Βρέθηκε ένα τοσοδούλι...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλημέρα, mareco!:D

Τι κάνει ο μικρός μας φίλος; Πώς κοιμήθηκε το τρουφάκι μας; Αλήθεια, σου κάνει χαρές το πρωί; Μια εκτροφέας lapphund, όταν βρέθηκε στο εκτροφείο φίλης της με σπιτς, τα λάτρεψε και έχει κι εκείνη το δικό της σπιτσούλι τώρα. :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.924
20.331
Καλημέρα :)

Με τον ύπνο τα πάμε σούπερ!
Κλαψουροτσιρίζει για πολύ λίγο όταν κλείνουν τα μάνταλα του crate και σβήνουν τα φώτα, αλλά το ξεπερνάει γρήγορα και δεν ενοχλεί μέχρι να ξανανοίξουν όλα :)

Χαρές τρελλές, μέχρι...εκνευρισμού μου μπορώ να πω...και ευτυχώς προσαρμόζεται με ταχείς ρυθμούς, στο πρόγραμμα και τις συνήθειες των υπολοίπων.

Ε...πήραμε επιτέλους και χαμπάρι ότι τα καφέ πετραδάκια που διακοσμούν το crate μας, είναι φαγώσιμα και αρχίζουμε και τα τσιμπολογάμε σιγά-σιγά και σταθεροποιήσαμε και ένα σημείο της βεράντας μας, που επιτρέπεται να κάνουμε τσισάκια και κακάκια, αντί για κάθε μισό μέτρο...

Ολα καλά :)

Πάντως, δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβω, πως μπορείτε με τόσο μικρά σκυλιά μέσα στο σπίτι. Εχω τρελλό άγχος μιλάμε. Κοιτάω συνεχώς που είναι μην τυχόν το πατήσω ή το χτυπήσω. Πφφφφφ :neutral:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
χαχαχα ποιος σου είπε οτι δεν τα πατάμε καμια φορά???

Καλότυχο να ειναι και σύντομα να βρεθεί το σπιτικό του! (είτε από αυτό που έφυγε.... είτε κάποιο νέο)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ο φίλος μου είναι δυο μέτρα παρά κάτι. Όταν πήραμε τη Βερόνικα κοιτούσε συνέχεια μην την πατήσει, γιατί μας ακολουθούσε σε κάθε βήμα... Στην κουζίνα δε, είχαμε πολλά ατυχήματα, και της βάλαμε κουδούνι γάτας (τωρα όχι, έχει βρει τρόπο να μας κάνει γνωστή την παρουσία της γκρρ)... :p

Και για πες, κάθε πόσο κοιτάς τις φωτογραφίες του;:D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλημέρα :)

Με τον ύπνο τα πάμε σούπερ!
Κλαψουροτσιρίζει για πολύ λίγο όταν κλείνουν τα μάνταλα του crate και σβήνουν τα φώτα, αλλά το ξεπερνάει γρήγορα και δεν ενοχλεί μέχρι να ξανανοίξουν όλα :)

Χαρές τρελλές, μέχρι...εκνευρισμού μου μπορώ να πω...και ευτυχώς προσαρμόζεται με ταχείς ρυθμούς, στο πρόγραμμα και τις συνήθειες των υπολοίπων.

Ε...πήραμε επιτέλους και χαμπάρι ότι τα καφέ πετραδάκια που διακοσμούν το crate μας, είναι φαγώσιμα και αρχίζουμε και τα τσιμπολογάμε σιγά-σιγά και σταθεροποιήσαμε και ένα σημείο της βεράντας μας, που επιτρέπεται να κάνουμε τσισάκια και κακάκια, αντί για κάθε μισό μέτρο...

Ολα καλά :)

Πάντως, δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβω, πως μπορείτε με τόσο μικρά σκυλιά μέσα στο σπίτι. Εχω τρελλό άγχος μιλάμε. Κοιτάω συνεχώς που είναι μην τυχόν το πατήσω ή το χτυπήσω. Πφφφφφ :neutral:

Πρώτον, καλώς τα δέχτηκες :D
Δε σε φοβάμαι εσένα, μια χαρά θα τον βολέψεις τον πιτσιρίκο!

Δεύτερον, πλάκα κάνεις? Τα έχω πατήσει 100 φορές. Τον Prince προχτές τον "φτυάρισα" ε το πόδι και τον έσκασα στον απέναντι τοίχο. Κλαψούριζε για κανά 10 λεπτο. :neutral:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Μareco εσύ θα τον κάνεις ξεφτέρι μέχρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του (αν βρεθεί!)
Θα τον πάρει αγνώριστο και θα σε προσλάβει εκπαιδεύτρια και για τα επόμενα!!! :D
Eπίσης όταν έχεις ελεύθερο χρόνο σε θέλω για στρώσιμο και ενός άλλου διαόλου, ξέρεις εσύ! :D

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Έλα... δεν είναι τίποτα.. 2 ωρίτσες με λώρα & Δάφνη κ θα στρώσει... (γι'αυτό δνε ήρθες για φαγητό ψες; Είχες δουλειές πάλι ε; :p)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εμ τι κυκλοφορεις και εσυ σε δρομους που δεν πρεπει??!!
Παρολαυτα κατσε μπας και το κλαει κανενας και αν οχι θα δοθει γρηγορα!
Ειναι σε μεγεθος που συμφερει! :)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ωχ Μαρία είναι και από αυτά τα μικρόσωμα τα αγαπημένα σου...........:p
Αρσενικό είναι??

Εύχομαι να βρεθούν γρήγορα οι ιδιοκτήτες του αν δεν τον παράτησαν σκόπιμα και αν τους αξίζει όντως να το έχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλότυχος να είναι!!!:)

pand66

New Member
18 Απριλίου 2012
1
0
ΒΡΕΘΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΑΜΜΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ποια ειναι η διευθυνση να τον παρω?????????????????ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.924
20.331
Μακάρι να είναι ο σκυλάκος σας.

Αν θέλετε...στείλτε λεπτομερείς πληροφορίες, στο mail που αναφέρεται στο πρώτο ποστ :)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Στη θεια μου αρέσουν κάτι τέτοιες σκατούλες, αλλά πρέπει να τη ρωτήσω πρώτα αν θέλει σκυλί.
Ως τότε μακάρι να βρεθούν οι γονείς του!

Πως καταλαβαίνεις ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του; Έχω περιέργεια..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.924
20.331
Πως καταλαβαίνεις ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του; Έχω περιέργεια..
Καλή ερώτηση :rolleyes:
Σίγουρα...τουλάχιστον...αφού καταφέρει να βγει στεγνός, από τα 40 κύματα της ιεράς εξέτασης :wink:
Και πάλι...βλέπουμε...:-k

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Μάλλον ο δικαστής μας έχει κρατήσει κάποιες info μακριά απ' τη δημοσιότητα κι έχει ετοιμάσει τα κάρβουνα...:p

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.