Βρε λες...; (οίστρος)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Α, ωραία, θα την πάθω την κρίση δεν το γλιτώνω... σήμερα ενώ ήταν άψογη στη βόλτα, ρούπι δεν κούνησε από δίπλα μου μου την έκανε για το δρόμο σε ανυποψίαστο χρόνο και δεν πιανόταν με τίποτα... τζάμπα η εκπαίδευση! Και αυτό δεν είναι τίποτα???
Θα τρελαθώ....

.........

Κορίτσια σας το λέω... θα τα ανεχτώ όλα και τα νάζια και τα νιαουρίσματα και όλα...έξω δε ας καταουρήσει τον κόσμο όλο... μαρκάρισμα μέσα στο σπίτι??? Δεν νομίζω να το αντέξω...
Δεν πήγε τζάμπα η εκπαίδευση μην τρελλαίνεσαι... θα επανέλθει η μικρή όπως ήταν και πριν την περίοδο. Απλά τώρα οι ορμόνες είναι πιο ισχυρές και δεν ελέγχεται.
Προς Θεού μην την βγάλεις έξω όταν θα είναι σε οίστρο. Υπολόγιζε από την 10-11 μέρα από την πρώτη μέρα που είδες το αίμα και μετά.
Αν βγείτε έξω θα μαζέψετε ό,τι αρσενικό κυκλοφορεί.

Τώρα για το μαρκάρισμα μέσα στο σπίτι, δεν είναι απαραίτητο να το κάνει. Η δική μου ίσως το έκανε γιατί υπάρχει ο αρσενικός εδώ, ήταν μια κραυγή "εδώ είμαι παιδί μου, δεν με βλέπεις?" :D:D:D
Αλλά και να σου μαρκάρει, μια χαρά θα το αντέξεις, γιατί απλά την αγαπάς.

Το δικό μας πάνα-βρακάκι μπήκε αναγκαστικά για να προλάβει ατυχήματα, όχι για το αίμα. Αυτό που πουλάνε τα πετ σοπς δεν μας κάλυπτε σ' αυτή την περίπτωση.
Με τον Σπούκυ να την κυνηγάει από πίσω, το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν το ζευγάρωμα.
Δες λες που ήμουν τυχερή και κανένας τους δεν κατάφερε να το βγάλει? ;)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν πήγε τζάμπα η εκπαίδευση μην τρελλαίνεσαι... θα επανέλθει η μικρή όπως ήταν και πριν την περίοδο. Απλά τώρα οι ορμόνες είναι πιο ισχυρές και δεν ελέγχεται.
Προς Θεού μην την βγάλεις έξω όταν θα είναι σε οίστρο. Υπολόγιζε από την 10-11 μέρα από την πρώτη μέρα που είδες το αίμα και μετά.

Τώρα για το μαρκάρισμα μέσα στο σπίτι, δεν είναι απαραίτητο να το κάνει. Η δική μου ίσως το έκανε γιατί υπάρχει ο αρσενικός εδώ, ήταν μια κραυγή "εδώ είμαι παιδί μου, δεν με βλέπεις?" :D:D:D

Το δικό μας πάνα-βρακάκι μπήκε αναγκαστικά για να προλάβει ατυχήματα, όχι για το αίμα. Αυτό που πουλάνε τα πετ σοπς δεν μας κάλυπτε σ' αυτή την περίπτωση.
Με τον Σπούκυ να την κυνηγάει από πίσω, το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν το ζευγάρωμα.
Tι έκανες με τον αρσενικό σου εκείνη την περίοδο, την πάλεψε ή τρελάθηκε..?

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα

Πω, πω παιδιά πείτε μου τέτοια να αναθαρρύσω η γυναίκα γιατί είναι σαν να μου πήραν τη Κλαίρη και μου έδωσαν άλλο σκυλί... εντάξει δε λέω το ταλαίπωρο και έτσι που είναι υπακούει, μέσα στο σπίτι πάντα και σχεδόν πάντα έξω (εκτός από το έλα, που πονάμε ούτως η άλλως λόγω ξεροκεφαλιάς!).

Ο εκπαιδευτής μου είπε να μην την αφήνω ελεύθερη ούτε σε ελεγχόμενο χώρο, αλλά τουλάχιστον με ιμάντα ώστε να κατανοήσει ότι όταν τις μιλάω δεν έχει επιλογές και για να της υπενθυμίζω ότι είμαι εκεί και να μην ξεχνιέται...

Αααααα, και το τελευταίο... μη δει γάτα, που δεν είχε κανένα θέμα μαζί τους, προσπαθεί να την κυνηγήσει!! Και με μανία όχι άστεία!

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
αχ το Κλαιρακι, τρελαθηκε απο τις ορμονες ε;
Λοιπον, εμενα η χοουπ ειδικα στην πρωτη της φορα ειχε λαλησει. Δεν με ακουγε ξαφνικα και ειχα απογοητευτει. Ουτε καν στο σπιτι μεσα , ωρες ωρες. Ελεγα, παει, τσαμπα τοσος κοπος. Τελικα ηταν οι ορμονες. Θελει διορθωση απλα, καθε φορα. Νομιζω μου εκανε τσαλεντζ. Η δεν εκτελουσε την εντολη η με κοιτουσε και αργουσε να την εκτελεσει. Καλα στη βολτα ηταν γεια σου εντελως.
θελει προσοχη στη βολτα.
εμενα μαρκαρε κι ολας και νομιζα στην αρχη πως απλα ξεχασε τα παντα, τα παντα ομως και αρχησε να κανει οτι δεν εκανε κουταβι. ειχε φρικαρει σε καποια φαση τοσο που ενω της ειχα βρακακι σερβιετουλα, τα εκανε τα τσισακι απανω της! φρικη η δικια σου.

ηρεμησα μολις περασε ο οιστρος. Εγινε και παλι το καλο μου κακομαθημενο κοριτσακι.

Μην ανησυχεις λοιπον! Εσυ συνεχισε κανονικα την εκπαιδευση, διορθωνε ηρεμα και θα δεις πως σε λιγες μερες θα γινει παλι το Εκλαιρακι σου!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Μακάρι, γιατί την Κυριακή έχασα την ψυχραιμία μου και την διόρθωσα πιο έντονα από ότι έπρεπε και μετά με απέφευγε συστηματικά...!!
Πω, πω....το χειρότερό μου να σε κοιτάει και να μην κάνει τίποτα!! Με το βλέμμα το σε έχω και γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι...

Υπομονή λοιπόν, που θα πάει θα περάσει... ουφ...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
ναι ναι! θα το δεις! τσεκαρει ουσιαστικα αν εννοεις οντως τις εντολες, θελει να δει αν εχει περιθωρια να κανει του κεφαλιου της, χαχα! δεν φωναζεις καθολου, εχεις πολλη υπομονη και επιβραβευεις διορθωνεις ηρεμα οπως στις αρχεεεεεες αρχες που ηταν εντελως μωρο. οταν περασουν οι μερες του οιστρου θα δεις πως θα ειναι βελτιωμενη βερζιον της Κλαιρης προ οιστρου. τραστ μι.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Παιδιά αυτότο σκυλί θα με πεθάνει... εκεί που την έκανε για άλλη γη άλλα μέρη την Κυριακή και όσο και αν τη φώναζα γύρναγε με κοίταζε και απλά συνέχιζε... σήμερα, ενώ κάθε μέρα πριν το φαγητό τη βάζω στο "ξάπλα" και της αφήνω το μπολ για να της πω να φάει, πήγε μόνη της η κυρία και με ύφος τέλεια εκπαιδευμένου σκύλου, ξάπλωσε εκεί που τη βάζω συνήθως και με κοίταγε σαν να μην τρέχει τίποτα... κι εγώ σταυροκοπιόμουν πρωινιάτικο... ρε μπας και με δουλεύει το κοπρόσκυλο και κάθετε με τις φύλες της μετά και γελάνε.... :D :D

