Βρέθηκε στο Γαλάτσι

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Πριν απο λίγη ώρα ήρθε έξω απο το σπίτι μου αυτό το σκυλάκι. Δεν το εχω ξαναδει μαζι με τα αδεσποτα που γυρνανε στη γειτονια και απο το λαιμο του κρεμοταν ενα μιρο κομματακι αλυσιδας οποτε υποθετω οτι μπορει να χαθηκε. Φοραει ενα καφε λουρακι με σχεδια κοκκαλακια και πατουσιτσες, αλλά δεν έχει αντιπαρασιτικό κολάρο. Το ταϊσα και εφαγε με πολυ ορεξη. Δεν φαινεται αδυνατο ή ταλαιπωρημενο. Με πλησιασε με άνεση, δεν είναι διστακτικο ή φοβισμένο. Μήπως έχει χαθεί??
Περιοχη: Γαλάτσι
25052011099..jpg25052011102..jpg

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Πολυ πιθανο να το εχει χασει καποιος. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να το πας σε εναν κτηνιατρο για να δεις αν υπαρχει τσιπακι, αν δεν... τοτε αφισες στην γειτονια σου μηπως και βρεθει ο ιδιοκτητης του. Δεν νομιζω να το εχουν παρατησει γιατι λογικα θα του εβγαζαν το λουρακι του, ετσι κανουν συνηθως...

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Το ξερω, αυτο θελω να κανω αλλα δεν εχω το αυτοκινητο μου σήμερα και δεν μπορω να τον παω στον κτηνίατρο. Αύριο το πρωι.. αλλά φοβάμαι μην φύγει μέχρι τότε. Ελπίζω αφού τον τάισα να μείνει εδώ μέχρι να δώ τι θα τον κάνω.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Δεν εχω δυστυχως, και δεν μένω και μόνη μου.. Μου ειναι αδυνατο να τον κρατησω εστω για μια μερα

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
Δεν νομιζω να το εχουν παρατησει γιατι λογικα θα του εβγαζαν το λουρακι του, ετσι κανουν συνηθως...
αυτο δεν ισχυει παντα, τα περισσοτερα αδεσποτα τα αφηνουν με λουρι και μετα καποιος τους το κλεβει

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Το λεω με την λογικη οτι οταν ενα σκυλι φοραει λουρακι υποψιαζομαστε οτι ανηκει σε καποιον, και αυτοι που τα παρατανε συνηθως τα βγαζουν για να μην ψαξει καποιος να βρει τον ιδιοκτητη του σκυλου.

Αλλα και παλι δεν ξερω...Τιποτα δεν ειναι δεδομενο.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
σαν το ρομεο ειναι.... αν χαθηκε μακαρι να το βρουν αυτοι που το προσεχουν.
αν το παρατησαν μακαρι να βρεθει καποιος καποια να το αγαπησει

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Είναι πανέμορφο !!! Μακάρι όλα να πάνε καλά - του αξίζει μία υπέροχη οικογένεια ... Περιμένουμε νέα σας.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Δυστυχως σημερα το πρωι δεν ηταν εδω. Θα κοιταξω στην περιοχη και θα τον παω στον κτηνιατρο να δουμε για τσιπακι. Ευχομαι να τον βρω η να ξαναγυρισει μονος του

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μακάρι να είναι καλά. Μπορεί να ανήκει σε κανέναν από αυτούς τους εξυπνάκηδες που τα αφήνουν να βολτάρουν μόνα τους ... :mad:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Andromeda Εχεις δικιο μαλλον... Μολις μπηκε η μαμα μου σπιτι και μου ειπε οτι ειδε αυτο το σκυλακι να βγαινει απο μια αυλη κατι στενα κατω απο το σπιτι μας. Τι να πω...... Θα ρωτησω τους ιδιοκτητες μηπως και ετυχε να μπει μονο του μεσα και δεν ειναι δικο τους, αν και δεν νομιζω. Τι ευκολη λυση ρε παιδια!! Αφηνουν τα σκυλια τους να βολταρουν μονα τους γιατι βαριουνται που ζουν και μενουν τα καημενα εκτεθειμενα σε τοσους κινδυνους!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Άσε Λενάκι, το πόσοι ανεγκέφαλοι και ανεύθυνοι τύποι υπάρχουν δεν λέγεται. Το φαινόμενο είναι δυστυχώς περισσότερο συνηθισμένο από ότι φαντάζεσαι ... :mad:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78