Βρέθηκε ο Άρης! (μικρόσωμο αρσ.)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
πως μπορω να το στειλω αυτο γιατι δεν το κατεχω καθολου?:D Να σε παρω καλυτερα τηλεφωνο?
CV θα πει Curriculum Vitae, δηλαδή βιογραφικό σημείωμα. Να είναι αναλυτικότατο και οι επιπλέον συστατικές επιστολές δεν βλάπτουν... :D:D

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Lostris ευχαριστω για το ενδιαφερον και την βοηθεια!
Mariaa τα τηλ δυστηχως ειναι σωστα... το κινητο ειναι μονιμως κλειστο και το σταθερο οσες φορες και να εχω παρει, λεει ο αριθμος δεν χρησημοποιειται συμβουλευτειτε τον ΟΤΕ.. παιρνω τον ΟΤΕ αλλα δεν μπορουν να βοηθησουν με σκετο αριθμο.. παει αντιστροφα η διαδικασια δλδ.
εχω κανει παρολαυτα απειρους πιθανους συνδιασμους.. κανεις δεν εχασε σκυλο.. οσοι απαντησαν...
εν τελει... οταν βαζω τα νουμερα στο ιντερνετ για απλο search βγαζει μια ΠΑΝΑΣΧΕΤΗ αγγελια που αφορα περιοχη οπου μενουν αθιγκανοι κατα βαση..
δεν ξερω τι να υποθεσω..
μπορει οντως να μην εχει κλαπει ο σκυλος.. αλλα να περασε απο χερι σε χερι και να κατεληξε στα παιδακια της γειτονιας τα οποια δελεασα και
απειλησα και ολα .. τον σκυλο τους τον πηγε ο πατερας τους, που πριν τον ειχε η μεγαλη τους αδερφη η οποια δεν μενει εκει μαζι τους...

παιδια ειλικρινα .. δεν καταλαβαινω τιποτα..

tenia.. αν θες παρε με ενα τηλ να τα πουμε.. :) ετσι και αλλιως τον σκυλο δεν μπορω να τον κρατησω 2 μηνες.. καπως πρεπει να δρομολογουνται τα πραγματα ε? δεν νομιζετε? :(

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
kasi, προώθησε παιδί μου τον σκύλο... τα τηλέφωνα αυτά δεν ισχύουν πια. Ο προηγούμενος συνδρομητής που τα είχε τα άλλαξε και τα δύο και τώρα το ένα (σταθερό) δεν έχει διατεθεί καν σε καινούργιο συνδρομητή, το δε κινητό άλλαξε όταν ψηφίστηκε πέρυσι ο νόμος που έλεγε ότι πρέπει να δηλώσουμε τα στοιχεία μας στην κινητή τηλεφωνία (νόμος περί άρσης απορρήτου), και ήδη το νούμερο βρίσκεται στη λίστα της εταιρείας για να δοθεί αλλού.
Εννοείται ότι δεν μπήκε στον κόπο να αλλάξει τα τηλέφωνα και στην ταυτότητα του σκύλου.

Το έψαξα πάρα-πάρα πολύ και βρέθηκα σε αδιέξοδο. Όποιος και να είχε τα τηλέφωνα αυτά (και το σκυλάκι) προτίμησε την ανωνυμία του και την εξαφάνιση του. Από εκεί δεν θα βρεις άκρη.
Το μόνο που μένει είναι να βρεις μια καλή οικογένεια για το μικρούλι. Συγγνώμη που δεν κατάφερα να κάνω κάτι παραπάνω, αλλά όταν ο ιδιοκτήτης "πετάει" τα τηλέφωνα του και αλλάζει νούμερα, αναγκαστικά πέφτεις επάνω σε τοίχο.
Ότι άλλο χρειαστείς είμαι στη διάθεση σου.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Lostris.. ποσο παραπανω να βοηθησει κανεις απο ολο αυτο που εκανες?? σε υπερ-ευχαριστω!! και εγω και ο Αρης! :D

αυτο το στορυ φοβομουν απο την αρχη.. οποτε το πιθανοτερο σεναριο ειναι οι αθιγκανοι να μην τον εκλεψαν.. αλλα να τον μαζεψαν παρατημενο ηδη και να περναγε ο μικρος απο χερι σε χερι.. και ευτυχως τον βουτηξα!

Εκανε την τυχη του το ντολμαδακι (μεσα στην ατυχια του!!)
Τενια.. δεν θελω να σε στεναχωρησω.. ουτε να το παρεις στραβα και σου ζηταω συγνωμη προκαταβολικα.. αλλα ο αρης εχε ενα πολυ καλο σπιτι που τον περιμενει.. δεν τους τον εδινα , γιατι ηθελα να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα δωσω "κλεμενο" σκυλο και μετα κλαιμε πολλοι...

Αλλα στο υποσχομαι πως στον επομενο (που δεν ξεμενω ευκολα... δηστυχως ή ευτυχως) θα σε εχω υπ'οψην!! .. αλλα παρε και εσυ κανα τηλεφωνο ε?
κλειδωστε το θεμα φιλοι μοντ.

ξανα ευχαριστω πολυ ολους σας!!

Status
Κλειδωμένο θέμα