Παιδια αυτα που λετε στο παιδι για "να μην παρει το κουταβι και να μην το παρει κανεις" δεν ισχυουν.
Αυτη ακριβως τη στιγμη που μιλαμε εχω βαλει αγγελια οτι προκειται να γεννησει η δικια μου σκυλα. Εχει παει σε εκθεσεις, εχει κερδισει, ειναι απο γνωστο εκτροφεα ο οποιος εχει αναλαβει και να την ξεγεννησει, και ο αρσενικος ειναι και αυτος πολυ γνωστος με πολλα βραβεια και μαλιστα ανηκει σε εναν εκτροφεα απο εδω μεσα. Τι λετε να συμβαινει με την αγγελια?
Εχω καθημερικα 4-5 τηλεφωνα που ζητανε σκυλο! Ποσα εχω κλεισει? Δυο! Γιατι? ΟΛΟΙ ζητανε ενα σκυλο αρσενικο, αν ειναι δυνατον να γινει τεραστιος, για φυλακα (κανεις δεν ανεφερε οτι τον θελει για συντροφια ή για εκθεση αν και λεω ξεκαθαρα οτι ειναι απο εκθεσιακες γραμμες). Απο τιμες, ολοι διαθετουν ως το πολυ 300€!
Για να καταληξω λοιπον: Φαντασου ο φιλος του παιδιου να βαλει αγγελια οτι ΧΑΡΙΖΕΙ ροτβαιλερ! Θα γινουν αναρπαστα μεσα σε μια μερα! Οσο λοιπον και να λετε στο παιδι να μην παρει το κουταβι, καλα το λετε αλλα νομιζω οτι τουλαχιστον το κουταβακι που θελει να παρει θα περασει καλα. Αν δεν το παρει, τοτε θα παρει καποιος αλλος το κουταβι και ποιος ξερει τι θα τραβηξει ωστε να γινει ο "ατρομητος φυλακας" που μου ζητανε εμενα!