Γαστριτιδα - Εμετοι


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Μην το αφήσεις έτσι mike . Tο δικό σου σκυλάκι δεν έρχεται πίσω αλλά ίσως σωθεί το επόμενο.
 


τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
θα συμφωνήσω και εγώ με την mareco γιατί δεν χρειάζεται να πάρει και άλλες περιπτώσεις τόσο αψήφιστα!

Να μάθουν να τα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα ,και να σέβονται (γιατί να μας νιώσουν... ,δεν θα μας νιώσουν ποτέ) τουλάχιστον αυτά που έχουμε προσφέρει εμείς στα σκυλιά μας, για την καλύτερη ευζωία που μπορούμε να τους παρέχουμε ,και πως το να χάνουμε το σκυλοφιλαράκι μας είναι σαν να χάνουμε ένα πολύ δικό μας άνθρωπο.
 
Last edited:


mikes1987

Member
11 Αυγούστου 2013
9
0
Αρχικά να σου πω ότι λυπάμαι πολύ που έχασες το σκυλί σου. Η όλη περιγραφή μου θυμίζει κάτι σαν <επείγον> περιστατικό δλδ κάτι που συμβαίνει και δυστυχώς η κατάληξη είναι πολύ γρήγορη και κακή χωρίς την ανάλογη αντιμετώπιση.
Απλά μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι με πολύ μεγάλη ευκολία απάντησε στον κορυφαίο κτηνίατρο για το τι συνέβη και σε σένα είπε άλλα. Θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχίζει το <παραμύθι> της και εκεί. Επίσης να ρωτήσω στην Κάλυμνο υπάρχει ακτινολογικό μηχάνημα που θα μπορούσες να βγάλεις κάποια ακτινογραφία ? γιατί αν δεν υπάρχει ...είναι μάλλον ουτοπικό να σου αναφέρει ο κτηνίατρος ότι έπρεπε να βγάλει ακτινογραφία...ναι έπρεπε αλλά που ?
Συμφωνώ ότι αν ήθελε να είναι οκ μαζί σου και κατοχυρωμένη εκείνη επαγγελματικά έπρεπε να το στείλει για βιοψία.
Και πάλι λυπάμαι πολύ.:(
Α...και βασικά εγώ θα ζητούσα αν γινόταν να είμαι παρούσα στην νεκροψία.
Stamatia ,ναι μπορουσε να γινει ακτινογραφια στην Καλυμνο. Στον ιδιωτη ακτινολογο. Αλλα και να μην μπορουσε να γινει στην Καλυμνο ημουν ετοιμος να την παω σε διπλανο νησι και ειχα ενημερωσει τον κτηνιατρο του αλλου νησιου(Λερος) . Ημουν ετοιμος να κανω οτι μπορουσα για να μην κινδυνεψει η maira. Αλλα οταν ρωτας την κτηνιατρο που την παρακολουθει και σου λεει οτι δεν υπαρχει κινδυνος για την ζωη της και να μην ανησυχω..τοτε τι να κανα?
Δεν ημουν σε θεση να παραστω στην νεκροψια . Ημουν σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση. Οι τελευταιες εικονες που αντικρισα ηταν πολυ σκληρες και δεν μπορω να τις ξεχασω ποτε. Την maira την ειχαμε σαν παιδι μας και οταν την χανεις ετσι ξαφνικα μεσα απο τα χερια σου ,τρελενεσαι .
 
Last edited:


aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ετσι εχασε η φιλη μπυ το σκυλο της. Κοκκαλο ειχε φαει κ ο αλλος ελεγε οτι ειναι ποντικοφαρμακο. Μη την αφησεις κανε καταγγελια, ειναι κριμα να τ αφηνουμε ετσι, και να παιρνουν κ αλλα ζωα στο λαιμο τους. Δε θα γυρισει πισω, αλλα ισως δε τη ξαναπληρωσει αλλο σκυλακι, αλλωστε κι αυτη πρεπει να τιμωρηθει.


