Γεια σας, ειμαι ο Ηρακλης, ειμαι Τσιρνεικο της Ετνας

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Εγώ, πάντως, πριν λίγο μιλούσα με τον Κάμερον. Ορίστε αν δεν με πιστεύεις.
-Καλημέρα Κάμερον, τι έγινε, Brexit και στο ποδόσφαιρο;
-It's fcking unbelievable, δεν το χωράει ο νους μου.
-Θυμάσαι τι σου είχα πει να το παίξεις;
-Διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό.
-Κουβά τώρα...
Εγώ πριν μιλούσα με τον Suarez.
Μου εξήγησε ακριβώς τι είχε γίνει τότε που δάγκωσε τον Chiellini, αλλά δε σας το γράφω!! :p

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
@ΗΡΑΚΛΗ ,
Για κάποιο πολύ περίεργο λόγο, γραφεις με το ίδιο ακριβώς στυλ με τον εκτροφέα του σκύλου σου.
Τόνους βάλτε έστω, έστω ένα δυο για ξεκάρφωμα
Είναι αδελφές ψυχές καλέ με τον εκτροφέα.

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Μιας και το πάρτι έχει ανάψει, παραθέτω δύο φωτογραφίες που δείχνουν πώς ήταν το σκυλάκι μου πριν και πώς είναι τώρα, λόγω της δεμοδήκωσης. Στην πρώτη είναι σχεδόν 5 μηνών και 2.5 ολόκληρα κιλά, ενώ στη δεύτερη 9 μηνών και 6 κιλά βαρύτερος. Να 'ναι καλά ο κτηνίατρος.

Attachments

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Το σκυλι εχει τετοιο quality που απο τον Δεκεμβριο του 2015 βγαινει best breed puppy,αν και ο ιδιοκτητης το πηρε τον Απριλιο.Αν οντως μιλαμε για δυο διαφορετικα σκυλια και εφοσον αυτο της φωτογραφιας ειναι το μεγαλυτερο ηλικιακα που δεν εχει ο θεματοθετης,τοτε γιατι χρησιμοποιει ο ιδιος τη φωτογραφια ενος σκυλου που δεν ειναι δικος του ;

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
τι καταλαβαινετε ολοι τωρα με την συνεχιζομενη κακεντρέχεια σας;;;:D
θα διωξετε τον Ηρακλή aka Φυλλιώ (μα κι εσυ "Φυλλιώ" ρε φιλε;; ) και δεν θα μαθουμε περισσοτερα για το σκυλακι και την αδερφη του που σαρωνει στις εκθεσεις...:(
Ηρακλη, μην τους δινεις σημασια, εγω θελω να δω κι αλλες φωτογραφιες και κυριως να ρωτησεις τον εκτροφεα (δεν εχω facebook, για αυτο) αν εχει διαθεσιμο κουταβι,γιατι ενδιαφερομαι να παρω ενα αρρωστο σκυλακι . Κατα προτιμηση να το λενε και Ηρακλη!:sneaky:

Last edited:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
Η λύση βρέθηκε εδώ:

H επίλυση διαφορικών εξισώσεων δεν είναι σαν την επίλυση αλγεβρικών εξισώσεων. Δεν είναι μόνο οι λύσεις τους πολλές φορές ασαφείς, αλλά το αν οι λύσεις είναι μοναδικές ή ακόμα και αν υπάρχουν είναι επίσης αξιοσημείωτα θέματα ενδιαφέροντος.

Για πρώτης τάξης προβλήματα αρχικών τιμών, το θεώρημα ύπαρξης λύσης Peano δίνει ένα σύνολο περιστάσεων στις οποίες υπάρχει μια λύση. Δεδομένου οποιοδήποτε σημείου ( a , b ) {\displaystyle (a,b)}
στο καρτεσιανό σύστημα συντεταγμένων, ορίζουν κάποια ορθογώνια περιοχή Z {\displaystyle Z}
, έτσι ώστε Z = [ l , m ] × [ n , p ] {\displaystyle Z=[l,m]\times [n,p]}
και ( a , b ) {\displaystyle (a,b)}
να είναι στο εσωτερικό του Z {\displaystyle Z}
. Εάν μας δίνεται μια διαφορική εξίσωση d y d x = g ( x , y ) {\displaystyle {\frac {\mathrm {d} y}{\mathrm {d} x}}=g(x,y)}
με την προϋπόθεση ότι y = b {\displaystyle y=b}
όταν x = a {\displaystyle x=a}
, τότε υπάρχει σε τοπικό επίπεδο μια λύση, αν g ( x , y ) {\displaystyle g(x,y)}
και ∂ g ∂ x {\displaystyle {\frac {\partial g}{\partial x}}}
είναι αμφότερα συνεχείς στο Z {\displaystyle Z}
. Αυτή η λύση υφίσταται σε κάποιο διάστημα με το κέντρο του στο a. Η λύση μπορεί να μην είναι μοναδική. Ωστόσο, αυτό μας βοηθά μόνο με τα πρώτης τάξης προβλήματα αρχικής τιμής. Ας υποθέσουμε ότι είχαμε ένα γραμμικό πρόβλημα αρχικών τιμών της νιοστής σειράς:

f n ( x ) d n y d x n + ⋯ + f 1 ( x ) d y d x + f 0 ( x ) y = g ( x ) {\displaystyle f_{n}(x){\frac {\mathrm {d} ^{n}y}{\mathrm {d} x^{n}}}+\cdots +f_{1}(x){\frac {\mathrm {d} y}{\mathrm {d} x}}+f_{0}(x)y=g(x)}

έτσι ώστε

y ( x 0 ) = y 0 , y ′ ( x 0 ) = y 0 ′ , y ″ ( x 0 ) = y 0 ″ , ⋯ {\displaystyle y(x_{0})=y_{0},y'(x_{0})=y'_{0},y''(x_{0})=y''_{0},\cdots }

Για κάθε μη μηδενικά f n ( x ) {\displaystyle f_{n}(x)}
, αν { f 0 , f 1 , ⋯ } {\displaystyle \{f_{0},f_{1},\cdots \}}
και g {\displaystyle g}
είναι συνεχή σε κάποιο διάστημα που περιέχει το x 0 {\displaystyle x_{0}}
,η y {\displaystyle y}
είναι υπάρχει και είναι μοναδικό.

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.417
6.557
Cirneco dell' Etna (Italian pronunciation: [tʃirˈnɛko delˈlɛtna]; plural Cirnechi [tʃirˈnɛki])

Γιατί βλέπω "Τσιρνεικο" και διαβάζω "Τσιρνείκο" ή "Τσιρνέικο" και μοιάζει με σόι "Ξέρουμε και το Τσιρνέικο τι κουμάσια βγάζει!"... :)

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Η λύση βρέθηκε εδώ:

H επίλυση διαφορικών εξισώσεων δεν είναι σαν την επίλυση αλγεβρικών εξισώσεων. Δεν είναι μόνο οι λύσεις τους πολλές φορές ασαφείς, αλλά το αν οι λύσεις είναι μοναδικές ή ακόμα και αν υπάρχουν είναι επίσης αξιοσημείωτα θέματα ενδιαφέροντος.

Για πρώτης τάξης προβλήματα αρχικών τιμών, το θεώρημα ύπαρξης λύσης Peano δίνει ένα σύνολο περιστάσεων στις οποίες υπάρχει μια λύση. Δεδομένου οποιοδήποτε σημείου ( a , b ) {\displaystyle (a,b)}
στο καρτεσιανό σύστημα συντεταγμένων, ορίζουν κάποια ορθογώνια περιοχή Z {\displaystyle Z}
, έτσι ώστε Z = [ l , m ] × [ n , p ] {\displaystyle Z=[l,m]\times [n,p]}
και ( a , b ) {\displaystyle (a,b)}
να είναι στο εσωτερικό του Z {\displaystyle Z}
. Εάν μας δίνεται μια διαφορική εξίσωση d y d x = g ( x , y ) {\displaystyle {\frac {\mathrm {d} y}{\mathrm {d} x}}=g(x,y)}
με την προϋπόθεση ότι y = b {\displaystyle y=b}
όταν x = a {\displaystyle x=a}
, τότε υπάρχει σε τοπικό επίπεδο μια λύση, αν g ( x , y ) {\displaystyle g(x,y)}
και ∂ g ∂ x {\displaystyle {\frac {\partial g}{\partial x}}}
είναι αμφότερα συνεχείς στο Z {\displaystyle Z}
. Αυτή η λύση υφίσταται σε κάποιο διάστημα με το κέντρο του στο a. Η λύση μπορεί να μην είναι μοναδική. Ωστόσο, αυτό μας βοηθά μόνο με τα πρώτης τάξης προβλήματα αρχικής τιμής. Ας υποθέσουμε ότι είχαμε ένα γραμμικό πρόβλημα αρχικών τιμών της νιοστής σειράς:

f n ( x ) d n y d x n + ⋯ + f 1 ( x ) d y d x + f 0 ( x ) y = g ( x ) {\displaystyle f_{n}(x){\frac {\mathrm {d} ^{n}y}{\mathrm {d} x^{n}}}+\cdots +f_{1}(x){\frac {\mathrm {d} y}{\mathrm {d} x}}+f_{0}(x)y=g(x)}

έτσι ώστε

y ( x 0 ) = y 0 , y ′ ( x 0 ) = y 0 ′ , y ″ ( x 0 ) = y 0 ″ , ⋯ {\displaystyle y(x_{0})=y_{0},y'(x_{0})=y'_{0},y''(x_{0})=y''_{0},\cdots }

Για κάθε μη μηδενικά f n ( x ) {\displaystyle f_{n}(x)}
, αν { f 0 , f 1 , ⋯ } {\displaystyle \{f_{0},f_{1},\cdots \}}
και g {\displaystyle g}
είναι συνεχή σε κάποιο διάστημα που περιέχει το x 0 {\displaystyle x_{0}}
,η y {\displaystyle y}
είναι υπάρχει και είναι μοναδικό.
Albert εσύ;;; :eek::eek::eek::eek::eek::LOL::LOL:

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Και η φωτογραφία γιατί είναι η ίδια;
Μα το σκυλί σου αφορά, το οποίο αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται διαθέσιμο για πώληση, παρότι το έχεις ήδη αγοράσει!
αφου φαγωθηκες, περιμενε λιγο λολ
Το ποιός φαγώθηκε για μεταμεσονύχτιο διαδικτυακό θέατρο βγάζει μάτι.

"-Κυριε Γιαννη? ειστε στο FB και αν δεν σας κανει κοπο τετοια ωρα, μια ερωτησουλα ακομα γινεται?
-Πες μου Φυλλιω
η συζηγος μου κι εγω
Γράφανε εναλλάξ ο.. σύζυγος και η σύζυγος..
Από σατανική σύμπτωση δε, ήταν κι ο εκτροφέας online στο FB, παρά το προχωρημένο της ώρας..

Για κάποιο πολύ περίεργο λόγο, γράφεις με το ίδιο ακριβώς στυλ με τον εκτροφέα του σκύλου σου.
Ποιά είναι οι πιθανότητα να συβεί τυχαία αυτό..

Εμεις τον πηραμε 1 Απριλιου και χαιρει ακρας υγειας και ζωντανιας, σκεφτομαστε να παρουμε και δευτερο καποια στιγμη.
Πρωταπριλιάτικα! σαν ψέμα.. Είναι αυτό που λένε, θέλει ο ψεύτης να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει..
Και η απάντησή μου στη δήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση δεύτερου σκύλου, έρχεται δια στόματος του ιδίου, και πάντα χωρίς τόνους, όπως εξάλλου γράφει και στο FB:
υπαρχει ακομα η αδερφη τους

Last edited:

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.954
απο το πρωτο ποστ "ψιθυριζει"...αρχες δευτερης σελιδας "φωναζει"...απο τριτη και μετα βγαζει βουβουζελα...
Πουρουπουπου εχει γινει πια :D

Υ.Γ Τις ειχε ξεφτυλισει τις βουβουζελες ο τυπος στο μουντιαλ

zerom0

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2015
490
728
Αθήνα
"Οι 2 Ηρακλης και η Βολκανα ειναι ανωτερα σε ποιοτητα κουταβια, εξου και εκθεσειακα με πεντιγκρι, δεν ξερεις τωρα Φυλλιω?..αυτοι με την ποιοτητα κατοικιδιου, ολοκαι κατι θα πρεπει να βρουν να πουν γιατι παντα θα υστερουν, καλο ξημρωμα και μην ασχολειαι με μικροπρεπεις."

Επίπεδο για τα μπάζα απ' όπου κι αν το πιάσεις...

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Γράφανε εναλλάξ ο.. σύζυγος και η σύζυγος..
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Πω!αυτό μου είχε ξεφύγει!
Μετά το θέμα με το τσιουαουα που είχαμε διπολική διαταραχή (αρσενικό/θηλυκό) ,εδώ έχουμε τριπολικό (αρσενικό/θηλυκό και εκτροφέας ταυτόχρονα)!
Τί καλός που είσαιιι!!!! Κουκλί!!!!
Τι φάση;;; Forum calling earth?

• Like
Reactions: d-friend and Tri