Βόλτα 26/12 Λαγονήσι --> Σαρωνίδα


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
θα ρθουμε και εμεις με το μαυροσκυλο...αλλα να παρακαλεσουμε για την ωρα να γινει κατα τις 12.30!
οσο για την φασαρια...μην αγχωνεστε...κανεις δεν θα κανει παραπονο...απο την μια θα χουμε το κυμα και απο την αλλη την παραλιακη ...δεν νομιζω θα ενοχλησουμε κανενα...θα περπατησουμε και θα βολταρουμε μια χαρα...!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Εγώ...sorry αλλά...ως γνωστή ξυνή, αν πρόκειται να χρειαστώ 1,5-2 ώρες να φτάσω [λόγω ώρας αιχμής;], κανά μισάωρο να βρω να παρκάρω, κι αυτό σε επικίνδυνο σημείο και από τον πολύ κόσμο, να έχω συνεχώς τον νου μου και ίσως 4 σκυλιά, συνεχώς ζωσμένα πάνω μου, sorry αλλά δεν...

Αν είσαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ώρα. Ομολογώ, ότι δεν ξέρω σχεδόν καθόλου την περιοχή. Αμυδρά. Οπότε, δεν έχω ιδιαίτερη άποψη.
 


ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Εμεις με μηχανακι και σκυλο δεν υπαρχει περιπτωση να ερθουμε εκει, θα εχουμε παγωσει και θα εχουμε μεινει καπου στην μεση μεχρι να ερθει το καλοκαιρι και να λιωσουμε :p

Καλα να περασετε ομως ολη η ομορφη παρεα!!
 


dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
mareco από βπ είσαι εκεί σε 40' το πολύ από αττική οδό! βγαίνεις μαρκόπουλο και σε 20' σε έχουμε παρέα :) γενικά, σιγά να μην έχει κόσμο, δε το πιστεύω -- είναι και η μέρα τέτοια.... αλλά εντάξει, όπως νομίζεις. πάρκινγκ πάντως έχει γενικότερα.
 


Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Βέβαια, θα μπορούσε και λόγω της ημέρας (ειδικά αν έχει και καλό καιρό -που τον θέλουμε κι εμείς) να έχει όντως κόσμο, όσο πιο πολύ το αργούμε, ένα δίκιο το έχει το μαρέκο.
Ό,τι πει η πλειοψηφία, κατ'εμέ, δεν νομίζω να πήξουμε και στην κίνηση...
 






Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
marreco εχει αρκετη απλα να παρκαρεις ακομα και στην σαρωνιδα μεσα...αλλα και στην κεντρικη πλατεια γυρω γυρω...! Απο κει κατεβαινεις στην παραλια (εχει φαναρια για να κατεβεις) η περιμενεις στην πλατεια ωστε να μαζευτουμε ολοι!
 


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
ilektra_ilie ....μπορει να ρθει και κανας αλλος απο τα μερη σας και να σας παρει....αλλιως σιγουρα μπορειτε να ρθετε μεχρι την Ostria(Αλιμος) και απο κει να σας παραλαβουμε εμεις..θα σας βαλουμε τους 3 σας στο πισω καθισμα..και η Ροτυ απο το πορτπαγκαζ θα σας μοιραζει φιλια!!!
 


Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Βρε Γιάννη, μιας που αναφέρθηκε, μήπως χωράω κι εγώ? Έστω στα τελειώματα, αν είναι να στριμωχτούμε, να πάω μέχρι κάπου με λεωφορείο και να με πάρετε για τελικό προορισμό?
Αν είναι να με φιλάει η Ρότυ μπαίνω και πορτμπαγκαζ :p
 


Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
dnassib ξέρεις τώρα, έχουμε κάποια μικρά προβληματάκι συμπεριφοράς, να ρωτήσω λοιπόν ... τα σκυλάκια θα τα έχουμε στο λουράκι ή είναι free style φάση; Δεν έχω πάει στο μονοπάτι που λες και όσο να ναι αγχώνομαι ...
 


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@Δαφνη εσυ θα σαι στην θεση του συνοδηγου...αφου σου πα..οτι θα σε παρουμε και σενα...!

@Holywoodbrn το μονοπατι ειναι ενα πλακοστρωτο πλατους 2μετρα οποτε πλαι-πλαι χωρανε 2 ανθρωποι με τα σκυλια τους και ανα 2 πορευονται και οι πισω.
τωρα οσο αφορα το free leash εγω με την Ροτυ παμε παντα λυτοι εκει...γιατι προς την μερια της παραλιακης εχει τοιχο..οποτε μονο προς θαλασσα μπορει να παει. Εχει και 2-3 σημεια οπου εχει πλαγιά με θαμνους οπου εκει την εχω με λουρι μην τυχον και την δει "κατσικοσκυλο" και φυγει προς την παραλιακη. Κατα τ'αλλα ειναι πανεμορφη διαδρομη...και αν το σκυλακι σου δεν εχει "τασεις φυγης" και σε ακολουθει σε μια ασφαλη αποσταση μπορεις αν πας λυτος..απαραιτητη προυποθεση το "ελα" και φυσικα αν καποιο αλλο μελος που θα παρευρεθει σου πει οτι εχε το με λουρι γιατι το δικο μου ειναι "κουκουρουκου" το βαζεις το τερατακι σου σε λουρι!

Επισεις παιδες αφου σκοπος ειναι να τα αφησουμε και λιγο αμολυτα...γιατι δεν επιλεγουμε να παμε στην Βαρκιζα και να τα αμολυσουμε στην παραλια απο το για yabanaki και περα εχει μηκος περιπου 1,5χλμ να περπατησεις(1,5πηγαινε και 1,5ελα-->3συνολικα) παραθαλασια και παραλληλα με την θαλασσα εχει τεραστιο χωματινο χωρο με θαμνακια και δεντρακια που μπορουν να πανε να μυρισουν,να λερωσουν κ.ο.κ. (απλα στην παραλια εχει 2-3 αδεσποτακια που σουλατσαρουν αλλα δεν θα μας ενοχλησουν). Εχει ανετο παρκινγκ στο yabanaki απεξω και ειναι κι αυτος ενας προορισμος!
 


kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Είναι φανταστικα ο,τι ωρα και αν πατε, κοσμο δε νομιζω να χει ιδιως τωρα χειμωνιάτικα συνηθως δεν εχει ψυχη, σας το λεω γιατι σε αυτη την περιοχη μενω.
 






Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
νομιζω 12.00 ειναι καλη ωρα...σκεφτειτε κιολας οτι την προηγουμένη γιορταζουν Χρηστοι,Χριστινες κτλπ και καποιοι θα πανε να ευχηθουνε..οποτε θα ψιλοξενυχτησουν....οποτε 12.00 ειναι καλα,νομιζω!
 


Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Αν ειμαστε εδω θα ερθουμε κι εμεις! Και μιας και δεν ειμαστε και πρωινοι τυποι, 12 ειναι μια χαρα :)
 






mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Εμένα ακόμη και το 11, μου φαίνεται αργά. Είμαι πολύ πρωινός τύπος.
Οταν τραβολογάω 3 σκυλιά, θέλω να μην τρέχουν γύρω μου παιδάκια, και μωρά με καρότσια, και παππούδες με μπαστούνια. Δεν μπορώ να είμαι στην τσίτα, για το ποιός θα πρωτοενοχληθεί. Θέλω την σχετική ησυχία μου και να απασχολώ το μυαλό μου, μόνο για τα σκυλιά μου. Οχι και για έναν σκασμό άγνωστους. Οπότε, αυτές οι ώρες, δεν παίζουν με τίποτα. Εκτός, αν ρίχνει χιονόνερο ή κάνει πάρα πολύ τσουχτερό κρύο :D