Βρέθηκε (και χαρίζεται) αρσενικό labrador - Νέα Φιλαδέλφεια


Status
Κλειδωμένο θέμα

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αυτος ο υπεροχος λαμπταντορακος, που βγαλαμε Σνουπυ, βρεθηκε στη Ν. Φιλαδελφεια. Εχει τσιπακι αλλα δεν ειναι καταχωρημενο κανενα ονομα. Εαν δεν τον αναζητησει κανεις θα ειναι ετοιμος για υιοθεσια. Ειναι πολυ γλυκος, φιλικος, καθαρο σκυλι, περιμενει να παει βολτιτσα για να κανει τις αναγκες του και πολυ αγκαλιτσας. Ειναι χτυπημενος ελαφρα στο ποδι, το κεφαλι κ το σαγονι, ισως απο αυτοκινητο.

Εαν καποιος τον αναγνωριζει ας καλεσει στο 694 4949741.



(Αναδημοσιεύω την αγγελία ως έχει... Αλλά τον σκυλάκο για golden τον βλέπω)
 


Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Στο ΚΑΖ της νέας φιλλαδέλφιας είναι τώρα? Πότε βρέθηκε και δεν τον είδα την Παρασκευή που πήγα? Πολύ κούκλος.
 




harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εχει τσιπακι αλλα δεν ειναι καταχωρημενο κανενα ονομα.
Πώς ειναι δυνατον να υπαρχει τσιπακι μη καταχωρημενο? Πώς και για ποιο λογο το βαλανε τοτε? Δεν ηταν υποχρεωτικο να γινει δηλωση ονοματος / ιδιοκτησιας?
 


Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Πώς ειναι δυνατον να υπαρχει τσιπακι μη καταχωρημενο? Πώς και για ποιο λογο το βαλανε τοτε? Δεν ηταν υποχρεωτικο να γινει δηλωση ονοματος / ιδιοκτησιας?
Αν το σκυλί έχει έρθει απο εξωτερικό δεν θα είναι δηλωμένο εδώ στην ελλάδα. Και εμένα όταν πήρα την Ζήβα ήταν δηλωμένη στην Αγγλία απο την εκτροφέα και μου είπανε ότι πρέπει να την δηλώσω στην Ελλάδα στο όνομα μου αλλιώς θα φένετε αδήλωτη και το τσιπάκι θα είναι άχρηστο.
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όλα τα pet shop βάζουν τσιπ πριν δώσουν τα σκυλιά...και υποτίθεται ότι ο ιδιοκτήτης το δηλώνει μετά στο όνομά του.
Αυτός είναι Golden και μάλλον από Ουγγαρία...και pet shop...
Από το νούμερο φαίνεται αν το σκυλί ε΄χει έρθει από έξω...
 






Status
Κλειδωμένο θέμα