Γειά και χαρά σε όλους!

Panos

Member
13 Ιουνίου 2007
12
0
Βασικά είμαι νεος ιδιοκτητης και με αγχωσατε για τα pet-shop ειδικα μετα την ιστορια για το κουταβι (αυτην στα αγγλικα) δυστηχως ανακαλυψα το forum σημερα.Το κουταβι μου ειναι 4 μηνων και ειναι ενα ζωηρο chow-chow τον λεμε Μαξ και αυριο ή την παρασκευη θα παει πρωτη φορα στον κτηνιατρο (τουλαχιστον μαζι μου).Μου τον εφεραν 3.5 μηνων(μεγαλο!?) και ηταν ενα φουντωτο βρομικο και μαλλον φοβισμενο αρκουδακι αλλα μεσα σε μια εβδομαδα (με 2 μπανια πολλες βολτες και χαδια φυσικα) πηρε τα πανω του.Οποιος εχει εμπειρια με τετοιου είδους αρκουδακια ας postαρει και φυσικα καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!

Υ.Γ Βρηκα το forum εκπληκτικο και ανετα συναγωνιζεται τα ξενα ειδικα σε επιπεδο γνωσεων και σιγουρα τα ξεπερναει σε αγαπη για τους τετραποδους φιλους μας

Υ.Γ.2 Sorry για τους τονους :?

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Panos καλωςηρθες ,

δυστηχως ανακαλυψα το forum σημερα.
:D ...ποτε δεν ειναι αργα...αν χρειαστεις βοηθεια και δεν υπαρχει καποιο thread ανοιχτο ρωτα...

καλη διαμονη και καλες συζητησεις...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες Panos! :p

Να σου ζήσει το κουτάβι! Πρώτη φορα πάει ο Μax στον κτηνίατρο αν και 4 μήνων?
Δεν έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο εμβολίων?

ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Καλως τον Panos!

Βάλε καμια photo να δουμε το αρκουδακι σου. Μ'αρεσουν πολυ τα chow-chow :) :)

Να τον πας αμεσα στον κτηνιατρο για γενικες εξετασεις ,εφοσον ειναι και απο pet shop μην το καθηστερεις αλλο. Να ξεκινησετε και τα εμβολια, οσο πιο γρηγορα μπορεις να τον βγαζεις εξω, τοσο καλυτερα. 3 1/2 μηνες μεσα σε κλουβι....

Panos

Member
13 Ιουνίου 2007
12
0
Οχι τα εχει κανει τα εμβολια, τον πρωτο κυκλο, και ειχε και τσιπακι απλως πρωτη φορα μαζι μου.Θα ηθελα να ρωτησω κατι, αν υπαρχει σχετικο thread παρακαλω υποδειξτε το μου, ο Μαχ φοβαται το νερο ουτε απο βρεγμενο πεζοδρομιο δεν περναει και επειδη μενω σε παραθαλλασια πολη θα ηθελα να κανω, αν γινεται κατι γι'αυτο.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κούκλος ο μικρός και σου μοιάζει!
Αυτός μαυρομούσουδος, εσύ μαυρογένης κάνετε καταπληκτικό σετάκι! :wink:

Να σου ζήσει Panos! :D

Panos

Member
13 Ιουνίου 2007
12
0
Ναι ναι ειμαστε και οι δυο κατσουφιδες και ψιλοτεμπελακια!!!!
Αλλα περα απο τα αστεια αυτην την περιοδο λογο εξεταστικης και μια περιπετεια υγειας της γιαγιας μου ειμαι πολυ στρεσσαρισμενος και το μικρουλη μου με χαλαρωνει και ειναι και το πιο υρεμο κουταβι, διαβαζω τη τραβηξαν αλλοι "γονεις" και απορω ειμαι παρα πολυ μα παρα πολυ ευτιχισμενος!!!!

bobos_SSvar

Member
9 Ιουνίου 2007
18
0
THESSALONIKI
Καλος ήρθες Panos,

είναι εκπληκτικός :) , να τον χαίρεσε,
προσωπικά, από τις αγαπημένες μου ράτσες, πρίν γνωρίσω τον δικό μου Μπόμπο, ενδιαφερόμουν πάρα πολύ να αποκτήσω chow-chow, απο αναζητήσεις για την φυλή όλοι επιμένουν στην σωστή κοινωνικοποίηση από μικρό και την εκπαίδευση (μερικές φορές μπορεί να γίνουν "δύστροπα").
Αν καταλαβαίνω σωστά από τις φωτογραφίες είναι μακρύτριχο chow-chow(σκληρό τρίχωμα), και σαν πλέον και εγώ γονιός μακρύτριχου εκπροσώπου της φυλής του (θα το γράψω κομικά) "Πολύ Βούρτσισμα-Πολύ χτένισμα" :D , αλλά αν μάθει να στεκετε είναι πολύ διασκεδαστικό.
Υπάρχουν 2 βιβλία από διαφορετικούς εκδότες στα Ελληνικά για τα chow-chow που κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία, αν σε ενδιαφέρουν.
Επίσης, υπάρχουν κάποιοι εκτροφείς της φυλής που δίνουν συμβουλές στα site τους για κάποια βήματα, κοινωνικοποιήση, διατροφή και περιποιήση.

ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Πάνο, κούκλος ο max!!! Να τον χαιρεσαι!

Λοιπόν, οσον αφορα τον φοβο του με τα νερα, μην αγχωνεσαι, θέλει αρκετες βολτες για να εξοικιωθει με το περιβάλλον. Για πιο γρήγορα αποτελεσματα ρίξε λίγο νερο στο μπαλκονι, μείνε καπου κοντα για να νιώθει ασφάλεια και αστον να το εξερευνήσει... Σιγα- σιγα θα τα ξεπερασει αυτα. Το ιδιο με τα νερα ειχε και ο δικος μου. Τωρα σταλαβουταει σαν τρελος μεσα στα βρομονερα και γινεται μπλιαχχχ :D :D :D

Panos

Member
13 Ιουνίου 2007
12
0
Παρακαλω τις οποιεσδηποτε συμβουλες και παρατηρησεις σας πανω στην ρατσα να της postαρετε στην ομαδα FCI 5 στο θεμα chow-chow ετσι ωστε να μαζευτουν περισσοτερες πληροφοριες και οι φιλοδοξοι "γονεις" να τις εντοπιζουν πιο ευκολα.Οσο για την κοινωνικοποιηση ο δικος μου τα παει καλα προς το παρον με ολους ειδικα με τα παιδια και τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ χεχεχε (γκομενο παγιδα ειναι ο ατιμος!!!) μονο λιγο με ενα red-nose pit-bull εκανε τρελλες.Φυσικα τον ευνοει το γεγονος οτι στο παρκο που παει βολτες μαζευονται πολλα σκυλακια και ανθρωποι.

Υ.Γ. Να με συγχωρουν οι γυναικες στο Forum :wink:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.