Ειμαι ο Ηλιας και εχω ενα Μαλαμιουτ Αλασκας 2 χρονων περιπου και μου εχει αλλαξει κυριολεκτικα την ζωη μου
φίλε θάνο ναι τα μπερδεύουν τα χάσκι πολλές φορές και η επόμενη ερώτηση που μου κάνουν είναι γιατί δεν έχει γαλανά μάτια χαχαχαχα λες και έχουν όλα τα χάσκι γαλανά μάτια βασικά από κοντά σε συγκριση των δύο έχουν πολλές διάφορες άμα ασχοληθείς για λίγο στο διαδίκτιο θα βρεις πολλές πληροφορίες σχετικά με της διάφορες τουςΗλία τα μπερδεύουν γενικά με τα χάσκι αυτά ή όχι?Αυτό το λέω επειδή έχει επικρατήσει η λέξη χάσκι κι αν δεν έχεις ο ίδιος ή το έχεις ψάξει πολύ τότε σίγουρα τα μπερδεύεις.Εγώ πχ έχω ''θέμα'' με ποιμενικούς και καυκάσια και ρωτάω τα αφεντικά τους.Μέχρι πρόσφατα δεν ήξερα τα leonberg για παράδειγμα.Ενας κύριο έχει ένα τετοιο εδώ στην γειτονιά,τον βλεπω συχνά και νόμιζα ότι το σκυλι είναι καυκάσιο,μεχρι που μιλήσαμε και μου είπε για τα leonberg!
καλωςήρθες λίοντσουμπ???το σκότωσες χαχαχα στο γράφω στα ελληνικά λεων-ζουμπ από φωτο είναι αυτή που έχω για προφίλ αλλά θα βάλω και άλλες όσο αναφορά για το άλλαγμα της ζωής μου είναι πολύ απλό όποιος έχει ένα ζωντανό που φροντίζει με καταλαβενει πιστευωτιπ : τα χάσκι είναι τα διαβολεμένα , τα μαλαμούν είναι οι αρκούδες.
καλωςήρθες λίοντσουμπ , πες και άλλα για το σκύλο, πώς τον λένε , πως σου άλλαξε τη ζωή κλπ. οι λακωνικότητες καλες είναι αλλα τωρα επιβάλεται να ταίσεις τον λαό του φόρουμ. δώσε και καμιά φωτό
Στην φωτό μπλε πράσινα θα τα λεγες τα μάτια πάντως.. χαχααλλη μια φωτο
ευχαριστωοχι εμενα το λίοντσουμπ μ αρεσει περισσότερο
ορμορφος ο μαλαμουτάκος σου!
χαχαχαχα ναι ναι ετσι δειχνουν απο τηλεφωνο με κακη καμερα για αυτοΣτην φωτό μπλε πράσινα θα τα λεγες τα μάτια πάντως.. χαχα
Καλωσήλθατε και από μας!![]()
Για ρώτα τον και που το βρήκε. Ετσι από περιέργειαΜέχρι πρόσφατα δεν ήξερα τα leonberg για παράδειγμα.Ενας κύριο έχει ένα τετοιο εδώ στην γειτονιά,τον βλεπω συχνά και νόμιζα ότι το σκυλι είναι καυκάσιο,μεχρι που μιλήσαμε και μου είπε για τα leonberg!
Nα τα χαιρεσε χαράς το κουράγιο σου να υπολογίσω ότι έχεις τέσσερα?? και ότι θέλεις ρωτάμε χαρά μου καλά έκανες και τα πήρες κοριτσάκια γιατί τα αγοράκια σε αυτή την φυλή ωριμάζουν μετά τα δύο τους χρόνια και είναι φυσικά πολύ πιο δυνατά στο τράβηγμα στην βόλτα τους και θέλουν εκπεδευση από ειδικό για να μην σε πηγενουν αυτά βόλτα προσοχή μόνο βασική υπακοή μόνο για φύλακες δεν κάνουν και θα σου ανεβάσω και άλλες φωτοΠολύ πολύ καλώς ορίσατε και εσύ και ο μαλαμούτος σου!
Μόλις πήρα κι εγώ τα πρώτα δυο μαλαμουτάκια μου (κοριτσάκια) - άλλο αν έχω για αβαταρ τα samoyed μου!
Τι λες να τα βάλουμε να κάνουν καμιά γέννα?
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ απλά γελάω με την ιδέα των επιληπτικών κρίσεων/εμφραγμάτων/εγκεφαλικών που προκάλεσα μέχρι να διαβάσουν παρακάτω οι φίλοι συμφορουμίτες!!!
Καλώς ήλθατε λοιπόν, φωτογραφίες παρακαλούμε, ιστορία και αργότερα θα μου δώσεις και συμβουλές!
Βασικά έχουν την ίδια ιδιοσυγκρασία σαν βορειες φυλές επειδη είχα και χάσκι και μπορώ να κάνω κάποια σύγκριση θα σου έλεγα ότι τα μαλαμιουτ είναι πιο κοντά στο αφεντικό τους δηλαδή υπάρχει μεγαλητερο δέσιμο ενώ τα χάσκι είναι πιο πολύ ανεξάρτητα σε πολύ μεγαλητερο βαθμό από τα μαλαμιουτ θα έλεγαΩραία η αρκούδα σου "λίοντσουμπ "![]()
Από χαρακτήρα πώς είναι; Πιο νορμάλ από τα χάσκι φαντάζομαι,ε;
H καθημερινότητα μας είναι σε γενικές γραμμές πολλές βόλτες και πολύ παιχνίδι για να εκτονώνετε η φοβερή ενέργια που βγάζει αυτή η φυλή αυτό βέβαια μου κάνει και εμένα πολύ καλό γιατί έχασα μερικά κιλάκια από το περπάτημα χαχαχαχα και έκανα και γνωριμίεςKαλώς ήρθες Leonzoump.
Πολύ όμορφος ο σκύλος σου!
Περιέγραψε μας την καθημερινότητα σας αν θέλεις.