σε ευχαριστω πολυ michali!!Κούκλος!!! Βασικά, όλα είναι πανέμορφα. Με το καλό να τον πάρετε σπίτι.
Δεν μπορω να περιμενω.. Δεν ξερω πως θα περασουν οι μερες !!!
σε ευχαριστω πολυ michali!!Κούκλος!!! Βασικά, όλα είναι πανέμορφα. Με το καλό να τον πάρετε σπίτι.
Καημός επεσε στην Πατρα με αυτή τη γέννα... αυτό εχω να σου πω! Μας τα χάλασε μόνο η αναλογια αρσενικών-θηλυκών!!! next time more luck για την Πατρα!
Αλλά τα ζαχάρωνα καιρό και εχω ακουσει εξαιρετικά λογια για αυτή τη γέννα
Οχι εγώ, μια φιλη! Και δεν της εκατσε.... ειχε ψηθεί καλά και τώρα κοιτάει αγγλια. Αλλά προς το παρόν μόνο ιταλια βρισκει κουτάβι αλλά σε εργασιακες γραμμες... και μιας και δεν εχει προβατάκια, ειπε να το αφησει για 2014Hθελες θηλυκο;;
Νοα γιατι μας αρεσει!!νοα απο το ιαπωνικο..αγαπη,
η νοα απο το εβραικο..τρομος ?
Οχι εγώ, μια φιλη! Και δεν της εκατσε.... ειχε ψηθεί καλά και τώρα κοιτάει αγγλια. Αλλά προς το παρόν μόνο ιταλια βρισκει κουτάβι αλλά σε εργασιακες γραμμες... και μιας και δεν εχει προβατάκια, ειπε να το αφησει για 2014
ειναι καλη φιλη με το δημοσθένη οποτε θα περιμενει για την επόμενη φουρνιάΝα της πεις να περιμενει το δημοσθενη αν θα εχει καμια καινουργια γεννα..
Σε μερικές φυλές όταν ακούς εργασιακό σε πιάνει σύγκρυο! Πάλι καλά η κοπέλα που θα περιμένει!!Οχι εγώ, μια φιλη! Και δεν της εκατσε.... ειχε ψηθεί καλά και τώρα κοιτάει αγγλια. Αλλά προς το παρόν μόνο ιταλια βρισκει κουτάβι αλλά σε εργασιακες γραμμες... και μιας και δεν εχει προβατάκια, ειπε να το αφησει για 2014
που?Οχι εγώ, μια φιλη! Και δεν της εκατσε.... ειχε ψηθεί καλά και τώρα κοιτάει αγγλια. Αλλά προς το παρόν μόνο ιταλια βρισκει κουτάβι αλλά σε εργασιακες γραμμες... και μιας και δεν εχει προβατάκια, ειπε να το αφησει για 2014
οχι ειναι απόλυτα συνειδητοποιημένη. δεν θα μπορουσε αλλιως (η εκπαιδεύτρια μας ειναι που θελει και αυτο σημαινει εγκαταστασεις agility και στην πατρα χεχε )Σε μερικές φυλές όταν ακούς εργασιακό σε πιάνει σύγκρυο! Πάλι καλά η κοπέλα που θα περιμένει!!
δεν ξερω ονομα, του Μουμιαδη στη θεσσαλονικη που εχει και το kynagonποιο εκτροφειο βρε!
αυτο!!!Μάλλον "που στην Ιταλία" βρίσκει κουτάβι εργασιακών γραμμών, σε ρωτάει ghelly.
εεε μα δεν μπορώ να παίζω κρεμάλα.... να πει ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...Μάλλον "που στην Ιταλία" βρίσκει κουτάβι εργασιακών γραμμών, σε ρωτάει ghelly.