Δεν πήγε τζάμπα η εκπαίδευση μην τρελλαίνεσαι... θα επανέλθει η μικρή όπως ήταν και πριν την περίοδο. Απλά τώρα οι ορμόνες είναι πιο ισχυρές και δεν ελέγχεται.Α, ωραία, θα την πάθω την κρίση δεν το γλιτώνω... σήμερα ενώ ήταν άψογη στη βόλτα, ρούπι δεν κούνησε από δίπλα μου μου την έκανε για το δρόμο σε ανυποψίαστο χρόνο και δεν πιανόταν με τίποτα... τζάμπα η εκπαίδευση! Και αυτό δεν είναι τίποτα???
Θα τρελαθώ....
.........
Κορίτσια σας το λέω... θα τα ανεχτώ όλα και τα νάζια και τα νιαουρίσματα και όλα...έξω δε ας καταουρήσει τον κόσμο όλο... μαρκάρισμα μέσα στο σπίτι??? Δεν νομίζω να το αντέξω...
Προς Θεού μην την βγάλεις έξω όταν θα είναι σε οίστρο. Υπολόγιζε από την 10-11 μέρα από την πρώτη μέρα που είδες το αίμα και μετά.
Αν βγείτε έξω θα μαζέψετε ό,τι αρσενικό κυκλοφορεί.
Τώρα για το μαρκάρισμα μέσα στο σπίτι, δεν είναι απαραίτητο να το κάνει. Η δική μου ίσως το έκανε γιατί υπάρχει ο αρσενικός εδώ, ήταν μια κραυγή "εδώ είμαι παιδί μου, δεν με βλέπεις?"
Αλλά και να σου μαρκάρει, μια χαρά θα το αντέξεις, γιατί απλά την αγαπάς.
Το δικό μας πάνα-βρακάκι μπήκε αναγκαστικά για να προλάβει ατυχήματα, όχι για το αίμα. Αυτό που πουλάνε τα πετ σοπς δεν μας κάλυπτε σ' αυτή την περίπτωση.
Με τον Σπούκυ να την κυνηγάει από πίσω, το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν το ζευγάρωμα.
Δες λες που ήμουν τυχερή και κανένας τους δεν κατάφερε να το βγάλει?