρουμε πόσοι θέλουν να πάρουν σκυλι δωρεάν χωρις να ενδιαφέρονται πώς θα το διατρέφουν κλπ...
Μάλιστα μια, με χοντρο οικονομικό πρόβλημα ήθελε να το παρει και από κει και πέρα 'θα εβρισκε τρόπο να το φροντίζει'. Όταν της είπα μόνο τις βασικές ανάγκες που εχει ενα σκυλι, επεσε να με φάει "δλδ μόνο οι κονομημένοι πρεπει να εχουν" κλπ βλακείες.
Μαλλον και εδώ είδαν σκυλι, μικρό σε ηλικία και με ευκαιρία να το παρουν δωρεάν...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τόσες μέρες πέρασαν και κανένας να το ψάξει;
Δεν είναι σκύλος που φεύγει απο την οικογένειά του. Στο Αγγλικό Πάρκο στο Μόναχο ήμασταν, λυτή η Βερόνικα και με πολλά σκυλάκια γύρω, λίγο απομακρυνόταν και ξαναρχόταν όλο χαρά. Όποιος έχει πάει ξέρει ότι εκεί η μύτη σε παρασύρει πολύ εύκολα... Οπότε αυτά τα ''το έσκασε'', ''μου έφυγε'', ''δεν ξέρω πώς έγινε'', δεν υπάρχουν στο δικό μου λεξιλόγιο.
Εγώ δε θα το έδινα. Μόνο η αντίδραση του σκύλου θα με έπειθε, αλλά και πάλι θα το σκεφτόμουν.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πολύ μεγάλη <κάψα> πέφτει τελευταία για τους σκύλους.... είτε χαμένους είτε αποκτημένους.... της στιγμής!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης