Γεία σας! Νεο μέλος:)

Harmony

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
61
0
Θεσσαλoνίκη
Δεν είμαι σιγουρή ακόμα για το blue-nose... Ετσι μου είπανε... Δεν την πήρα απο εκτροφέα αλλα βρήκαμε με μια φίλη μου στον δρόμο οταν είμουν Κύπρο την μαμά και τον μπαμπά της... Δεν είναι πολύ συνηθισμένα στην πόλη που μένω τα αδέσποτα...Βάλαμε αγγελία στην τοπική εφημερίδα, αφίσες αλλά δεν μας απαντούσε κανεις... Τελίκα η οικογένεια της φίλης μου όπου και έμεναν τα σκύλακια τα αγάπησαν και δέκτηκαν να τα κρατήσουν! :) Εντομεταξύ όμως η σκύλιτσα ήταν ήδη εγκύος είπε ο κτηνίατρος που την πήγαν και όταν πήγα Κύπρο για το Πάσχα είχε γεννήσει ήδη.. Μου εδώσαν ενα κούταβι κράτησαν και αυτοι 2 και τα άλλα τα εδώσαν σε συγγενείς τους... Εκάνε 10 κουτάβια η μαμα!! :D Ο κτηνίατρος μας είπε πως είναι blue-nose αλλά από φώτο που εχω δεί στο ιντερνέτ τα περισσότερα είναι σκουρόχρωμα!... Στο σπίτι την έχω να μένει τώρα... Είναι 3 μηνών και 12 ημερών γεννήθηκε τις 22 Μαρτίου.. Με τα μίκροτερα σκύλια έχουμε το πρόβλημα ότι μάλλον θέλουν να της επιβλήθουν και αυτή νευρίαζει και ορμάει... Το πάθαμε στην βόλτα μας όταν σύναντήσαμε 2 τσιουαουα και πήγε το αρσένικο να την μυρίσει και μέτα αρχίσε να της γαυγίζει και αυτή προσπάθησε να ορμήξει... Αλλά δεν εχώ παρατήρησει κατι αντίστοιχο ακόμα με μεγαλήτερα σκύλια αφού παίζει με ενα μπαντογκ πού έχει μια φιλή και ενα λαμπραντορ.. Όπως εχώ πεί ήδη είναι το πρώτο μού σκύλι και πρόσπαθώ να κανώ οτι καλύτερο μπορώ και να μάθω πολλά για να είναι κ αυτή κ εγω ευτυχισμένη! :)

Harmony

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
61
0
Θεσσαλoνίκη
Image..jpgΚαινούρια φώτο της κουκλάρας μου!! :) Το ξεπέρασαμε το πρόβλημα με τα μίκροτερα σκύλια με την βόηθεια ενος φίλου που έχει γιόρκι!! :D Τώρα έχουμε άλλο πρόβλημα! Οταν την πάω βόλτα και εχεί αρκετό κόσμο πήδαει σε όποιον την κοιτάξει έστω και λίγακι για να χαιρετίσει αλλα έχει και ανθρώπους που φοβούνταιι... :S Τι μπόρώ να κάνω για αυτό; Την τράβαω λίγο απο το λούρι και κάθεται αλλά το ξανακάνει μετά... Επίσης κάτι που ήθελα να ρώτησω.. Στην βόλτα έιναι καλύτερο να της δένω το λουρί της απο το κολλάρο ή απο αυτα τα ολόσωμα(harness δεν ξέρω την ελληνική ονομασία :p); Τωρά την παίρνω με το harness βόλτα μίας και νομίζω μπόρω να την κοντρολαρώ καλύτερα... με το κολλάρο με τραβάει και πνίγετε και αυτή αλλά ο κτήνιατρος μου είπε να την μάθω με το κολλάρο...:confused:

Last edited:

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Μάλλον γιατί βλέπει κάτι τέτοια:

"kalhspera psaxnw koutavi pitbull apo idiwth kai mono. To genos tou den me apasxolei. Opoios gnwrizei gia kapoia genna as epikoinwnisei mazi mou.. Eimai apo N.pellas"

"psaxno nyfh gia 2 xrono pirati mou opoios endiaferete as steilei ena mnm"

Και έχει πολλά τέτοια..

