Γαλλικό Μπουλντόγκ: Γιατί να ΜΗΝ το πάρω


Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
Μιχαλάρα μου μην τρελαίνεσαι. Η ουσία είναι ότι κανείς/μία εδώ στο φόρουμ δεν προσπαθεί να σε αποπάρει ή σε αποτρέψει από το να πάρεις γαλλάκι χωρίς λόγο και αιτία.
Δυστυχώς είναι γεγονός ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα παρουσίασης προβλημάτων στην συγκεκριμένη φυλή σε σχέση με άλλες εξ'ου και ο λόγος.
Φυσικά εσύ θα πράξεις όπως εσύ επιθυμείς , αλλά από την στιγμή που απευθύνεσαι σε αυτό το φόρουμ και από την στιγμή που υπάρχουν πολύ έμπειροι σκυλάδες εδώ μέσα τα πράγματα θα λέγονται με το όνομα τους!
Καλή επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις και....μην βιαστείς!
Για καλό στα λέμε φίλε μου!
Να είσαι καλά! ;)
 




Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
41
Athens
Αρα λοιπον με τις απαντησεις μεχρι τωρα που εχω δει απο εσας ειναι μονοδρομος να μην παρω αυτο το σκυλι. Δεν υπαρχει δηλαδη καποιος κατοχος τις συγκεκριμενης ρατσας που γραφει εδω στο φορουμ να μου πει κατι θετικο; να εχει δηλαδη ενα υγειη γαλλικο και να με προτρεψει να το παρω; ολοι οι κατοχοι εδω στο φορουμ γαλλικων εχουν αρρωστα σκυλια; δεν υπαρχει δηλαδη κατι θετικο απο τους ιδιοκτητες; μεχρι στιγμης διαβαζω την μια πλευρα δεν υπαρχει αλλη πλευρα να μου πει φιλε παρτο; δηλαδη οσοι εδω μεσα εχουν γαλλικα το εχουν μετανειωσει που τα πηραν οσοι μου εχετε γραψει εχετε εμπειριες απο γαλλικα τα ειχατε και περασατε μεγαλα προβληματα χειρουργια και παραλυσεις;η απλως τα ακουτε; μου λετε για εξετασεις και ακτινογραφιες και αιματα αληθεια υπαρχει κανενας να δεχετε να παρουμε τους γονεις του κουταβιου και να τους ξετιναξουμε στις εξετασεις για να δουμε τα παιδια τους αν ειναι σωστα; αληθεια το συντροφο που επιλεγουμε στην ζωη μας τον ξετιναζουμε στις εξετασεις για να δουμε αν ειναι σωστος; ολοι οσοι μου απαντησατε βλεπω απο τα αβαταρ σας οτι δεν εχετε γαλλικο αλλα αλλες ρατσες. Δεν υπαρχει καποιος κατοχος γαλλικου να μου πει ναι φιλε παρτο γιατι ειναι υπεροχο πανεμορφο καιβδεν θα το μετανιωσεις ποτε;;;;;; με το που εγραψα για αυτην την ρατσα αμεσως οδηγηθηκα εδω γιατι να μην το παρω. Ολοι δηλαδη και οι κατοχοι γαλλικου συμφωνειτε να μην παρω γαλλικο; σας εγραψα οτι βλεπω μια ομαδα ανθρωπων που εκαναν ενα γκρουπ στο φειςμπουκ και συναντιουτε καθε 10 μερες με τα σκυλακια τους και μου λετε οτι ειναι κορακια που θελουν να τα ζευγαρωσουν για να τα πουλησουν. Μια θετικη πλευρα δεν υπαρχει; δηλαδη αυτοι εκει ειναι εξωγηινοι που ανεβαζουν φωτογραφιες απο τα σκυλακια τους; πρεπει δηλαδη να παω στο φαληρο μια μερα στην συνσντηση τους και να ειμαι επιφυλσκτικος για το τι θα μου πουν; ειληκρινα περιμενω καποιον ιδιοκτητη γαλλικου να μου γραψει γιατι θα τρελαθω εδω περα.
ευτυχώς η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο, ώστε να μπορείς πριν καν αποφασίσεις να κάνεις παιδιά, να δεις τι πιθανότητες υπάρχουν να γεννηθούν με σοβαρά προβλήματα.