Sent from my iPad using Tapatalk HD
 




Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Κουράγιο για το χαμό της σκυλίτσας σου. αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία της σε αυτό το θέμα να έχουμε μια εικόνα της όπως ήταν δυνατή...

Powered by Nexus 4
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Γνωριζει κανεις που μπορω να κανω καταγγελια?
Στον κτηνιατρικό σύλλογο. Το θέμα είναι ότι έγινε η νεκροψία από την ίδια και θα τα κουκουλώσει. Και επιπλέον θα χρειαστείς και μία γνωμάτευση άλλου κτηνιάτρου, αυτός που μίλησε μαζί της θα καταθέσει επίσημα;
Αν στο σκύλο σου είχε σφηνωθεί κόκκαλο στο έντερο μπορεί να το χάνατε ακόμη και αν είχε γίνει επέμβαση το θέμα όμως είναι πως σε εκείνη την περίπτωση είχε σοβαρές πιθανότητες και να σωθεί.
Λυπάμαι πολύ για τον άδικο χαμό της, μίλα με τον κτηνίατρο που μίλησε μαζί της να δεις και την δική του άποψη για τα περαιτέρω.
 


veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Λυπάμαι πολύ ..
Ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα γιατί και εμείς πρόσφατα είχαμε περάσει φουρτούνα με εμετούς και αίμα στα κόπρανα.. και εμάς ο κτηνίατρος μας ζαντακ και "δεν είναι τίποτα" μας είχε πει, έχοντας όμως πολλά χρόνια σκυλιά έκρινα ότι η κατάσταση ήταν σοβαρότερη πήγα σε κλινική και το σκυλί μου είναι σήμερα καλά. Βαριούνται να κάνουν την δουλειά τους; Νομίζουν ότι τα σκυλιά μας δεν αξίζουν τα λεφτά των εξετάσεων; Δεν ξέρω τι να πω..
 


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Στον κτηνιατρικό σύλλογο όπως αναφέρει η Κυβέλη ....αν και νομίζω ότι όπως έχει γίνει το όλο θέμα δλδ εκείνη τα έκανε όλα ...είναι κάτι σαν <Γιάννης πίνει...Γιάννης κερνάει>. Μπορεί να ισχυριστεί οτιδήποτε. Το γεγονός ότι ενώ μπορούσες να βγάλεις ακτινογραφία στο νησί δεν σε έστειλε να την κάνεις είναι υπέρ σου. Αλλά τουλάχιστον η καταγγελία μπορεί να λειτουργήσει σαν πίεση να είναι προσεκτικότερη. Τώρα θα μου πεις εσύ τον δικό σου σκύλο έχασες......Λυπάμαι πολύ δυστυχώς στις επαρχίες και δη στα νησιά είμαστε δέσμιοι μονοπωλίων σε κάποια πράγματα. Πόσα χρόνια είναι κτηνίατρος ?
Αν είχες την ψυχραιμία εκείνη την στιγμή (δύσκολο καταλαβαίνω) ...θα μπορούσες να πας για την νεκροψία στη Λέρο..τώρα το πως θα έκανες το ταξίδι με νεκρό σκυλί είναι άλλο θέμα. :(
 


mountain

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2013
66
3
Λυπάμαι πολυ για το σκυλι σου. Μακάρι να βρεις τη δυναμη κάποια στιγμη να το ξεπεράσεις.Εμεις απο λαθος αντιβιωση που μας εδωσε γιατρος στα επειγοντα (φυσικα ακριβοπληρωσαμε και την Κυριακάτικη εφημερια) αποκτησαμε μονιμη γαστρεντεριτιδα που εκδηλώνεται καθε λιγο και λιγάκι με το παραμικρο. Οντως δεν ειναι ολοι οι γιατροι σωστοι.Και απο τους σωστους παλι θα υπαρχουν παραπονα.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.825
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU