Παιδια φοβερό το φόρουμ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας από την πρώτη μέρα πολλά παιδιά με καλωσορίσατε και για εμένα και το σκύλο μου σε σημείο που νομίζω μου κάνουν πλάκα και πάλι ευχαριστώ
Μπορεί και να σου κάνουμε πλάκα, μουαχαχαχαχαΠαιδια φοβερό το φόρουμ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας από την πρώτη μέρα πολλά παιδιά με καλωσορίσατε και για εμένα και το σκύλο μου σε σημείο που νομίζω μου κάνουν πλάκα και πάλι ευχαριστώ
Kαι η πλάκα ευπροσδεκτηΜπορεί και να σου κάνουμε πλάκα, μουαχαχαχαχα![]()
μήπως απλά "σκυλάρα" ;;;Καλώς ήρθατε αμφότεροι! Πως το λεν το παλληκάρι ΟΕΟ;
Από που απέκτησες το σκύλο σου; χεχεχεχεχεχεχεχεΠαιδια φοβερό το φόρουμ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας από την πρώτη μέρα πολλά παιδιά με καλωσορίσατε και για εμένα και το σκύλο μου σε σημείο που νομίζω μου κάνουν πλάκα και πάλι ευχαριστώ
ΛΕΩΝΚαλώς ήρθατε αμφότεροι! Πως το λεν το παλληκάρι ΟΕΟ;
Kαλή ερώτηση την περίμενα για να πω την αληθεια δυστυχως από πετ σοπ και αφού πρώτα πέρασα μεγάλη περιπετια και έμαθα αφού έπαθα όπως λέει το λαϊκό ρητό μας αλλά παιδιά είναι μεγάλη ιστορία που δεν ξέρω αν πρέπει να την πω σε αυτό το θέμα ????μήπως παραβιάζω τους κανόνες του φόρουμ ???Από που απέκτησες το σκύλο σου; χεχεχεχεχεχεχεχε
Καλώς όρισες![]()
Είσαι τυχερός γιατί έχει παραγραφεί το αδίκημαKαλή ερώτηση την περίμενα για να πω την αληθεια δυστυχως από πετ σοπ και αφού πρώτα πέρασα μεγάλη περιπετια και έμαθα αφού έπαθα όπως λέει το λαϊκό ρητό μας αλλά παιδιά είναι μεγάλη ιστορία που δεν ξέρω αν πρέπει να την πω σε αυτό το θέμα ????μήπως παραβιάζω τους κανόνες του φόρουμ ???
Φίλε το σκυλί που αγόρασα από το πετ σοπ δεν ήταν μαλαμιουτ αλλά γερμανικός πιμενικός μακρύτριχο και άκου πως ξεκινάει η μαλον διάβασε η ιστορίαΕίσαι τυχερός γιατί έχει παραγραφεί το αδίκημα
Πες τα εδώ, δεν υπάρχει πρόβλημα...
Προερχεται απο κατι αρχικα αστο μην το ψαχνειςΠολύ όμορφος ο φάτσας σου!!!Απο τις αγαπημένες μου φυλές. Ειλικρινά τα θαυμάζω αυτά τα σκυλιά. Θεωρώ όμως ότι έχει αρκετές απαιτήσεις ένας τέτοιος σκύλος στην καθημερινότητά του, γι αυτό και μένω στον απλό θαυμασμό.
έχω όμως μια απορία..το zoump πως σου ρθε; Ζουμπ-ας; Ζουμπ-ουρλούδικο;
ναι γενικά εγώ πάντως το είπα αλλά σίγουρα αρέσει αυτή η φυλή στις γυναίκες πιο πολύΚαλημερα Ηλια καλως όρισες εσυ και ο σκύλαρος ! Πολυ ομορφος πραγματι, να τον χαιρεσαι! Ειπες εκανες γνωριμίες ε; Ισχυει λοιπον αυτο που συχνά πυκνά ακούγεται οτι τα μαλαμουτ και χάσκι είναι ..γκομενοβεντούζες;![]()
γιατί Ιωάννα μου το χώρο σου πιάνουμε ?????πολλοί δεν μαζευτήκατε με σπιτσοειδή? πότε θα σας φτιάξουν subforum?