η ομορφιά δεν είναι επαρκής λόγος απόκτησης σκύλου.

ξαναδιάβασε το προηγούμενό μου ποστ σε παρακαλώ. Αν οι λόγοι αποτροπής απόκτησης της συγκεκριμένης φυλής είναι ΟΚ για εσένα, και έχεις το χρόνο και την όρεξη και την οικονομική άνεση να ανταπεξέλθεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, τότε ναι απέκτησε ένα.

Ο λόγος που σε παραπέμψανε εδώ, είναι για να δεις τα αρνητικά από πριν χωρίς να ταλαιπωρηθείς εσύ και κυρίως το κουτάβι σου.

αυτά είναι απαντήσεις στα bold.

Για το υπόλοιπο ποστ σου, το μόνο που μπορώ να προτείνω ξανά είναι να διαβάσεις και να ενημερωθείς, ούτως ώστε να είσαι σε θέση να καταλάβεις 100% και τι σου λένε εδώ και να μπορέσεις να φιλτράρεις σιγά σιγά την όποια πληροφορία με άλλο μάτι.

Ενδεικτικα αναφέρω πως μπορεις να ψάξεις για :

- Γιατί δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας
- Για τα προβλήματα που μαστίζουν διάφορες ράτσες και κυρίως για αύτη που σε ενδιαφέρει
- Γιατί δεν αποκτάμε ΠΟΤΕ σκύλο από πετ σοπ και BYB (back yard breeders)
- Τί είναι οι back yard breeders
- Τί είναι τα puppy mills
- Εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση σκύλου
- Διατροφή σκύλου

Όλα αυτά έχουν συζητηθεί εκτενώς στο παρών forum.

Σου συνιστώ να κάνεις τις ακριβώς ίδιες αναζητήσεις και γενικά στο google και σε ξενόγλωσσα forum και site, και να διασταυρώσεις πληροφορίες.

Επικοινώνησε και με το εκτροφείο που σου συνέστησε η Frenchiefan, και συζήτησε με τον άνθρωπο εκεί να πάρεις όλες τις απαντησεις που αναζητάς.


Το ότι 10-20-100-1248089424 άτομα έχουν ένα σκύλο μιας οποιαδήποτε φυλής, δεν τους κάνει απαραίτητα και γνώστες της φυλής. Είναι πολλοί που απλά παιρνουν ένα σκύλο και that's it.

Το θέμα είναι εσύ για ποιό λόγο θές σκύλο γενικώς, για ποιό λόγο τη συγκεκριμένη φυλή, και τί πραγματικά ταιριάζει στο χαρακτήρα σου και τον τρόπο ζωής σου.

Ξέρω, όλα αυτά φαντάζουν βουνό αυτή τη στιγμή, με λίγη μελέτη και αφομοίωση των νέων πληροφοριών σιγά σιγά θα την βγάλεις την άκρη :)
 


Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Μιχαλη, δεν ξερω τι λενε τα αλλα τα παιδια, εγω ξερω αρκετους με Γαλλικα που δεν εχουν απολυτως κανενα προβλημα, χαιρουν ακρας υγείας. Και βεβαιως εχω pug, εξισου βραχυκεφαλο , χωρις κανενα θέμα εκτός απο τα προβλεπόμενα δηλ σκια και αφθονο νερο το καλοκαιρι, ετησια εξέταση σε κτηνίατρο κλπ ;-) Γνωρίζω επίσης ενα σωρό ιδιοκτητες pug χωρις κανενα θέμα. Εαν πάρεις απο τη σωστή πηγη (εκτροφειο), εαν ζητησεις τις προαπαιτουμενες εξετασεις υγειας απο τους γεννήτορες και αν επιλέξεις ηθικο εκτροφέα πιστευω οτι δε θα εχεις θέμα. Οπως σε ολες τις φυλες υπαρχουν γενετικές ασθένειες, το ιδιο συμβαινει με τα Γαλλικά. Κάθε φυλη εχει την ιδιαιτερότητα της, αλλοίμον εάν όλα τα Γαλλικά είχαν πρόβλημα, η φυλη θα ήταν εξαφανισμένη ;-)
 


