Βρέθηκε σοκολατί σκυλίτσα

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
sokolati.jpg

http://www.facebook.com/photo.php?f...0953403.119267.490017247697403&type=1&theater

ΒΡΕΘΗΚΕ στην οδό Τζαβέλλα στο Νέο Ψυχικό την Τρίτη 21/5. Νεαρή σε ηλικία, 12 κιλά, πολύ παιχνιδιάρα και ζωηρή. Δεν φοράει περιλαίμιο και έχει μη καταχωρημένο μικροτσίπ. Αν την γνωρίζετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε:
6932 495 867 ή 6977 582 583

Έχω την εντύπωση είχε μπει κάποια στιγμή αγγελία για παρόμοιο σκυλάκι που χαριζόταν στο φόρουμ και τελικά υιοθετήθηκε. Την θυμάται κανείς?

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Ω ΜΑΙ ΓΚΑΝΤ...ζωγραφισες παλι...*agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μη καταχωρημένο μικροτσίπ μου κάνει για αγορασμένη από pet shop. Άρα, πιθανότατα, όντως, σε κάποιον λείπει η "Μερεντούλα"... Μακάρι να βρεθεί γρήγορα η οικογένειά της.

Αλλά το pet shop, ως τι να την πούλησε?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Για κοκόνι ίσως?

Επίσης μπορεί να είναι υιοθετημένο από φιλοζωική, κι έτσι μπορεί να βρεθεί σκυλί με μη καταχωρημένο τσιπάκι.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
δε φροντιζει η φιλοζωικη να καταχωρηθει το τσιπακι??

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πόσα να φροντίσει πια αυτή η ρημάδα η φιλοζωική?
Μερικοί πηγαίνουν μαζί επιτόπου στον κτηνίατρο και καταχωρούν το τσιπάκι στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη.
Άλλοι τα δίνουν και λένε, μέσα σε ένα διάστημα, να έχετε καταχωρήσει το τσιπάκι και ζητάνε να τους σταλεί το πιστοποιητικό ηλεκτρονικής ταυτοποίησης.
Άλλοι τα δίνουν χωρίς μικροτσιπ.
Ανάλογα.

Πάντως και μη καταχωρημένο να είναι, αν ενδιαφέρεται αυτός που το έχασε, μπορεί να το δηλώσει στον ΠΚΣ, ότι το σκυλί με αρ.τσιπ τάδε χάθηκε και μπαίνει στη βάση δεδομένων με τα χαμένα.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
δε φροντιζει η φιλοζωικη να καταχωρηθει το τσιπακι??
Αναλογα τη φιλοζωικη!
Εμεις παμε μαζι με το ζωο οταν ειναι να μπει το τσιπ(σε περιπτωση πχ που ειναι πολυ μωρο και δεν μπορει να μπει) ή οταν ειναι να καταχωρηθει για να μαστε μπροστα!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Δε θέλω να πιστεψω παντως οτι καποιος παρατησε με τη θεληση του μια τετοια κουκλαρα...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.801
8.004
Mπορεί πολύ απλά ο λόγος που δεν είναι καταχωρημένο το τσιπάκι να είναι γιατί μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα από το τσιπάρισμα μέχρι την καταχώρηση.
Δεν σημαίνει ότι πουλήθηκε από πετ σοπ, θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι συνειδητοποιημένοι ιδιοκτήτες που τσιπάρουν και από τον δρόμο να μαζέψουν σκύλο.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Όλα τα σκυλιά που στέλνουμε στο ΔΙΚΕΠΑΖ, τσιπάρονται. Δεν το ξέρω. αλλά φαντάζομαι ότι δεν δηλώνονται στον Κτηνιατρικό Σύλλογο ή όπου αλλού προβλέπει ο νέος νόμος...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.936
20.349
Δεν μπορεί να μην δηλώνονται. Αλλιώς, τι νόημα έχει το τσιπάρισμα;

