Βρέθηκε και χαρίζεται βέλγικος ποιμενικός, Πατήσια

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Το σκυλάκι αυτό από χθες το βράδυ (17/1/2012) περιμένει στωικά στην οδό Κιθαιρώνος και Κόντου, στα Πατήσια, κάτω από τα σχολεία της Γκράβα, σε ένα πεζοδρόμιο έξω από ένα υπόγειο. Μέχρι και χθες έμενε σε αυτό το υπόγειο (κατάστημα μοιάζει)-δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες-μαζί με ένα άλλο σκυλάκι. Το τζάμι της πόρτας του υπογείου μέχρι χθες ήταν σπασμένο και τα σκυλάκια γάβγιζαν μέσα από τα κάγκελα, όταν περνούσα με τα σκυλάκια μου ή όταν περνούσε οποιοδήποτε άλλο σκυλάκι. Από χθες, έχει τοποθετηθεί χαρτόνι μες από τα κάγκελα και το άλλο σκυλάκι είναι άφαντο.

Το συγκεκριμένο σκυλάκι είναι αγοράκι-απ' ό,τι κατάφερα να διακρίνω στο σκοτάδι, μάλλον νεαρό σε ηλικία, πεντακάθαρο, με ένα υπέροχο και πλούσιο τρίχωμα (παίζει να είναι και καθαρόαιμο Βέλγικο λυκόσκυλο) και φοράει μόνο αντιπαρασιτικό κολάρο. Είναι πολύ μεγαλόσωμος, ίσως και 45 κιλά. Προφανώς, δεν πηγαίνει πουθενά, γιατί εκεί το θεωρεί σπίτι του. Του πήγαμε ξηρά τροφή και νεράκι και θα ξαναπάμε πιο μετά.
Όποιος γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες για το σκουλουνάκι ή ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει, ας επικοινωνήσει με το 6948278086.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Xotikouli αν ξαναπεράσεις μπορείς να μου κάνεις μια πολύ μεγάλη χάρη, να το φωνάξεις ''Άντι'' κι αν γυρίσει απλά στείλε μου σε παρακαλώ πάρα πολύ ένα πμ και θα το χειριστώ μετά εγώ το θέμα κατάλληλα γιατί κάποιοι καραγκιόζηδες δεν πρέπει να έχουν σκυλιά

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Grifos δεν είναι δικιά μου η αγγελία. Την είδα και την αναδημοσιεύω γιατί ξέρω ότι τα μαυρόσκυλα έχουν πολλούς φίλους εδώ και ίσως κάποιος θέλει να το υιοθετήσει (γιατί αν κατάλαβα καλά την περιγραφή, μάλλον όντως δεν θα έπρεπε να έχει σκύλο όποιος τον είχε).

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Λοιπόν... τώρα γύρισα από Κιθαιρώνος και Κόντου. Το μαύρο αυτό σκυλί φοράει Scalibor και το έχουν παρατήσει σίγουρα. Εβαλα το φαγητό στα σκαλάκια γιατί το είχαν σκορπίσει. Αν δεν είναι εκεί... περνάει την Αγίας Λαύρας απέναντι και μπαίνει μέσα στα σχολεία από την είσοδο απέναντι από το ζαχαροπλαστείο. Εβαλα χέρι σε κάτι πιτσιρίκια που τον πείραζαν. Είναι εκπαιδευμένος. Ακούει στο σήκω, κάτσε, έλα. Γ@μιέτ@ι από κούνια αυτός που τον παράτησε. Επειδή είναι τούμπανο ο σκύλος και πολύ καλός σε χαρακτήρα πάει σε όλο τον κόσμο. Καλό και κακό. Εχει νόημα να πάει κάποιος που θα τον πάρει σπίτι του. Ξέχασα... Ενας στην διπλανή πολυκατοικία μου είπε ότι είναι μόνο 2 ημέρες εκεί...