mihalis78

Member
31 Μαρτίου 2014
20
0
Μιχαλη, δεν ξερω τι λενε τα αλλα τα παιδια, εγω ξερω αρκετους με Γαλλικα που δεν εχουν απολυτως κανενα προβλημα, χαιρουν ακρας υγείας. Και βεβαιως εχω pug, εξισου βραχυκεφαλο , χωρις κανενα θέμα εκτός απο τα προβλεπόμενα δηλ σκια και αφθονο νερο το καλοκαιρι, ετησια εξέταση σε κτηνίατρο κλπ ;-) Γνωρίζω επίσης ενα σωρό ιδιοκτητες pug χωρις κανενα θέμα. Εαν πάρεις απο τη σωστή πηγη (εκτροφειο), εαν ζητησεις τις προαπαιτουμενες εξετασεις υγειας απο τους γεννήτορες και αν επιλέξεις ηθικο εκτροφέα πιστευω οτι δε θα εχεις θέμα. Οπως σε ολες τις φυλες υπαρχουν γενετικές ασθένειες, το ιδιο συμβαινει με τα Γαλλικά. Κάθε φυλη εχει την ιδιαιτερότητα της, αλλοίμον εάν όλα τα Γαλλικά είχαν πρόβλημα, η φυλη θα ήταν εξαφανισμένη ;-)
ευχαριστω φιλε μου!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.657
19.891
Ετσι...

Σε όλους τους υπόλοιπους, που σου χτύπησαν τόσα καμπανάκια, ένα "ευχαριστώ φίλε μου" δεν σου πέρασε από το μυαλό μου να πεις. Αλλά στον έναν, που πάει με τα νερά σου, όμως ε;;;
 
  • Like
Reactions: pokitoz


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Τα γαλλικα δεν ηταν ετσι!
Εγω ασχολουμαι απο το 99 εντατικα με την φυλη.
Και απο τοτε ειμαι σε διαφορα γερμανικα φορουμ για γαλλικα. Παλια ακουγες μια στα τοσο, οτι καποιος σκυλος δεν αναπνει καλα και οτι θα χρειαστει επεμβαση- η οτι εχει αλλεργια.
Και ακομα πιο σπανια οτι καπιος σκυλος επαθε κατι στην σπονδυλικη στυλη!
Τωρα- σχεδον ολα τα γαλλικα κανουν επεμβαση στο αναπνευστικο, για να μπορουν να ζησουν καπος φυσιολογικα- και καθε εβδωμαδα παθαινει και ενας προπτοση δισκου.
Η ΜοναΛιζα στο φορουμ αυτο, ειναι ο τεταρτος σκυλος ΦΕΤΟΣ!

Ναι, φταει η κακια εκτροφη- φταει η μαζικη παραγωγη, φταει και η αγνοια του κοσμου. Φταινε και οι "εκτροφεις" που κανουν τα στραβα ματια, χαρη του χρηματος- η ετσι απλα, επειδη δεν θελουν να καταλαβουν ορισμενα πραγματα.
Δυστυχος υπαρχουν παααρα πολοι εκτροφεις, που το μονο που κοιτανε ειναι οι "Super Γραμμες αιματος" στο Pedigree ενος σκυλο- παραλειποντας θεματα υγειας.
Και αφου εχουν πληρωσει 2.500-3.000 ευρω για εναν τετοιο σκυλο ( τοσο εχει γαλλικο απο "ονομαστο, σοβαρο εκτροφειο" και λιγα λεεω), θα πρεπει να βγαλει τα λεφτα του. Και ετσι δεν ειναι λιγοι, που κανουν τα στραβα ματια.
Στην γερμανια υπαρχουν πολυ αυστοιροι κανονισμοι εκτροφης- με αποτελεσμα να εχουν γινει πολυ εφευριτικοι οι εκτροφεις για να βρουν τροπους να τα παρακαμψουν.
Υπαρχουν παααρα πολλα θεματα ος προς αυτο. Στην γερμανια γινεται εδω και καιρο μεγαλος ντορος για αυτα τα προβληματα- αλλα ο ομιλος κανει οτι δεν καταλαβαινει- και δεν κανει και τιποτα.
Π.χ. εβγαλαν υποχρεωτικες εξετασεις για Hemivertibrae και εγαλαν ταμπελα με βαθμους απο το 1-5- κατι σαν την δυσπλσια. Το ενα σημαινει :δεν εχει παραμορφομενους σπονδυλους- και το 5 "εχει παρα πολους παραμορφομενους σπονδυλος, Σπονδιλικη στυλη βαρια παραμορφομενη.
Και αντι να απαγορευουν να ζευγαρονουν σκυλια με βαθμο 3-4 και 5, εβαλαν κανονισμο, οτι μεχρι και το 4 ζευγαρονουν κανονικα και για το 5 ΣΥΝΗΣΤΑΤΑΙ να ζευγαρονει μονο με 1 και 2.
Ζητανε στην ZTP τους τεστ αντοχης- και παρουσιαζονται σκυλια ( εκτροφεας που ο αντρας της ειναι κτνηιατρος!!) που ειναι χειρουργημενα. Και μπηκαν στην εκτροφη!

