Γέννα rottweiler..

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
να σου πώ εγώ μια ιδέα, πάρε το κουτάβι και προσπάθησε να του βρείς εσύ ένα καλό σπίτι.

AthensFinest

Active Member
16 Νοεμβρίου 2010
29
0
αυτό θα έκανα σε περίπτωση που δεν είχα την δυνατότητα λόγω οικονομικού προβλήματος ή λόγω προβλήματος με το χρόνο να το κρατήσω.
απο τη στιγμή που δεν έχω όμως , γιατί να φορτώσω το σκυλάκι σε κάποιον άλλο , ειδικά με τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει;ειδικά από τη στιγμή που το θέλω κιόλας;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Nομίζω οτι το κουράζουμε... εχεις αποφασίσει ηδη να το πάρεις το κούταβι οποτε αυτο που θα πρέπει να σε απασχολεί αμεσα είναι να μπορέσεις στο μέτρο που αυτό είναι εφικτό, να καλύψεις τις ελλείψεις του απο την πρόωρη απομάκρυνση απο την τοκετομάδα.... Εγω όταν είχα παρει τα κουτάβια 30 ημερών ευτυχώς ήταν 4 και μαζί με την Ιρίνα και τον Ντιέγκο ήταν μια οικογενεια!

AthensFinest

Active Member
16 Νοεμβρίου 2010
29
0
όντως, συμφωνώ ότι το κουράσαμε το αν θα το πάρω η όχι.τα υπόλοιπα που γράφει ο George A είναι σημαντικά όμως, για αυτό και θέλω να ρωτήσω: υπάρχει κάποιο κατατοπιστικό άρθρο με το τι πρέπει να κάνω για να διαταραχθεί όσο το λιγότερο γίνεται το μικρό;
ψάχνοντας στο google δε βρήκα κάτι που να περιγράφει λεπτομερώς το τι θα πρέπει να κάνω..Μόνο γενικές συμβουλές.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Εγω στη θέση σου απο την πρώτη μερα που θα τον έπερνα θα πηγαίναμε βόλτες εξω αγκαλια, θα τον έφερνα σε επαφή με ενήλικα σκυλιά και κουτάβια που γνωρίζω. Βέβαια, υπάρχει και η άλλη πλευρα που υποστηρίζει οτι αν δεν ολοκληρωθεί ο κύκλος εμβολιών δεν κάνουμε τιποτα απο όλα αυτα... τα βάζεις σε μία ζυγαριά και αποφασίζεις.

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Athens finest:
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι μόνο το διάβασμα θα σου δώσει τις λύσεις που θες... Μπορείς να ρωτήσεις κάποιους που ξέρουν να σου δείξουν το δρόμο! Μιλάω για τους εκτροφείς της φυλής ή σε όμιλο ροτβαιλερ! Μπορείς ακόμα να ρωτήσεις κάποιον εκπαιδευτή στην πορεία της ζωής του μικρού σου. Ίσως ξέρει κάποια πράγματα.. Πάντως υπάρχουν εκτροφείς που μπορούν να σου δώσουν τις πληροφορίες που θες για τη φυλή του κύνα σου. Ρώτα για την κοινωνικοποίηση και τις πρώτες εντολές όπως η τουαλέτα... Τί πρέπει να κάνεις όταν θα κλαίει.. γιατί όλα τα κουτάβια στην αρχή κλαίνε μακρυά από τη μαμά τους.. Πώς θα το επιβραβεύεις.. Πώς θα του μάθεις το όνομα του και τέτοια απλά πράγματα που όμως αν δεν έχεις σχέση με την κυνοφιλία χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν οδηγό.

Όσο για τον φίλο σου.. λυπάμαι που θα το πω και μην το πάρεις στραβά.. Αλλά δεν κάνει για φίλος σου.. Από την άποψη ότι είναι παντελώς ανεύθυνος και κάνει πράγματα απλά και μόνο για να πει ότι τα έκανε!!!!!

Έλεος... Μου φαίνεται ότι πρέπει να περνιούνται από ψυχολογικά τεστ οι ιδιοκτήτες πριν αποκτήσουν κάθε είδους ζωντανό δίπλα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν θα σου πω να τον πάρεις ή να μην τον πάρεις... Κάτσε κάτω, σκέψου, ζύγισε τα γεγονότα και αποφάσισε!

Last edited:

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Ειπώθηκε ότι αν δεν γεννήσει μία σκύλα θα πάθει καρκίνο..
Ένα πράγμα θα πω χωρίς να το αναλύσω πολύ γιατί ο καρκίνος δεν προβλέπεται έτσι απλά..
Εμείς στην παθολογοανατομία λέμε: " Όταν ένα όργανο το αφήσεις παραπονεμένο και δεν το χρησιμοποιήσεις.. θα σε εκδικηθεί.."

AthensFinest

Active Member
16 Νοεμβρίου 2010
29
0
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας..!
υπάρχει όμιλος rottweiler στην Αθήνα;

edit : υπάρχει αλλά είναι στην παλλήνη δυστυχώς..

Last edited:

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Παιδια αυτα που λετε στο παιδι για "να μην παρει το κουταβι και να μην το παρει κανεις" δεν ισχυουν.
Αυτη ακριβως τη στιγμη που μιλαμε εχω βαλει αγγελια οτι προκειται να γεννησει η δικια μου σκυλα. Εχει παει σε εκθεσεις, εχει κερδισει, ειναι απο γνωστο εκτροφεα ο οποιος εχει αναλαβει και να την ξεγεννησει, και ο αρσενικος ειναι και αυτος πολυ γνωστος με πολλα βραβεια και μαλιστα ανηκει σε εναν εκτροφεα απο εδω μεσα. Τι λετε να συμβαινει με την αγγελια?
Εχω καθημερικα 4-5 τηλεφωνα που ζητανε σκυλο! Ποσα εχω κλεισει? Δυο! Γιατι? ΟΛΟΙ ζητανε ενα σκυλο αρσενικο, αν ειναι δυνατον να γινει τεραστιος, για φυλακα (κανεις δεν ανεφερε οτι τον θελει για συντροφια ή για εκθεση αν και λεω ξεκαθαρα οτι ειναι απο εκθεσιακες γραμμες). Απο τιμες, ολοι διαθετουν ως το πολυ 300€!
Για να καταληξω λοιπον: Φαντασου ο φιλος του παιδιου να βαλει αγγελια οτι ΧΑΡΙΖΕΙ ροτβαιλερ! Θα γινουν αναρπαστα μεσα σε μια μερα! Οσο λοιπον και να λετε στο παιδι να μην παρει το κουταβι, καλα το λετε αλλα νομιζω οτι τουλαχιστον το κουταβακι που θελει να παρει θα περασει καλα. Αν δεν το παρει, τοτε θα παρει καποιος αλλος το κουταβι και ποιος ξερει τι θα τραβηξει ωστε να γινει ο "ατρομητος φυλακας" που μου ζητανε εμενα!

Last edited:

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Μια ασχετη ερωτηση Athensfinest:
Καποιος απο Πευκη εχει βαλει στη Χρυση ευκαιρια την παρακατω αγγελια:
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx...1764&proId=11526622&CurrentPage=1&pageSize=50
Εχει για φωτογραφια την φωτο που εχεις στο avatar σου!
Ειναι μηπως ο φιλος σου που εχει τα κουταβια;

AthensFinest

Active Member
16 Νοεμβρίου 2010
29
0
φίλε μανώλη προφανώς ο τύπος είναι απατεώνας γιατί τη φωτό που έχω στο avatar μου την βρήκα στο google γράφοντας "rottweiler puppy"...!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
απατεωνας???
τι εννοειτε με την λεξη απατεωνας..?
ο φιλος με την γεννα που τα χαριζει τι ειναι..?
ποια η διαφορα του με τον αλλο στην αγγελια...?
μια φωτογραφία..? η τιμη απο τσαμπα σε 200-300 ευρω..?
κανει την διαφορα σε απατεώνα..?
μαλον δεν χρησιμοποιειτε τις σωστες λεξεις...
και για λαθος λογους.....

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Μαλλον. Γιατι πουλαει κουταβια με ασχετες φωτογραφιες.
Εγω ας πουμε στην αγγελια μου, εχω βαλει τη σκυλα μου μονο και ουτε καν τον αρσενικο γιατι πρεπει πρωτα να ρωτησω τον ιδιοκτητη του αν το επιτρεπει!
Αντε και με το καλο να παρεις το σκυλακι σου και να βαλεις στο avatar σου τη φωτογραφια του!
Καλα εκανες και θα το παρεις. Πιεσε τον φιλο σου να κρατησει λιγο ακομα το δικο σου κουταβι, εστω ακομα και αν δωσει ολα τα αλλα. Αν δεν το κανει παντως παρε το και το βασικο που πρεπει να κανεις ειναι να εισαι ξεκαθαρος απεναντι του. Το οχι να ειναι οχι οσες τσαχπινιες και αν σου κανει. Το μαλωμα θα ειναι χωρις φωνες, με αυστηρο και αποφασιστικο τονο και μονο αν το παρακανει μπορεις να το πιασεις το κουταβι ελαφρια απο το σβερκο και να το ταρακουνησεις σαν να το τσιμπας, οπως θα εκανε και η μανα του αν ηταν εκει. Σε καμια περιπτωση μη του "γκρινιαζεις" γιατι το παιρνει σαν αδυναμια. Το μπραβο να το λες ολο χαρα λες και εισαι καραγκιοζης ωστε να χαιρεται και αυτο. Να τηρεις πιστα τους κανονες που βαζεις στο σκυλι και να μην αλλαζεις γνωμη "μονο γι αυτη τη φορά και για τελευταια φορά". Ο σκυλος ξερει το ασπρο και το μαυρο. Δε ξερει το γκρι.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
ρε μανωλη...
εσυ εχεις κανει γεννα... με την βοηθεια του εκτροφέα... με εκθεσιακα σκυλια... ( οπως εχεις αφησει να εννοηθει...)
θα δωσετε χαρτια για τα κουταβια... φανταζομαι θα αναφερουν τον πατερα οσο και την μητερα...
και δεν εχεις αδεια να βαλεις φωτογραφια του ζευγαριου..?

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Οχι δεν ειπα αυτο φιλε μου.
Δεν ζητησα αδεια, (μαλλον βλακεια μου), απο αμελεια πιο πολυ, και μολις γεννηθουν τα κουταβια σημερα αυριο, θα τον παρω ενα τηλεφωνο να του το ζητησω και να τροποποιησω την αγγελια. Ομως στην αγγελια λεω ποιος ειναι ο πατερας και η μητερα ξεκαθαρα!
Μαλιστα επειδη δεν εχω πειρα, τον πατερα δεν τον διαλεξα εγω αλλα ο εκτροφεας της σκυλας μου! Αυτος προτεινε τον ταδε σκυλο απο Αθηνα, γιατι ταιριαζει με τη δικια μου και κατα πασα πιθανοτητα θα βγει κατι πολυ καλο.

AthensFinest

Active Member
16 Νοεμβρίου 2010
29
0
GRDANE απατεώνας εννοώ ότι η φωτό που παρουσιάζει ως ένα από τα rottweiler κουτάβια του στην αγγελία , είναι φωτογραφία που βρίσκεις με ένα search στο google..

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
GRDANE απατεώνας εννοώ ότι η φωτό που παρουσιάζει ως ένα από τα rottweiler κουτάβια του στην αγγελία , είναι φωτογραφία που βρίσκεις με ένα search στο google..
Σωστα. Κοιτωντας αλλες αγγελιες, ειναι πολυς κοσμος που δινει κουταβια οποιασδηποτε φυλης και σαν φωτογραφια τους δε βαζει αυτα, αλλα ασχετα κουταβια απο το νετ.
Αυτο ειναι σιγουρα απατη γιατι συνηθως τα κουταβια που δινουν ειναι τοσο αξιοθρηνητα στην οψη που βαζουν καποια αλλα για κραχτη.