Βρέθηκε και χαρίζεται βέλγικο ποιμενικό, Εξάρχεια

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Βρεθηκε καθαροαιμο βελγικο ποιμενικο, αρσενικο περιπου 4 ετων πριν 3 εβδομαδες στα εξαρχεια. Δεν εχω καταφερει να βρω ιδιοκτητες, δεν εχει τσιπ και διδεται για υιοθεσια. Ειναι υπακουος και μαθημενος να μην κανει ζημιες και φασαρια. Πολυ φιλικος και εξυπνος.
Επικοινωνια: 6973455915

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Aπίστευτο, αυτά να τα βλέπουν όσοι είναι αντιθετοι με το τσιπάρισμα αλλά και δεν κάνουν τον κόπο να βάλουν μια ταυτοτητούλα στον σκύλο τους. Σίγουρα αυτόν τον κούκλο κάποιος τον κλαίει. Εύχομαι να έχει μια πολύ καλή τύχη!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Aπίστευτο, αυτά να τα βλέπουν όσοι είναι αντιθετοι με το τσιπάρισμα αλλά και δεν κάνουν τον κόπο να βάλουν μια ταυτοτητούλα στον σκύλο τους. Σίγουρα αυτόν τον κούκλο κάποιος τον κλαίει. Εύχομαι να έχει μια πολύ καλή τύχη!!!
Αμ κι αυτοί που τα τσιπάρουν και δε δίνουν τα στοιχεία τους.

Μακάρι να μπορούσα να τον πάρω σπίτι μου.

Celto

New Member
5 Ιουλίου 2011
2
0
Ευχαριστώ τον Xotikouli που ανέβασε την αγγελία μου στο forum. Αρχικά προσπάθησα μέσω facebook αλλά μέχρι τώρα δεν είχε επιτυχία. Τον σκύλο τον έχω από την πρώτη μέρα που τον βρήκα σπίτι μου αλλά πραγματικά δεν είμαι σε θέση να τον κρατήσω άλλο αφού ούτε τον κατάλληλο χώρο έχω, ούτε δυστυχώς τον χρόνο. Είναι πραγματικά ένας πολύ καλός σκύλος και από ότι φαίνεται ήδη εκπαιδευμένος από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του. Όποιος λοιπόν μπορεί να του προσφέρει ένα μόνιμο σπίτι, να με ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες Celto :)
Δες εδώ που αλλού μπορείς να ανεβάσεις αγγελίες και εδώ πώς να διαλέξεις τον πιο κατάλληλο από τους υποψήφιους για υιοθεσία.
Προτείνω επίσης αν έχεις δυνατότητα να δώσεις τον κούκλο στειρωμένο, ώστε να αποφύγεις όσους θα θελήσουν να τον πάρουν (μόνο) για ζευγάρωμα.

Celto

New Member
5 Ιουλίου 2011
2
0
Καλώς ήρθες Celto :)
Δες εδώ που αλλού μπορείς να ανεβάσεις αγγελίες και εδώ πώς να διαλέξεις τον πιο κατάλληλο από τους υποψήφιους για υιοθεσία.
Προτείνω επίσης αν έχεις δυνατότητα να δώσεις τον κούκλο στειρωμένο, ώστε να αποφύγεις όσους θα θελήσουν να τον πάρουν (μόνο) για ζευγάρωμα.
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Ήδη έκλεισα για την τρίτη ένα ραντεβού για κάποια γνωστή μου που ενδιαφέρεται για το σκύλο. Από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα γίνει. Κοίταξα και τα links που μου έδωσες. Να σαι καλά :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.095
Νεότερο μέλος
marylou95