Εγω μετα απο ολες αυτες της αποκαλυψεις που βγηκαν στην φορα τα τελευταια 2 χρονια, δεν πιστευω κανεναν πια!

Στην γερμανια υπαρχει νομος προστασιας ζωων που απαγορευει την εκτροφη ζωων, οταν υπαρχει υποψια οτι αυτα τα υποφερουν, πονουν η δεν μπορουν να ζησουν φυσιολογικα.
Υπαρχει λιστα ζωων που απαγορευεται πλεον η εκτροφη τους- και ΜΑΚΑΡΙ να μπει και το γαλλικο σε αυτην την λιστα και να απαγορευται η εκτροφη του πια!
Φτανει!!
Ghostdoc, επειδη λες οτι δεν ξερεις τι λενε εδω τ παιδια, παραθετω δυο ποστ της FrenchieFan που δινουν μια πολυ καλη και πειστικη εξηγηση γιατι συνεχίζεται η εκτροφη των γαλλικων.
Στραβα ματια ειναι η φραση κλειδι. Μακαρι να μην τα κανει και ο Μιχάλης!
 


mihalis78

Member
31 Μαρτίου 2014
20
0
mihalis78 έκανες ένα ερώτημα, πήρες 2-3 απαντήσεις, που προφανώς δεν σε πολυενθουσιάζουν και...επειδή σου λέω με σιγουριά, πως όσες φορές και να ρωτήσεις, θα πάρεις τις ίδιες και "χειρότερες" απαντήσεις...εσύ, τι ακριβώς θα ήθελες; Να ακούσεις, αυτό που θα σε ευχαριστούσε εσένα; Γιατί, δεν θα το ακούσεις, και πιθανότατα θα αναλωθούμε σε πολλά ολόιδια ποστ, χωρίς κανένα νόημα. Μεγάλο χάσιμο χρόνου. Αν δεν σε κάλυψε το παρόν θέμα, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο, που να μπορεί να σε καλύψει.
σε ευχαριστω και εσενα αλλα αν είναι χασιμο χρονου μην σε απασχολω αλλο
 
Last edited:


sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Όταν πας να πάρεις ένα αμάξι πχ mihali78 , μπαίνεις και ψάχνεις να δεις στο νετ, αν έχει βγάλει και προβλήματα.
Το πιθανότερο είναι αν θα μπεις στο universal Datsun facebook club, να λένε όλοι τα καλύτερα.
Θα μπεις όμως και σε άλλα μέρη, και θα δεις και αρνητικές γνώμες, από ανθρώπους που ναι μεν το λατρεύουν, αλλά βλέπουν και τα προβλήματα.
Τι νόημα έχει να πεις σε αυτούς τους δεύτερους ανθρώπους "ε...πείτε και κανα καλό, δεν έχει κανα εργοστάσιο που να βγάζει πιο καλά Datsun?"
Αυτό ρώτησέ το στους ικανοποιημένους, αφού ήδη έχεις πάρει την απόφασή σου.
 