Last edited by a moderator:

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Αδέσποτο. Και είναι ΜΑΡΚΑ λέμε. ( Ετσι με ρωτάνε. Τι μάρκα σκυλάκι έχεις ; ) Απλά την αράζει σε πεζοδρόμιο. Δεν χωράει στα σκαλάκια. Το μαγαζάκι είναι κλειστό. Εγκατελειμένο. Σαν υπόγειο σπιτάκι. Το φώναξα " Αντι " αλλά δεν...

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
μακαρι να μπορουσα,γιατι μου αρεσει
στεναχωριεμαι καθε μερα βλεπω νεες αγγελιες για αδεσποτα,και περισσοτερους μ@λακες που θελουν να ζευγαρωσουν τα σκυλια τους

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Ξαναπήγα γιατί με τρώει και ευτυχώς είχε ακολουθήσει ένα παλικάρι της γειτονιάς που έχει ένα Ρότι θηλυκό. Θα προσπαθήσει να το πάρει σήμερα μαζί του. Και ψάχνει κι αυτός μέσω γνωστών και φίλων ήδη να το δώσει. Εντελώς πληροφοριακά για εμάς της περιοχής... Το σκυλί το είχε 99% ένας ψηλός που το έβγαζε βόλτα Κιθαιρώνος και Γρηγοροβίου. Τον εγκατέλειψε...

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Και το παιδί μένει στη γειτονιά και τον έχω ξαναδεί αρκετές φορές με το Ρότι και ο άλλος. Απλά δεν τον ξέρω φατσικά τον άλλον που τον παράτησε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.936
20.349
Αν ο σκύλος έμενε στην περιοχή, θα γυρνούσε εύκολα στο σπίτι του, να περιμένει εκεί απ'έξω και όχι σε ένα φαινομενικά άσχετο μέρος.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ρε παιδιά, εσείς που τον βλέπετε το σκύλο και είστε της περιοχής, γιατί δεν τον μαζεύετε πριν τον βρει κανα κακό? Κρίμα είναι το σκυλί. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας ξεμείνει.... θα υιοθετηθεί εύκολα, για ευνόητους λόγους.....

Αντε, κάντε το ψυχικό.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Αδέσποτο. Και είναι ΜΑΡΚΑ λέμε. ( Ετσι με ρωτάνε. Τι μάρκα σκυλάκι έχεις ; ) Απλά την αράζει σε πεζοδρόμιο. Δεν χωράει στα σκαλάκια. Το μαγαζάκι είναι κλειστό. Εγκατελειμένο. Σαν υπόγειο σπιτάκι. Το φώναξα " Αντι " αλλά δεν...
Σ' ευχαριστώ slink, το ξεκαθάρισα κι εγώ έξαλλος μπορώ να πω, ο Άντι ζει και βασιλεύει τετράπαχος.

Λυπάμαι που δε μπορώ να πάρω εγώ το σκύλο, βέλγος ή όχι.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καλά δε μπορώ να το πιστέψω πως εγκατέλειψαν τέτοιο όμορφο σκύλο,όχι ότι είναι ο μόνος εγκαταλελειμένος,αλλά τα παίρνω με τους άσχετους που κάνουν τέτοια εγκλήματα!!!
Πραγματικά αν μπορούσε κάποιος έστω για προσωρινή φιλοξενία να το πάρει,για να σωθεί απο τα χειρότερα....
Μακάρι να μπορούσα να τον έπαιρνα,αλλά δυστυχώς...:(

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Παιδιά, ότι μπορεί ο καθένας κάνει. Εγώ απλά δεν μπορώ. Είμαι πολύ δύσκολος εκεί που μένω, δεν έχω χώρο και δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω ένα σκυλί και μετά να μην μπορώ να τον δώσω και να πρέπει να τον αφήσω πάλι πίσω. Δεν παίζει τέτοιο σενάριο. Οποιος έχει γνωστούς ας το κοινοποιήσει μήπως γίνει η καλή... Απλά εμφανίζομαι αγχωμένος γιατί στα Πατήσια δεν είμαστε και στην καλύτερη περιοχή και ο συγκεκριμένος σκύλος πάει σε όποιον να 'ναι. Αυτό...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78