Βρέθηκε σκυλίτσα με τα 8 κουταβάκια της!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Έγινε αυτό που απευχόμουν πάντα!

Προχθες το βράδυ κατά της 2.30 που έβγαλα το μικρό βόλτα σε κάποιο σημείο στην καθιερωμένη μας διαδρομή άκουσα κλάματα!
Ωχ λέω από μέσα μου, δεν είναι για καλό!
Το σημείο που περνούσαμε ήταν αρκετά σκοτεινό και προσπάθησα να εστιάσω από που έρχεται ο ήχος του κλάματος!
Ο ήχος προερχόταν από την πλαγιά του ποταμού που τρέχει στην περιοχή μου!Προσπάθησα να κατέβω με τον μικρό να εστιάζει καλύτερα στο σημείο αλλά δεν μπόρεσα αρκετά γιατί είχε πολλά χόρτα και άρχισε να ψιλοβρέχει!Έκανα τον σταυρό μου και είπα ότι αύριοτο πρωί θα κατέβω για να δω τι είναι!

Την επόμενη μέρα παίρνω τον μικρό και πάμε στο σημείο όπου βλέπω μια κοπέλα να είναι εκεί!Την ρώτησα πως προσέγγισε το σημείο και μου έδειξε, έτσι πλησιάσαμε και μεις!

Το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω...

Facebook

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Κάντε τους αποπαρασιτωση με milbemax για κουτάβια: 1 χάπι (1-5 κιλά)
Αλεξία δεν έχουν επιθυμία τα μικρά να φάνε κάτι, μόνο να θηλάσουν!Και έπειτα νομίζω ότι είναι too much χάπι!Θα κοιτάξω για κάποια πάστα!Δεν θέλω και να τα πιάνω για να μην κινούνται πολύ και βγαίνουν παραέξω!Ευτυχώς η μάνα είναι υπόδειγμα!Απίστευτη!
Σκέφτηκα και γάλα σε σκόνη για κουτάβια να πάω να τα πάρω αλλά βλέπω ότι η μάνα κατεβάζει γάλα!Απλώς τα εναλάσσω γιατί παρατήρησα 1-2 να είναι λίγο πιο αδυνατούλια!
Το πρόβλημα δεν είναι το τώρα!Άιντε και τα φροντίσουμε!Μετά?Δεν είναι 1-2, είναι 9 σκυλιά μαζί με την μάνα!Και δεν μπορούμε και να τα πάρουμε σπίτι!:(
Αυτό είναι που με στεναχωρεί!Είναι και περίοδος με πολλές θηλυκές σε οίστρο!Από την μύτη αν με πιάσεις θα σκάσω...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Το χάπι είναι πιο εύκολο για κουτάβια που θηλάζουν. Το βάζεις βαθειά πίσω στην γλώσσα και το καταπίνουν. Μόνο ένα-ένα γιατί καμιά φορά κάποιο το φτύνει και μετά δεν ξέρεις ποιο ήταν.

Ελπίζω να βρεθεί(ουν) άτομο(α) να βοηθήσει(ουν).

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Αυτό είναι που με στεναχωρεί!Είναι και περίοδος με πολλές θηλυκές σε οίστρο!Από την μύτη αν με πιάσεις θα σκάσω...
Μπορείτε να στειρώσετε τις θηλυκές για να μην γεννοβολάνε.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Θα προσπαθήσω να βολέψω κανένα κουτάβι κι εγώ.. Άχτι το έχω να συμβάλλω σε υιοθεσία.

Μακάρι να πάνε όλα καλά. Προωθώ.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αλεξία ευχαριστώ!

Μπορείτε να στειρώσετε τις θηλυκές για να μην γεννοβολάνε.
Είναι μέσα στο πρόγραμμα!Δόξα τω Θεό στην περιοχή τις πιάνουμε και υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για στειρώσεις!Απλώς δεν τις προλαβαίνεις όλες γιατί άπαξ και πιάσει περίοδος οίστρου χάνονται και μετακινούνται και ξαναεπιστρέφουν όταν είναι ήδη πολύ αργά!Μόλις σταματήσει το θηλασμό και στανιάρει λίγο θα προσπαθήσουμε να γίνει και αυτό!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι!Η ανάρρωση από την στείρωση πόσες μέρες διαρκεί πάνω κάτω?Γιατί εκεί μπορεί να βοηθήσω με φιλοξενία στο σπίτι!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
δυσκολα ομως θα παρεις την μανα και θα αφησεις και τα κουταβια μονα τους.
Θα σκορπισουν. καποιος πρεπει να τα φιλοξενησει και αυτα. . .
Το γνωρίζω αυτό!
Δεν με ενδιαφέρει προς το παρών η στείρωση!Με ενδιαφέρουν τα κουτάβια να καρδαμώσουν, να βρούμε άτομα πρώτα και μετά θα προσπαθήσουμε και για στείρωση!
Για να δούμε...

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Πάντως δεν μιλαγα αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη σκύλα.
Είπες ότι στεναχωριέσαι που υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλές σκύλες σε οίστρο. Αφού είναι στην περιοχή σου ευκαιρία να στειρωθούν πριν γεννήσουν κι αυτές.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Πάντως δεν μιλαγα αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη σκύλα.
Είπες ότι στεναχωριέσαι που υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλές σκύλες σε οίστρο. Αφού είναι στην περιοχή σου ευκαιρία να στειρωθούν πριν γεννήσουν κι αυτές.
Δεν είπα ότι είναι στην περιοχή μου!Είπα ότι είναι περίοδος που οι περισσότερες θηλυκιές είναι σε οίστρο!
Πιάνονται και στειρώνονται αλλά όπως γίνεται πάντα παρουσιάζονται συνεχώς καινούργια σκυλιά!
Αυτό που μπορώ να κάνω εγώ και μέχρι εκεί που μου επιτρέπεται (γιατί είμαι φοιτητής σε διαμέρισμα με ήδη 1 σκύλο και οικογένεια και...άνεργος) θα το κάνω!;)

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Τι απογίναν τελικά αυτά τα κουτάβια και η μανούλα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78