mihalis78

Member
31 Μαρτίου 2014
20
0
Όταν πας να πάρεις ένα αμάξι πχ mihali78 , μπαίνεις και ψάχνεις να δεις στο νετ, αν έχει βγάλει και προβλήματα.
Το πιθανότερο είναι αν θα μπεις στο universal Datsun facebook club, να λένε όλοι τα καλύτερα.
Θα μπεις όμως και σε άλλα μέρη, και θα δεις και αρνητικές γνώμες, από ανθρώπους που ναι μεν το λατρεύουν, αλλά βλέπουν και τα προβλήματα.
Τι νόημα έχει να πεις σε αυτούς τους δεύτερους ανθρώπους "ε...πείτε και κανα καλό, δεν έχει κανα εργοστάσιο που να βγάζει πιο καλά Datsun?"
Αυτό ρώτησέ το στους ικανοποιημένους, αφού ήδη έχεις πάρει την απόφασή σου.
το γαλλικο δεν ειναι όμως μια καινουρια ρατσα όπως ένα νέο μοντελο αυτοκινητου. και όταν βλέπεις στο δρομο 10000 datsun να κυκλοφορουν και καποιοι σου λενε μην το παρεις γιατι είναι προβληματικο και οι περισσοτεροι από αυτος δεν εινα κάτοχοι του μοντελου εκει αναριωτεσε και λες τι γινεται τωρα ?
 
Last edited:


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.657
19.891
Κάθε φυλη εχει την ιδιαιτερότητα της, αλλοίμον εάν όλα τα Γαλλικά είχαν πρόβλημα, η φυλη θα ήταν εξαφανισμένη ;-)
Κάποιες [πολλές] φυλές, θα έπρεπε όντως, να έχουν εξαφανιστεί από καιρό.
Δυστυχώς, η ματαιοδοξία και η ξεροκεφαλιά του ανθρώπου, τις κρατάνε ακόμη στο προσκήνιο. Είναι πολλά τα λεφτά. Πως να το κάνουμε τώρα...
 


Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ghostdoc, επειδη λες οτι δεν ξερεις τι λενε εδω τ παιδια, παραθετω δυο ποστ της FrenchieFan που δινουν μια πολυ καλη και πειστικη εξηγηση γιατι συνεχίζεται η εκτροφη των γαλλικων.
Στραβα ματια ειναι η φραση κλειδι. Μακαρι να μην τα κανει και ο Μιχάλης!
φιλη μου, υποθετω οτι δεν καταλαβες οτι η φραση μου ηταν σχήμα λόγου, δεν κυριολεκτουσα λέγοντας οτι δεν ξέρω. Αντιθέτως, διαβασα πολυ προσεκτικά το θέμα και το τι έχουν πει τα παιδιά. Κατεθεσα επισης την προσωπική μου γνωμη, βασισμένη στη δικη μου γνωση και εμπειρία ως κατοχος βραχυκεφαλης φυλης, έχω νομίζω αυτο το δικαίωμα ;-)
 


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δλδ ...δεν μπαίνεις καν Μιχάλη σε δεύτερες σκέψεις μετά από αυτά που λένε οι κάτοχοι της φυλής ? ...και μόνο που υπάρχει ειδικό θέμα που αναλύονται απόψεις θα έπρεπε να σε προβληματίζει.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι.
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
το γαλλικο δεν ειναι όμως μια καινουρια ρατσα όπως ένα νέο μοντελο αυτοκινητου. και όταν βλέπεις στο δρομο 10000 datsun να κυκλοφορουν και καποιοι σου λενε μην το παρεις γιατι είναι προβληματικο και οι περισσοτεροι από αυτος δεν εινα κάτοχοι του μοντελου εκει αναριωτεσε και λες τι γινεται τωρα ?
Η αληθεια ειναι οτι ανήκουμε σε μια σεχτα που εχθρευεται τα γαλλικα.
Ακριβως επειδη δεν εχω γαλλικο σου παραθεσα τα ποστ της κοπέλας που εχει 3 και την εμπειρια που συνεπάγεται.
Τωρα να σου πω οτι το ενα γαλλικο πογ γνωρίζω οταν ετρεχε, μετα απο λιγο το επιανε βηχα και εκανε εμετο; τωρα πια δεν τρέχει γιατι το ποδι του γυριζει και δεν μπορει καλα καλα να περπατησει. Θλιβερο θεαμα.
Ghostdoc καταλαβα πως το ειπες αλλα το χρησιμοποιησα στην κυριολεξια του to make a point. Δεν ηταν προσωπικο. Το να θελει καποιος να διακινδυνευσει να εχει τετοιο σκυλο μου φαινεται αδιανοητο.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.650
7.758
Mιχάλη είναι λίγο αστείο να πιστεύεις ότι κάποιοι σε αποθαρρύνουν για να μην πάρεις γαλλικό επειδή έχουν κάτι μαζί σου ή με την φυλή!
Όταν βλέπεις άτομα λάτρεις της φυλής να ανοίγουν τέτοιο θέμα κάποιο λάκο έχει η φάβα των γαλλικών έτσι δεν είναι;
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δλδ ...δεν μπαίνεις καν Μιχάλη σε δεύτερες σκέψεις μετά από αυτά που λένε οι κάτοχοι της φυλής ? ...και μόνο που υπάρχει ειδικό θέμα που αναλύονται απόψεις θα έπρεπε να σε προβληματίζει.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι.
εγω παλι την καλη επιτυχία την ευχομαι στο κουτάβι... καλή τύχη κλπ....
είναι ηδη προαποφασισμένο....
και για να σχολιάσω το αν εχουμε γαλλικο και αν αυτό μας δινει το δικαιωμα να μιλάμε... Προφανώς και μας το δίνει φιλε Μιχαλη το γεγονός ότι η πλειονότητα εδω μεσα ειναι πολύ πιο διαβασμένη και ενημερωμένη από εσένα. Οι ασθενειες μιας φυλής δεν ειναι κατι υποκειμενικό ωστε να χρειάζεσαι να ζεις με τη φυλή για να το ξέρεις.
Και GhostDoc θα διαφωνησω μαζι σου, υπάρχουν φυλές (οπως και τα king charles) που οι ασθένειες που τα μαστιζουν είναι τετοιας σοβαρότητας ωστε να εξετάζεται η παυση εκτροφης.


