Γαλλικό Μπουλντόγκ, Γνώμες Εμπειρίες Ελληνικό Καλοκαίρι.

lostregr

New Member
2 Απριλίου 2017
1
0
38
(Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να μπούμε σε κουβέντα για το breeding, για puppymills, εκτροφείς, σκυλοεμπόρους και ιστορίες, όπως φυσικά και τα πολλά προβλήαμτα υγείας που μπορεί να παρουσιάσει και πρέπει να έχεις από πάνω το κεφάλι του συνεχώς)

Έχει κανείς;

Έχω ρίξει άπειρο διάβασμα και σε ξένα forum αλλα δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι θα γινεται με τον σκύλο το καλοκαίρι (σε μερικά forum αναφέρουν μαξ θερμοκρασία έξω για βόλτα ειναι 24-26 βαθμοί) δλδ αυτοί το καλοκαίρι θα γίνονται πολύ πρωί και πολύ βράδυ.

φυσικά σπίτι κλιματιστικό.

για outdoors activities και τετοια πχ ένα camping μάλλον ειναι πολύ αποτρεπικό.

καλά τα έχω διαβάσει;
θα ευχαριστούσα αν θα μπορούσε κάποιος να μου πει για τη συμβίωση με το γαλλάκι του το καλοκαίρι και πόσο δύσκολη είναι αυτή.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

(Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να μπούμε σε κουβέντα για το breeding, για puppymills, εκτροφείς, σκυλοεμπόρους και ιστορίες, όπως φυσικά και τα πολλά προβλήαμτα υγείας που μπορεί να παρουσιάσει και πρέπει να έχεις από πάνω το κεφάλι του συνεχώς)
Οταν ανοίγεις συζήτηση σε δημόσιο φόρουμ, δεν ορίζεις, τι θα ήθελες να ακούσεις. Διαβάζεις στωικά, ότι του περάσει του καθενός απ'το κεφάλι, να κάτσει να σου γράψει.

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις πρώτα μια αναζήτηση [θα το διάβασες φαντάζομαι και στους κανονισμούς μας ε; :rolleyes:] στα πάρα πολλά ήδη θέματα του φόρουμ, όπου αναφέρονται και γνώμες και εμπειρίες και το ελληνικό καλοκαίρι, και πολλά ακόμη (y)

Αν και, αφού έχεις ρίξει άπειρο διάβασμα, κανονικά, δεν θα έπρεπε να έχεις απορίες.

Καλό διάβασμα!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.619
11.009
Athens
Έχει κανείς;
Έχω δύο τώρα, είχα πριν αυτά πάλι γαλλικό - πέρασαν δηλαδή 3 από τα χέρια μου.

Έχω ρίξει άπειρο διάβασμα και σε ξένα forum αλλα δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι θα γινεται με τον σκύλο το καλοκαίρι (σε μερικά forum αναφέρουν μαξ θερμοκρασία έξω για βόλτα ειναι 24-26 βαθμοί) δλδ αυτοί το καλοκαίρι θα γίνονται πολύ πρωί και πολύ βράδυ.
Επικεντρώσου στο πως αντέχει το γαλλάκι στο ελληνικό καλοκαίρι - στη Δανία και στην Ολλανδία μια χαρά αντέχουν και το καλοκαίρι.

φυσικά σπίτι κλιματιστικό.
Κλιματιστικό εξυπακούεται, με θερμοκρασία άνω των 30.

για outdoors activities και τετοια πχ ένα camping μάλλον ειναι πολύ αποτρεπικό.
Camping με την καμία. Πανσιόν/ξενοδοχείο με aircondition και να βεβαιωθείς ότι μπορείς να το αφήσεις ανοιχτό ακόμη και όταν λείπεις από το δωμάτιο και θέλεις να έχεις το σκύλο μέσα.

καλά τα έχω διαβάσει;
θα ευχαριστούσα αν θα μπορούσε κάποιος να μου πει για τη συμβίωση με το γαλλάκι του το καλοκαίρι και πόσο δύσκολη είναι αυτή.
Από Μάιο μέχρι Οκτώβριο αρχίζουν τα δύσκολα. Βγαίνεις πολύ νωρίς και πολύ αργά το βράδυ, έχεις πάντα νερό μπόλικο μαζί σου. Για μεγαλύτερες σκυλοβόλτες (εκτός γειτονιάς) έχω επιλέξει μέρη που έχουν και νερό (π.χ. οακα) ώστε να μπορώ να τα βαφτίσω μέσα αν σηκώσουν πολύ θερμοκρασία.

Morgan-Fra

Active Member
17 Μαρτίου 2017
25
20
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ελληνικό καλοκαίρι ο τίτλος άρα κολλάει η ερώτηση μου... :D

Εχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο τύπο σωσιβίου για την Μόργκαν?
Ερχεται σιγά σιγα το καλοκαιράκι και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Δεν υπάρχουν και πολλοί τύποι. Νομίζω ένας και μοναδικός!

frenchiemom

Member
19 Μαρτίου 2017
11
7
28
Γεια σε όλους, έχω και εγω τις ίδιες απορίες! Θελω να παίρνω το γαλλακι μου μαζί μου στην θάλασσα εννοείται όχι μεσημεριάτικα αλλα γενικά κάποιοι μου λένε όχι με τιποτα κάποιοι άλλοι μου λένε το αντίθετο. εσεις τι κάνετε; δεν θελω να τον αφήνω μονο στο σπιτι γιατι δουλεύω κι ολας και ειναι ευκαιρία βα περνάμε χρόνο μαζί. Αλλιως δεν θα πηγαίνω ούτε και εγω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr