Βarone,αρσενικό Ροτβαιλερ,10 μηνών


Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Barone
Αγόρι
10 μηνών
Ροτβάιλερ

Βρέθηκε δεμένος με αλυσίδα μήκους 30 εκατοστών σε ένα δέντρο στη μέση ενός χωραφιού στο Αίγιο. Χωρίς περιθώριο να κάνει βήμα, τραυματισμένος στα πίσω πόδια από την τριβή της αλυσίδας, χωρίς τροφή και νερό. Ευτυχώς κάποιος γείτονας τον λυπήθηκε… Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να τον υιοθετήσει, καλό θα ήταν να έχει και χρόνο να ασχοληθεί μαζί του, γιατί ο Barone χρειάζεται κάποιον να του μάθει πως η ζωή δεν είναι να βρίσκεται δεμένος από μια ελιά… Τα στοιχεία του «ιδιοκτήτη» του είναι γνωστά εάν κάποιος θελήσει να κινήσει διαδικασία… Τηλ.: +30 6944 985495
ΠΑΤΡΑ
 










kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ρε παιδια θελουν ξυλο μερικοι..

Το κακομοιρο πως περπαταει με τα ποδαρακια του ετσι..
 


kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Τι ακριβως βλεπετε μπροστα; Εξηγηστε μου και 'μενα για να μαθαινω.:confused::confused::confused:
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μήπως έχει σπάσει το ποδαράκι κι έχει κολλήσει στραβά?
Κι ο παππούλης μου (ένας αδέσποτος που φιλοξενείται τώρα) κάπως έτσι έχει τα πίσω ποδαράκια του, μόνο που η κλίση είναι πιο ψηλά.
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τι ακριβως βλεπετε μπροστα; Εξηγηστε μου και 'μενα για να μαθαινω.:confused::confused::confused:
Τα πόδια του έχουν στραβώσει, (είναι πολύ εμφανές από τα οστά του καρπού και κάτω -μετακαρπιο, φάλαγγες-) και έχουν κλίση προς τα έξω. Δεδομένου πως το σκυλί είναι κουτάβι (10 μηνών), αυτό οφείλεται (κατά πάσα πιθανότητα) στην ακινησία.
Πραγματικά απίστευτο! :(
 
Last edited:


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Εμενα τη αποψη μου την ξερετε.. να λυπομαστε δεν κσνει κατι.. επειδη λοιπον ειμαι κομματακι μακρια.. κλειαννα και οποιοσδηποτε αλλος αν θετε τζιφρα η μια μικρη οικονομικη βοηθεια -1000 ευρα δεν εχω!!- για δικηγορο η κατι αλλο, το πμ μου το εχετε.. η κλειαννα εχει και το γκμεηλ μου..
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Άντε πάλι με τις αγωγές! :lol:

Αυτό που μπορεί να αλλάξει την τύχη του σκύλου είναι ένας άνθρωπος που θα του δώσει την αγάπη που στερήθηκε από τη μέρα που γεννήθηκε! Αντί να ψάχνουμε δικηγόρους, δεν προωθούμε όπου μπορούμε την αγγελία μπας και βρει ένα καλό σπίτι ο μικρούλης και τελειώσουν τα βάσανα του?;)
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
εγω παιδια ειμαι στα ξενα.. σας ειπα.. μενω σε μια πολη 600.000 κατοικων που σχεδον ολοι εχουν σκυλια.. δεν ξερω τι γινεται με τις υιοθεσιες στο εξωτερικο και τους νεους νομους αλλα αν μπορω να μεσολαβω ευχαριστως..
ομως ροτι ο αιγιος και ο καθε αιγιος θα υπαρχουν αν δεν κανουμε κατι.. ο τυπος θα ξαναπαρει σκυλι..και δε θα ειστε παντα εκει..
τεσπα.. ας μην ξανανοιξουμε αυτο το θεμα.. πραγματικα.. αν μπορω να κανω κατι..
και το λεω γιατι ειχα φιλο που ασχολιοταν με αδεσποτακια.. και ολα τα κσημενα με καλαζαρ αναπηρα με πληγες που οι ελληναρες εν τα θελαν τα υιοθετουσαν γερμανοι.. και να δειτε με τη αγαπη τους φεροταν.. ειχαμε φοτος μετα για αυτο..
οποτε αν μπορω να κανω κατι ευχαριστως.. :)