Αλλά φιλε Μιχαλη, ΓΙΑΤΙ θες γαλλικο? τι σε τράβηξε σε αυτό?
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τί έχει ενα γαλλικό που δεν στο καλύπτει ένα άλλο σκυλί, το Μπόστον τερριέ για παράδειγμα.
 


Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
το γαλλικο δεν ειναι όμως μια καινουρια ρατσα όπως ένα νέο μοντελο αυτοκινητου. και όταν βλέπεις στο δρομο 10000 datsun να κυκλοφορουν και καποιοι σου λενε μην το παρεις γιατι είναι προβληματικο και οι περισσοτεροι από αυτος δεν εινα κάτοχοι του μοντελου εκει αναριωτεσε και λες τι γινεται τωρα ?
Ούτε τα Datsun είναι καινούρια μάρκα αυτοκινήτων , ωστόσο είναι τυχαίο που υπάρχουν πολλοί κάτοχοι και ΜΗ που αποτρέπουν τον υποψήφιο αγοραστή από την απόκτηση ενός τέτοιου αυτοκινήτου ΑΚΡΙΒΩΣ στατιστικά και με βάση έρευνες και μελέτες επειδή βγάζει περισσότερα προβλήματα σε σχέση με κάποιες άλλες μάρκες?
Μιχάλη όπως βλέπεις υπάρχει ολόκληρο νήμα για την συγκεκριμένη φυλή και επίσης σου παραθέσαμε αλλά σου απάντησαν και κάτοχοι αλλά και γνώστες της φυλής με εμπειρία πολλών ετών!
Κάνε ένα κόπο και σκέψου καλά και φίλτραρε κάποια πράγματα!
Μην βιαστείς (αν και θα συμφωνήσω με την ghelly στο ότι είσαι αποφασισμένος όπως φαίνεται).
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.563
6.996
Και μην ξεχνάμε ότι το νήμα αυτό το έφτιαξε κάτοχος και λάτρης της φυλής, ακριβώς επειδή ξέρει 5 πράγματα παραπάνω και (λογικά) με σκοπό να προφυλάξει και τα ζώα και τους υποψήφιους ιδιοκτήτες. Αλλά αν ψάχνεις μία επιβεβαίωση για να δικαιολογήσει τις πράξεις σου ανάμεσα σε πάμπολλα αντικρουόμενα στοιχεία, τότε τι παραπάνω να πει κανείς.
 


mihalis78

Member
31 Μαρτίου 2014
20
0
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και ζητω συγνωμη αν με καποιους ημουν λιγο επιθετικος. το συγκεκριμενο σκυλακι μου αρεσει πολύ είναι αυτό που μου εκανε το μεγαλο κλικ και εμενα και τις γυναικας μου. σιγουρα με προβλημτισατε πολύ με όλα αυτά και δεν ξερω τι θα κανω.