Άντε να τη δω τη βελτίωση να πάρω κι εγώ μια χαρά η δόλια η μάνα...!!! :p

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Tι έκανες με τον αρσενικό σου εκείνη την περίοδο, την πάλεψε ή τρελάθηκε..?
Τις δέκα πρώτες μέρες που είχε αίμα, απλά την μύριζε και έφευγε. Μόλις άρχισε ο οίστρος της άρχισαν τα όργανα.... την κυνηγούσε κολλημένος με την μύτη πίσω της και τόσο εναρμονισμένος μαζί της που νόμιζες ότι ήταν ένα πολύ μακρύ σκυλί....

Την ανέβαινε βέβαια αλλά με το babylino δεν κατάφερε τίποτα. Κι' εγώ από πάνω να προσέχω μην βγει ο διάολος και τρέχουμε. Κατά τα άλλα ούτε έτρωγε, ούτε κοιμόταν. Μόνο νερό έπινε. Και κυριολεκτικά δεν κοιμόταν... καθόταν άϋπνος και κοίταζε τη Ζουζού που κοιμόταν, μην τυχόν και του την πάρει κανείς. Ούτε εμένα δεν άφηνε να την πιάσω, μου γαύγιζε.
Ήρθε και έρεψε ο δόλιος, φάνηκαν τα πλευρά του. Αλλά μόλις τελείωσε αυτή η ιστορία, έπεσε με τα μούτρα στο φαϊ και στον ύπνο.

Δεν πρόκειται να το ξαναπάθει αυτό πάντως, ορκίστηκα να μην ξαναδώ το αγόρι μου σε τέτοια κατάσταση. Τον Σεπτέμβριο στειρώνεται η μικρή και τελειώνουν τα βάσανα όλων μας.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Παιδιά αυτότο σκυλί θα με πεθάνει... εκεί που την έκανε για άλλη γη άλλα μέρη την Κυριακή και όσο και αν τη φώναζα γύρναγε με κοίταζε και απλά συνέχιζε... σήμερα, ενώ κάθε μέρα πριν το φαγητό τη βάζω στο "ξάπλα" και της αφήνω το μπολ για να της πω να φάει, πήγε μόνη της η κυρία και με ύφος τέλεια εκπαιδευμένου σκύλου, ξάπλωσε εκεί που τη βάζω συνήθως και με κοίταγε σαν να μην τρέχει τίποτα... κι εγώ σταυροκοπιόμουν πρωινιάτικο... ρε μπας και με δουλεύει το κοπρόσκυλο και κάθετε με τις φύλες της μετά και γελάνε.... :D :D

Άντε να τη δω τη βελτίωση να πάρω κι εγώ μια χαρά η δόλια η μάνα...!!! :p
Τερριέ έχεις παιδί μου... το έχεις καταλάβει ?? :D
Διαόλια είναι !! :)

Θα γίνει καλύτερη από πριν, πίστεψε με. Όλη αυτή η επιθετικότητα που έχει θα φύγει, και θα δεις μια τρυφερότητα που δεν την έχεις ξαναδεί. Τώρα απλά έχει τρελλαθεί και δεν ξέρει και τι της συμβαίνει.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αααααααχ, σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια όλες σας είσαστε βάλσαμο... :D
Μην σκας και θα περάσουν όλα. Δώσε της λίγο χρόνο, είναι φυσιολογικό όλο αυτό που της συμβαίνει.
Μην ξεχνάς ότι και σε εμας συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.
Επίσης εκτός από χρόνο μπορείς να της δώσεις και ένα φιλί στο μουσούδι από εμένα.... :D

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Μην σκας και θα περάσουν όλα. Δώσε της λίγο χρόνο, είναι φυσιολογικό όλο αυτό που της συμβαίνει.
Μην ξεχνάς ότι και σε εμας συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.
Επίσης εκτός από χρόνο μπορείς να της δώσεις και ένα φιλί στο μουσούδι από εμένα.... :D
Από αυτά άλλο τίποτα... τη ρουφάω κάθε μέρα!!! :D

Σ΄ευχαριστώ πολύ! :)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Παιδιά θα το πνίξω το μικρό δε μου γλιτώνει... έχει ξεφύγει τελείως και στην κυριολεξία ξέφυγε χτες στο Γραμματικό και μου πετάχτηκε στο δρόμο!!!
Το έλα έχει ξεχάσει τι σημαίνει και άμα τη φωνάξω απλά γυρίζει με κοιτάει με το βλέμμα της αγελάδας λες και δεν έχει απολύτως καμία ιδέα τι σημαίνει και συνεχίζει κυρία με εμένα να ανεβάζω πίεση 40...

Άσε που εκεί που κλαψουρίζανε οι αρσενικοί τώρα θέλει κοκό και η μικρή...!! Αυτό χειροτερέυει δεν βελτιώνεται!!
Το δε αίμα δε λέει να σταματήσει... δέκατη εβδομη μέρα σήμερα και ακόμα έχει...

Και σαν να μην έφτανε αυτό έκοψε και το φαί... και ενώ έχει μείνει κόκκαλο παίρνει βάρος... αυτό πως το κατάφερε???

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και σαν να μην έφτανε αυτό έκοψε και το φαί... και ενώ έχει μείνει κόκκαλο παίρνει βάρος... αυτό πως το κατάφερε???
Περιμενω την απαντηση σε αυτο, με ενδιαφερει και μενα...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Περιμενω την απαντηση σε αυτο, με ενδιαφερει και μενα...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Ομοιοπαθής...??

Την περασμένη βδομάδα ήταν 2.600.
Σήμερα το πρωί και ενώ έχει εμφανώς αδυνατήσει (αισθάνομαι παΐδια και σπονδιλική στήλη πιο εύκολα) είναι 2.700...

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Θα πάμε σήμερα... απλά είναι μια χαρά ορεξάτη για παιχνίδι και βόλτες εκτός από το θέμα φαγητό που με έχει μπερδέψει... μία τρώει μία όχι...

Π.χ. το Σάββατο το πρωί που ήταν θεονήστικη γιατί πήγαμε για εκπαίδευσης και θα έτρωγε το καταπέτασμα εκεί... μετά από λίγα λεπτά εκπαίδευσης σνόμπερε την βραστή γαλοπούλα λες και της έδινα σκ@τ...λες!
Το ίδιο βράδυ έφαγε σαν να μην τρέχει τίποτα...
Χτες όλη μέρα είναι με δυο κροκέτες εκτός από ένα κομμάτι χοιρινό που της το έδωσα για να τσεκάρω αν δεν τρώει καθόλου και σήμερα το πρωί τίποτα...

Η αλήθεια είναι ότι με το που έπιασαν οι ζέστες μειώθηκε αρκετά η όρεξή της. Και χτες ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τη ζέστη...
Επιπλέον έχει αρχίσει να μου κάνει νερά με την ξηρά εδώ και αρκετό καιρό και δεν ξέρω αν σε συνδυασμό με τη ζέστη και τη γενικότερη μιζέρια που την έχει πιάσει λόγω οίστρου μου κάνει τσαλίμια...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
εμας το αιμα κρατησε 3 εβδομαδες χαλαρα. Το επαναστατικο πνευμα επισης. Μην μην μην ανησυχεις, θα της περασει! Και η Χοουπ ειχε κοψει το φαγητο.Αλλα μετα επανηλθε. Αλλος σκυλος.