Δεν είμαι σιγουρή ακόμα για το blue-nose... Ετσι μου είπανε... Δεν την πήρα απο εκτροφέα αλλα βρήκαμε με μια φίλη μου στον δρόμο οταν είμουν Κύπρο την μαμά και τον μπαμπά της... Δεν είναι πολύ συνηθισμένα στην πόλη που μένω τα αδέσποτα...Βάλαμε αγγελία στην τοπική εφημερίδα, αφίσες αλλά δεν μας απαντούσε κανεις... Τελίκα η οικογένεια της φίλης μου όπου και έμεναν τα σκύλακια τα αγάπησαν και δέκτηκαν να τα κρατήσουν!
Εντομεταξύ όμως η σκύλιτσα ήταν ήδη εγκύος είπε ο κτηνίατρος που την πήγαν και όταν πήγα Κύπρο για το Πάσχα είχε γεννήσει ήδη.. Μου εδώσαν ενα κούταβι κράτησαν και αυτοι 2 και τα άλλα τα εδώσαν σε συγγενείς τους... Εκάνε 10 κουτάβια η μαμα!!
Ο κτηνίατρος μας είπε πως είναι blue-nose αλλά από φώτο που εχω δεί στο ιντερνέτ τα περισσότερα είναι σκουρόχρωμα!... Στο σπίτι την έχω να μένει τώρα... Είναι 3 μηνών και 12 ημερών γεννήθηκε τις 22 Μαρτίου.. Με τα μίκροτερα σκύλια έχουμε το πρόβλημα ότι μάλλον θέλουν να της επιβλήθουν και αυτή νευρίαζει και ορμάει... Το πάθαμε στην βόλτα μας όταν σύναντήσαμε 2 τσιουαουα και πήγε το αρσένικο να την μυρίσει και μέτα αρχίσε να της γαυγίζει και αυτή προσπάθησε να ορμήξει... Αλλά δεν εχώ παρατήρησει κατι αντίστοιχο ακόμα με μεγαλήτερα σκύλια αφού παίζει με ενα μπαντογκ πού έχει μια φιλή και ενα λαμπραντορ.. Όπως εχώ πεί ήδη είναι το πρώτο μού σκύλι και πρόσπαθώ να κανώ οτι καλύτερο μπορώ και να μάθω πολλά για να είναι κ αυτή κ εγω ευτυχισμένη!