(Ελπίζω σε τέτοιες περιπτώσεις τα greeklish να συγχωρούνται, ήθελα να τα μεταφέρω αυτούσια τα μηνύματα. Αν όχι διορθώστε με :))

thortherot

Active Member
11 Ιουλίου 2011
36
0
Αγριά,Βόλου
View attachment 24399Καινούρια φώτο της κουκλάρας μου!! :) Το ξεπέρασαμε το πρόβλημα με τα μίκροτερα σκύλια με την βόηθεια ενος φίλου που έχει γιόρκι!! :D Τώρα έχουμε άλλο πρόβλημα! Οταν την πάω βόλτα και εχεί αρκετό κόσμο πήδαει σε όποιον την κοιτάξει έστω και λίγακι για να χαιρετίσει αλλα έχει και ανθρώπους που φοβούνταιι... :S Τι μπόρώ να κάνω για αυτό; Την τράβαω λίγο απο το λούρι και κάθεται αλλά το ξανακάνει μετά... Επίσης κάτι που ήθελα να ρώτησω.. Στην βόλτα έιναι καλύτερο να της δένω το λουρί της απο το κολλάρο ή απο αυτα τα ολόσωμα(harness δεν ξέρω την ελληνική ονομασία :p); Τωρά την παίρνω με το harness βόλτα μίας και νομίζω μπόρω να την κοντρολαρώ καλύτερα... με το κολλάρο με τραβάει και πνίγετε και αυτή αλλά ο κτήνιατρος μου είπε να την μάθω με το κολλάρο...:confused:
καλημέρα Harmony να σου ζήσει η κουκλίτσα σου!!!
με το harness=επιστήθιο θα σε τραβάει πιο πολύ στην βόλτα καλύτερα πιστεύω πως είναι το κολάρο
εγώ του έχω ένα κολάρο με επένδυση από μέσα για να μην του τρίβει το δέρμα του.
και μία συμβουλή επειδή έχουν γίνει της μόδας τα pitbull θα πρέπει να το κοινωνικοποιήσεις πολύ
με άλλα σκυλιά γιατί από την φύση τους τα pitbull έχουν ένστικτα κυριαρχίας.

Harmony

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
61
0
Θεσσαλoνίκη
Ευχάριστω πολύ! Ναι, πρόσπαθω και την πέρνω σε φίλους που έχουν σκύλια για να κοινωνικοποιήθει... Εδω και μια βδόμαδα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με άλλα σκυλιά!! :D Σήμερα πήγαμε και βάλαμε microchip και εμβόλιο για λύσσα και κάναμε και διαβατήριο... Μόνο crate δεν της πήρα ακόμα γιατί όλοι μου λένε να πέριμενω να δώ πόσο μεγάλη θα γίνει... Σκέφτομαι να πάω την Δευτέρα όμως να ψάξω γιατί διάβασα στο forum ποσό καλό είναι για τον σκύλο το crate... Απλά πρέπει να αποφασίσω στο μέγεθος γιατί θα ταξιδέψουμε τον Σεμπτέμβρη πίσω Ελλάδα με αεροπλάνο...

thortherot

Active Member
11 Ιουλίου 2011
36
0
Αγριά,Βόλου
η μικρή είναι πανέμορφη πρώτα από όλα,δεύτερον πολύ καλά κάνεις που την κοινωνικοποιείς γιατί υπάρχουν πολλοί ανεύθυνοι που τα έχουν άγρια αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν κακό στην φυλή.
αααααααααα να την βγάζεις και πολλές φωτογραφίες γιατί μεγαλώνουν πολύ γρήγορα.....

Harmony

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
61
0
Θεσσαλoνίκη
Όντως μεγαλώνει πααααάρα πολύ γρήγορα!! Να μια φώτο που βγάλαμε σήμεραP1010027..jpg

Αγάπαω τόσο πολύ τα αυτάκια της!:p Συνέχεια αλλάζουν! Μια μπρόστα, μια πίσώ, μια και τα δύο πάνω, μια διπλώμενα κ.τ.λ...:rolleyes:

Harmony

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
61
0
Θεσσαλoνίκη
Να ρώτησω κάτι; Σε ποιά ήλικια λέτε να την αφήνω να ανεβοκατεβένει σκαλιά; Μένω σε τριόροφο σπίτι και μέχρι τώρα την παίρνω στα χέρια για να ανέβουμε ή να κατεβούμε... Αλλά αρχίζει και βαραίνει το μικρό μου και δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορώ ακόμα να την παίρνω ετσι στα χέρια....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87