ΓΑΥΓΙΣΜΑ & ΔΥΟ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!!

pikasis

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
αθηνα
Εχει αρχισει εδω και μια εβδομαδα γαυγισμα παραπονων και σημερα βρηκα δυο μπαλακια στο ενδιαμεσο απ τα πρωην μπαλακια του και το εργαλειο του!
δεν καθεται σχεδον καθολου ανασκελα για χαιδεμα στην κοιλια
γενικως το σκυλι λειτουργει σαν να πινει 50 καφεδες την ημερα
αυτη τη βδομαδα παραπονων εσπασε καθε ρεκορ γαυγισματος-κυνηγητου
αυριο αν προλαβω θα τον παω στο γιατρο..κανα φαρμακο για μενα εχει κανεις να περασει το βραδυ??να μου φυγει το αγχος

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Πολλα μπαλακια...

''...βρηκα δυο μπαλακια στο ενδιαμεσο απ τα πρωην μπαλακια του και το εργαλειο του!...''

...αυτο!!!

Τι μπαλακια,αναμεσα απο ποια μπαλακια?καλα το εργαλειο το καταλαβα...αλλα τα ΠΡΩΗΝ μπαλακια δεν καταλαβα!!!

pikasis

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
αθηνα
εννοω 2 πρηξιματα αριστερα και δεξια απ το εργαλειο του,κοντα στο σημειο που ηταν τα μπαλακια του...σε μεγεθος καρυδιων

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Και εγω να σου πω στη αρχη καταλαβα οτι ο σκυλος ειχε παρει 2 μπαλακια που του ειχες αγορασει προσφατα(καινουρια) και καθισε επανω τους ετσι ωστε να βρισκονται στη θεση που καποτε ηταν οι ορχεις του. Ισως απο νοσταλγια προς τους χαμενους ορχεις σκεφτηκα. Πολυυυυυυυυυ μετα ειπα μαλλον δεν παιζει αυτο.:cool:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
χαχαχαχααχ, απαιχτος τιτλος! ουτε ευρωπαικο κινηματογραφο να βλεπαμε:D:maria:

pikasis

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
αθηνα
χιλια συγνωμη αν δεν το διατυπωσα σωστα ή δεν εδωσα λεπτομερως να καταλαβουν αυτοι που θελουν να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ πληροφοριες..θα το φτιαξω αμεσως!!

Εν ολιγης εχω ενα σκυλι,τον λακη,ο οποιος πριν ενα χρονο του κοψαμε τ αρχιδια και προχτες ενω μου χε ζαλισει τον ερωτα με το γαυγισμα του,βρηκα 2 πρηξιματα στη που#$@ του τα οποια εμοιαζαν σαν να ειχε βγαλει καινουργια αρχιδια "να ουμε"!!στην αρχη χαρηκα γιατι λεω μου εμοιασε ο ατιμος,μας βγηκε αρχιδαρας(δεν μου τα εχουν κοψει απλα τα χω μεγαλα) αλλα μετα σκεφτηκα οτι επειδη δεν εχει κανενας τ αντερα να μου την πει καταμουτρα στο δρομο,σκεφτηκα μηπως θα ηταν καλυτερο να γραφτω σε κανα φλορουμ που υποτιθεστο βοηθανε αλλα στην ουσια ειναι μαζεμενοι ολοι οι πονηροι,σου την λενε,σε δουλευουν,κανουν αγωνες εξυπναδας και αλλες τετοιες καγκουριες..και ετσι εγινε!!προσπαθησα σαν καινουριος να ρωτησω κατι οσο διακριτικα γινοταν και οι μισοι το βρηκατε γελοιο!!τουλαχιστον τωρα νομιζω οτι καταλαβατε ολοι..αλλα ευχαριστω δεν χρειαζομαι βοηθεια τον πηγα στον κτηνιατρο χτες!μπορει να το ξενυχτησα την κυριακη το βραδυ απ το αγχος αλλα τωρα ολα οκ!!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
βρε pikasis δεν σε δουλεψε κανεις ουτε αγωνες εξυπναδας κανει κανενας..πλακα κανουμε..
βλακεια βεβαια γιατι εσυ μπηκες για να ενημερωθεις.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
κεφτηκα μηπως θα ηταν καλυτερο να γραφτω σε κανα φλορουμ που υποτιθεστο βοηθανε αλλα στην ουσια ειναι μαζεμενοι ολοι οι πονηροι,σου την λενε,σε δουλευουν,κανουν αγωνες εξυπναδας και αλλες τετοιες καγκουριες..και ετσι εγινε!!
Αχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααα :maria:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
φλορουμ, την ουσια ειναι μαζεμενοι ολοι οι πονηροι,σου την λενε,σε δουλευουν,κανουν αγωνες εξυπναδας και αλλες τετοιες καγκουριες..και ετσι εγινε!

Μαααλιιστα..αρχιδολογία δηλαδη..:maria::paja1::cool:

pikasis

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
αθηνα
Μαααλιιστα..αρχιδολογία δηλαδη..:maria::paja1::cool:
φιλε κανγκου..μεσα εισαι!!

και ερωτω εσενα που βλεπω οτι κοζαρεις και εχεις πιασει το νοημα..
εχω σκυλο με αρχιδια??ή αρχιδια σκυλο???

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48