Γεια σας κι απο μένα!!!

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
@richtaris εγώ δεν έχω καταλάβει...Γιατί πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους; μου ξέφυγε κάτι; Γιατί η όλη φάση είναι να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Γιατί δεν τους αφήνεις να τους τα τρώει ο δικηγόρος; νομίζω ότι αυτό θα τους τσούξει περισσότερο.

richtaris

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2015
52
108
36
@mareco έχει σκόνη επάνω της, βγαίνει έξω, κυλιέται κάτω, κάθεται, λερωνεται, πρέπει να πλένεται που και που..τι άλλο θα μπορούσα να εννοώ?

@Haris Drazen ίσως έχεις δίκιο, το σκέφτομαι κι αυτό είναι η αλήθεια, το κύριο θέμα μ είναι πως μ χαλάει τη διάθεση, ουσιαστικά πρόβλημα, δν έχω..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
@mareco έχει σκόνη επάνω της, βγαίνει έξω, κυλιέται κάτω, κάθεται, λερωνεται, πρέπει να πλένεται που και που..τι άλλο θα μπορούσα να εννοώ?
Εννοείς λοιπόν, τα απλά, καθημερινά σκυλίσια, πράγματα.
Εντάξει. Αλλο το "που και που", κι άλλο μια φορά τον μήνα.
Είναι όντως υπερβολή και πράγματι επηρρεάζει αρνητικά, την μυρωδιά τους.
Ενα νωπό βετεξάκι, με αραιωμένο μυλόξηδο, θα έκανε ικανοποιητικότατη δουλειά.
Και βούρτσισμα πολύ συχνά. Αυτό μάλιστα! Μπορείς να το κάνεις και συνέχεια.

• Like
Reactions: richtaris

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
@Haris Drazen ίσως έχεις δίκιο, το σκέφτομαι κι αυτό είναι η αλήθεια, το κύριο θέμα μ είναι πως μ χαλάει τη διάθεση, ουσιαστικά πρόβλημα, δν έχω..
Αν ηταν να μας χαλαει η διαθεση για τον καθε βλακα που τρωει σκαλωματα, θα επρεπε να ειμασταν ολοι με τα μουτρα στο πατωμα καθε μερα. Τωρα βεβαια εσυ ξερεις τι σε χαλαει και τι οχι, εγω απλα ειμαι της αποψης οτι τα θεματα που αξιζουν να ασχολουμαστε ειναι τα πολυ σοβαρα, οπως η υγεια μας.

• Like
Reactions: richtaris