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Τι κουκλάκι είναι αυτο!! Μαρέκο γίνεται σκέψου εγώ μένω Ιταλία, τα καλοκαίρια Ελλάδα και το σκυλί είναι καταχωρημένο με τσιπάκι στην Κύπρο. Εαν χαθεί η μικρή (και το κολάρο της) στην Ιταλία και στην Ελλάδα δεν θα βρουν τίποτα με σκανάρισμα του τσιπ ( αυτό είναι κάτι που πρέπει να λύσω, τον άλλο μήνα ίσως κάνουμε ταττου αν και εχω ενδιασμούς). Οπότε το μη καταχωρημένο τσιπ δεν είναι απίθανο....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.936
20.349
jac η δική σου περίπτωση είναι ειδική.
Φυσικά, το μη καταχωρημένο τσιπ δεν είναι απίθανο. Είναι σχεδόν ο κανόνας, για σκυλιά αγορασμένα από pet shop, που οι ιδιοκτήτες έχουν μαύρα μεσάνυχτα και τα μαγαζιά δεν ενημερώνουν.
Αλλά ούτε γι'αυτή την περίπτωση μιλάω. Αναφέρθηκα σε σκυλιά, που τα μαζεύουν οι δήμοι ή το ΔΙΚΕΠΑΖ όπως ειπώθηκε, τα τσιπάρουν αλλά...δεν τα καταχωρούν; Για ποιό λόγο τα τσιπάρουν τότε;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.801
8.004
Για έλεγχο του πληθυσμού ίσως πράγμα σχεδόν ακατόρθωτο με την κατάσταση που επικρατεί.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Για έλεγχο του πληθυσμού ίσως πράγμα σχεδόν ακατόρθωτο με την κατάσταση που επικρατεί.
,,,
γιατι αποδημητικο πτηνο ειναι..?? ==))

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Πολλοί κτηνίατροι βάζουν τσιπάκια και δεν ενημερώνουν τους ιδιοκτήτες οτι καλό θα ήταν να γίνει κάποια επιβεβαίωση σε ένα δυο μήνες. Τα δικά μας χαρτιά χάθηκαν από το ταχυδρομείο. Στην συνέχεια τα στείλαμε με φαξ. Στο επόμενο τηλέφωνο που έγινε, καταλάβαμε οτι έλειπε ένα νούμερο από τον αριθμό του τσιπ. Αν δεν είχα πάρει τρία τηλέφωνα από μόνη μου και το δικό μας μη καταχωρημένο θα ήταν. Οι κοπέλες στον σύλλογο ήταν εξυπηρετικότατες, αλλά παντού μπορεί να γίνει κάποιο λάθος.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Filozoikos Syllogos Neas Filadelphias

Η Σκυλίτσα ειναι η Λάκτα, υιοθετηθηκε απο το συλλογο μας πριν απο μερικους μηνες κ απο οτι πληροφορηθηκαμε χαθηκε απο τους ιδιοκτητες στη βολτα. εχει επικοινωνησει η προεδρος μας μαζι τους. Δυστυχως το θεμα καταχωρησης των μικροτσιπ ειναι μια ανοιχτη πληγη. αργουν απιστευτα πολυ. ευχαριστουμε για την κοινοποιηση

Το διάβασα στο fb, άρα βρέθηκε η οικογένεια, άρα τέλος καλό όλα καλά :)

https://www.facebook.com/photo.php?...0953403.119267.490017247697403&type=1&theater

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν μπορεί να μην δηλώνονται. Αλλιώς, τι νόημα έχει το τσιπάρισμα;
Θα ρωτήσουμε και θα σας πω.

Εμάς μας δίνουν ένα χαρτί με τα βασικά χαρακτηριστικά του σκύλου και τον αριθμό του chip.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Απο τα ομορφοτερα σκυλια που εχω δει,την ειδα προσφατα και στο FB.Παντως αν αποκτησω 2ο σκυλο θα ειναι σιγουρα αδεσποτο και κατα προτιμηση ημιαιμο.Ειτε απο φιλοζωικη ειτε απο τον δρομο.Και νομιζω το οτι οι φιλοζωικες δινουν προς υιοθεσια στειρωμενα σκυλια ειναι 1 σημαντικο πλεονεκτημα-κινητρο για τον υποψηφιο "ιδιοκτητη".

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78