Γαϊδούρι σε κίνδυνο

ainte

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2008
184
0
Αλεξανδρούπολη
Λοιπόν η φυλή Zακύνθου δεν έχει ακόμη επίσημα αναγνωρισθεί. Oι γεννήτορές της προέρχονται από άλογα της Hλείας που είχαν διασταυρωθεί στις αρχές του 20ού αιώνα και κατά την περίοδο του Mεσοπολέμου με επιβήτορες αγγλοαραβικής φυλής.

Tο ύψος ακρωμίου είναι 1,45 - 1,55 μ., ο συνηθέστερος χρωματισμός είναι ο μάυρος, εμφανίζονται όμως και άλλοι χρωματισμοί.

Φωτογραφία απο ζακηνθυνό άλογο δεν έχω...

Αυτό είναι ένα πανέμορφο Pinto. Και λέγεται έτσι απο το αγγλικό paint δεν είναι ράτσα είναι χρώμα.

Η διαστάυροση ενός πίντο με ένα αποιοδήποτε χρώμα, μπορεί να μας δόσει χρώμα πιντο.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αααααααα!!!! τι ομορφο που ειναι!!!!:):)
ετσι ειναι κι αυτο που λεω, αλλα ειχε ΚΑΙ καφε χρωμα:maria::paja1:
εναν εκπαιδευτη ρωτησα, μπορει να εκανε και λαθος λοιπον..θα ρωτησω τον ιδιοκτητη την επομενη φορα και θα το βγαλω και φωτογραφια.
αυτο το πιντο δηλαδη της φωτογραφιας, τι ρατσα ειναι?

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Να σας βάλω εγώ σκυριανά που είδα το καλοκαίρι και λάτρεψα??

Ο Φώτης (κούκλος! )

Και μια μαμά μ' ένα πουλαράκι!

Lara GuideDog

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2008
42
0
Ηράκλειο, Κρήτη
Συγνώμη,
αλλά ένας γνωστός μου, παλιό κουρμπέτι στον ιππόδρομο, μου ειχε πει οτι τα γερικα αλογα τα πανε για σαλάμι.. αληθευει?

Last edited:

YOTA

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2008
130
0
Thessaloniki
Απολύτως:mad::mad::mad: ... αν δεν βρεθεί κανένας κακόμοιρος ιδιώτης να τα αγοράσει.

Last edited:

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Ξέρει κανείς που χαρίζονται γαιδούρια ? Θέλω κανα δυό :) δεν κάνω πλάκα ... :rolleyes:
Εάν στα αλήθεια θέλεις, υπάρχει ένα στην Λάρισσα, το οποίο το χαρίζουν λόγο θανάτου του ιδιοκτήτη του.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix