Γαβ Γαβ

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
"Γαβ γαβ γαβ!!!!"

Μετάφραση:
"Γεία σε όλους, είμαι ο Allegro, ένα λευκό English Bull Terrier 2,5 μηνών που δεν κλείνει το στώμα του με τίποτα και μασουλάω ό,τι βρω μπροστά μου. Χαρόμαι ιδιαίτερα που ήρθα στην παρέα σας."

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Πω πω αυτα και εαν ειναι λακωνικα !!! 3 γαυγισματα 2 γραμμες προταση!!!

Καλως ορισες !!!
Πες μα 5 πραγματα παραπανο για το σκυλακι σου

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Πω πω αυτα και εαν ειναι λακωνικα !!! 3 γαυγισματα 2 γραμμες προταση!!!

Καλως ορισες !!!
Πες μα 5 πραγματα παραπανο για το σκυλακι σου
:):)

Τον πήρα απο εκτροφέα πριν απο 2 ευδομάδες, αφού γνώρισα τους ιδιοκτήτες, τον "μπαμπά", τη "μαμά", έψαξα στο internet για πληροφορίες σχετικά με τον "παππού", την "γιαγιά" κλπ κλπ :)

Ευχαριστώ τον Πάνο και την Έφη που μου τον εμπιστεύτηκαν.

Ο Allegro προς το παρόν είναι ένα τυπικό ΒΤ 2,5 μηνών, νομίζω.
Θέλει να δαγκώνει τα πάντα και να δοκιμάζει τα όρια αντόχης κάθε αντικειμένου που βάζει στο στώμα του.
Χώρις να εξαιρούνται φυσικά, χέρια, πόδια, παπούτσια, μπατζάκια, μανίκια, γλάστρες, λουλούδια κλπ κλπ. Η λίστα είναι ατελείωτη.

Εν αναμονή του 2ου εμβολιασμού δεν βγένει έξω για βόλτα, αλλά η κοινονικοποιήση του είναι συνεχείς (όχι με σκυλιά όμως ακόμα).

Παρότι ξεροκέφαλος κατά διαστήματα, είναι πανέξυπνος και έχει ήδη μάθει να έρχεται όταν τον φωνάζω και να κάθεται όταν του λέω.

Παιχνιδιάρης και υπναράς, όσα σκυλο-παιχνίδια και αν του πάρω, τα παρατάει στη στιγμή μόλις δει την παντόφλα μου. Την αρπάζει και παλεύει μαζί της με τισ ώρες. :)

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Καλως ηρθες!! Να τον χαιρεσαι!:)
(καλα πριν το dogforum τα english bull terrier μου φαινοντουσαν ασχημομουρικα..τωρα τα βρισκω μεχρι και γλυκουλια:D και το δικο σου μου φαινεται μαλιστα ομορφο!:eek::D)

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
"Γαβ γαβ γαβ!!!!"

Μετάφραση:
"Γεία σε όλους, είμαι ο Allegro, ένα λευκό English Bull Terrier 2,5 μηνών που δεν κλείνει το στώμα του με τίποτα και μασουλάω ό,τι βρω μπροστά μου.
Καλώς ήρθες Allegro. Επίσημες πηγές μου αναφέρουν ότι δύο από τα αδέρφια σου επίσης τρώνε τα πάντα, βρώσιμα και μη. Ειδικά μια θηλυκιά αρέσκεται στο μασούλημα των ουρών των δικών μου. Οπότε μην ανησυχείς. :D

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Εντάξει, η δεύτερη φωτογραφία είναι έρωτας!!! *agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Και το 'χω ξαναπεί μου φαίνεται και σε άλλο κουταβομπαμπά, αλλά βρε παιδιά, όταν τόσο χαριτωμένα μασουλάνε τα παπούτσια σας δε σκέφτεστε ότι αν δεν τους μάθετε ότι τα παπούτσια ΔΕΝ είναι μασουλητήρια, θα τα μασουλάνε (και με το δίκιο τους) και όταν τα σαγονάκια τους και τα δοντάκια τους θα είναι τριπλάσια σε μέγεθος και δύναμη? Δε θα τα λυπάστε τότε τα παπουτσάκια να τα βρίσκετε κρόσια? :D

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Εντάξει, η δεύτερη φωτογραφία είναι έρωτας!!! *agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Και το 'χω ξαναπεί μου φαίνεται και σε άλλο κουταβομπαμπά, αλλά βρε παιδιά, όταν τόσο χαριτωμένα μασουλάνε τα παπούτσια σας δε σκέφτεστε ότι αν δεν τους μάθετε ότι τα παπούτσια ΔΕΝ είναι μασουλητήρια, θα τα μασουλάνε (και με το δίκιο τους) και όταν τα σαγονάκια τους και τα δοντάκια τους θα είναι τριπλάσια σε μέγεθος και δύναμη? Δε θα τα λυπάστε τότε τα παπουτσάκια να τα βρίσκετε κρόσια? :D
Στην 1η φωτογραφία, ο κύριος εξαφανίστηκε απο το σαλόνι κάποια στιγμή στα μουλωχτά και μόλις το παίρνω χαμπάρι τον βρίσκω στο γραφείο να εχει χώσει τη μουσούδα του μέσα στο παπούτσι μου.
"Τι κάνεις εκεί", του λέω και αμέσως βγάζει τη μούρη του απο το παπούτσι μου και με μισο-ένοχο βλέμα συνεχίζει να μασουλάει.
Τον έβγαλα μια φωτογραφία με το κινητό, μάζεψα τα παπούτσια και τον πήρα μέσα.

Απο τότε δεν κυκλοφορεί αδέσποτο παπούτσι στο σπίτι. Όλα μπαίνουν στο ντουλάπι. :D:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πανεμορφο! Να σου ζησει.:)
Βλεπω ξεκινησε ηδη η προσαρμογη στον καναπέ :D εκτος αν είναι για τις αναγκες της φωτογραφησης.
Δεν είναι όμως λιγο επικινδυνο για τις αρθρωσεις του αν παει να πηδηξει για να κατέβει?

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Πανεμορφο! Να σου ζησει.:)
Βλεπω ξεκινησε ηδη η προσαρμογη στον καναπέ :D εκτος αν είναι για τις αναγκες της φωτογραφησης.
Δεν είναι όμως λιγο επικινδυνο για τις αρθρωσεις του αν παει να πηδηξει για να κατέβει?
Η προσαρμογή στον καναπέ δεν είναι για τις ανάγκες της φωτογράφησης.
Δεν με πειράζει να ανεβαίνει και να κάθεται μαζί μου στον καναπέ, καθε άλλο θα έλεγα, μου αρέσει και το θέλω ακόμα και όταν θα είναι 30+ κιλά.

Όσο για την ερώτηση σχετικά με τις αρθρώσεις του, χαίρομαι γιατί βλέπω οτι το forum έχει μέλη που πραγματικά ξερουν και νοιάζονται για τα σκυλιά. Δεν υπάρχει λόγος ανυσηχίας ομώς. Ποτέ δεν κατεβαίνει μόνος του και γενικώς δεν μένει ποτέ χωρις επίβλεψη όταν ειναι έξω απο το κλουβί του τουλάχιστον. :D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr