Βρέθηκε Cocker Spaniel στη Θεσσαλονίκη

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Βρέθηκε στην θεσσαλονίκη, περιοχή άνω τούμπας,οδός αμφιπόλεως κόκερ σπάνιελ αρσενικό, πολύ φιλικό και φοράει κόκκινο περιλαίμιο. Παρατημένο για πάνω από ένα χρόνο, τριγυρνάει εκεί και το ταίζουν τα μαγαζιά της περιοχής! όποιος ενδιαφέρεται ή το έχει χάσει ας καλέσει στο 6938452663.

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.943
20.356
Πάνω από χρόνο περιφέρεται;
Συνεννοηθείτε βρε παιδιά με μια φιλοζωική, να το μαζέψει και να το προωθήσει προς υιοθεσία.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Οι φιλοζωικές στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν χώρο για να δεχτούν άλλα αδέσποτα!
Τουλάχιστον με όσες επικοινώνησα για ένα άλλο σκυλάκι πριν κάποιες μέρες, αυτή την απάντηση μου έδωσαν...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.943
20.356
Ούτε ο Δημος έχει πρόγραμμα για αδέσποτα; Το έχετε ψάξει;
Τουλάχιστον εκτός από φαγητό, του κάνουν καμμιά αποπαρασίτωση;
Βγάλτε μερικές καλές φωτό, να προωθηθεί προς υιοθεσία.
Μαζευτείτε όσοι μπορείτε να το στειρώσετε. Απο 10,00 ευρώ να βάλει το κάθε μαγαζί, περισσεύουν και για φιλοξενία σε πανσιόν.
Φαντάζομαι, έχουν ψάξει μήπως τυχόν έχει τσιπάκι ε;

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Έχω ακούσει για τον δήμο Πυλαίας οτι έχει κάποιο πρόγραμμα για δέσποτα,
αλλά μου είχαν πει οτι δεν ξέρουν αν έχουν και αυτοί χώρο για να το δεχτούν!
Το σκυλάκι δεν φαινόταν αποπαρασιτωμένο! Κάποια τσιμπούρια τα είχε..
Για τσιπάκι δεν μπορέσαμε να ψάξουμε γιατί τον είδα προσωπικά χθες πρώτη φορά και τον τάισα!
Σήμερα πήγα στο ίδιο μέρος αλλά δεν τον είδα πουθενά... ένας υπάλληλος από το μαγαζί μας είπε οτι κυκλοφορεί εκεί γύρω στη γειτονιά.
Φωτογραφία με τον ζόρι κάθισε χθες να τον βγάλω.. Άρα το να καθίσει και για μία "καλή" φωτο, δύσκολο!
Τώρα όσον αφορά τα μαγαζιά... δεν ξέρω.. Χθες τον έδιωχναν και μόνο ένας από τους υπαλλήλους μας έδωσε νερό να πιει!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.943
20.356
Τι να πω βρε παιδί μου. Αμαρτία είναι να κάθονται όλοι να τον κοιτάνε ή να τον διώχνουν :(
Και είναι εύκολα υιοθετήσιμος ο τυπάκος :sad:

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Μα ένα χρόνο που κυκλοφορεί εκεί, αν κάποιος ενδιαφερόταν πραγματικά θα τον έπαιρνε και θα τον φρόντιζε...
Εμείς έχουμε ήδη ένα σκύλο και μία γάτα και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά! :(
Τώρα ψάχνω για τον δήμο πυλαίας μήπως βρω πληροφορίες για κάποιο πρόγραμμα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.943
20.356
Πηγαίνετέ τον σε έναν γιατρό. Μπορεί να έχει τσιπάκι και κάποιος να τον ψάχνει.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Δεν τον βρήκα σήμερα.. δεν ξέρω που ακριβώς τριγυρνάει...
Χθες ήταν έξω από το fast food που ήμουν, αλλά σήμερα μπορεί να ήταν οπουδήποτε στη γειτονιά!
Πάντως για τσιπάκι δεν νομίζω... εδώ δεν είχε ταυτότητα στο περιλαίμιο!
Το σκυλάκι φαίνεται οτι ήταν σε σπίτι.. Ερχόταν όταν τον φώναζα, είναι φιλικός και δεν φοβάται τους ανθρώπους!
Εγώ νομίζω πως κάποιος ανεύθυνος τον παράτησε τον σκυλάκο..

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ξαναπερασε απο την περιοχη και οταν τον ξαναδεις βγαλτον κι αλλες φωτο και προωθησε τον και
στο facebook! Κριμα τοσο καιρο στο δρομο. Θα εχει αρκετη ζητηση, ειμαι σιγουρη!

Ειναι πολλοι αυτοι που αρκουνται μονο στο τσιπακι και δεν φορανε στα ζωα τους ταυτοτητα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.943
20.356
Η μπορεί με κάποιον τρόπο να την έχασε την ταυτότητα.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Αν τον ξαναβρω, θα τον πάω σε έναν κτηνίατρο για να δούμε αν έχει τσιπάκι..
Αν δεν έχει, ελπίζω να καθίσει για να τον βγάλω φωτογραφίες!! :S

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Μακάρι, σκέψου όμως ότι είναι και πιθανό να μην ήταν αδέσποτο αλλά από αυτά που τα αφήνουν ελεύθερα να κάνουν μόνα τους βόλτες.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Μακάρι, σκέψου όμως ότι είναι και πιθανό να μην ήταν αδέσποτο αλλά από αυτά που τα αφήνουν ελεύθερα να κάνουν μόνα τους βόλτες.
το θέμα είναι οτι ο σκυλάκος όταν τον είχα δει εκείνο το βράδυ είχε ένα πρόσφατο τραύμα στο πίσω πόδι του και φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα και στο ματάκι του (είχε κάτι σαν εξόγκωμα μέσα στο μάτι, στην άκρη της λευκής περιοχής) τα οποία δεν τα φρόντιζε κάποιος, μιας και η πληγή του ήταν βρώμικη και απεριποίητη και το μάτι σε σχετικά χάλια κατάσταση (είχε καλύψει αρκετό μέρος της λευκής περιοχής)..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
το θέμα είναι οτι ο σκυλάκος όταν τον είχα δει εκείνο το βράδυ είχε ένα πρόσφατο τραύμα στο πίσω πόδι του και φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα και στο ματάκι του (είχε κάτι σαν εξόγκωμα μέσα στο μάτι, στην άκρη της λευκής περιοχής) τα οποία δεν τα φρόντιζε κάποιος, μιας και η πληγή του ήταν βρώμικη και απεριποίητη και το μάτι σε σχετικά χάλια κατάσταση (είχε καλύψει αρκετό μέρος της λευκής περιοχής)..
Κριμα ρε γμτ, εύκολα υιοθετησιμο ζώο ήταν αυτό.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
τι να σου πω... πραγματικά εύχομαι κάποιος να το πήρε και να το φροντίζει!! Είναι απίστευτος σκυλάκος..
Όση ώρα ήμουν μαζί του και τον χάιδευα, με έγλυφε και μου έδινε το πόδι του! :)
Το θετικό είναι οτι πρόσεχε τον δρόμο και δεν περνούσε όποτε να 'ναι.. Αν έβλεπε αυτοκίνητα, περίμενε και μετά περνούσε!
Οπότε, θέλω να πιστεύω οτι δεν έγινε κανένα ατύχημα... :S