Γεια χαρά...Είμαι Ο Φοίβος......!!!!


Litsaki

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
32
0
Χανιά - Κρήτη
Γεια χαρά και από μένα!! Είμαι ο :DΦοίβος ένα υπερκινιτικό, έξυπνο, χαδιάρικο λαμπραντοράκι !! Η μαμά μου με έφερε στο σπίτι όταν ήμουνα περίπου 2 μηνών (τώρα είμαι 5) και όπως την έχω ακούσει να λέει της έχω αλλάξει την ζωή της\\:D/!! Νομίζω ότι με αγαπάει *agapoylas*πολλή με χαϊδεύει, παίζει μαζί μου , μου μαθαίνει πραγματάκια (και μου είπε ότι μάλλον θα με πάει σε έναν κύριο να μου μάθει ακόμα περισσότερα …απλά πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος), με πάει βόλτες και περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με μένα!! Καμιά φορά της κάνω και τρέλες*demonio* και με μαλώνει και μου παίζει και καμία στο κλαράκι μου με εκείνο το χαρτί που το λέτε εφημερίδα (αν το πιάσω στα δοντάκια μου θα του δείξω εγώ*demonio**demonio**demonio**demonio*…γουφφφφ) αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν το κάνει για κακό μου!! Όταν την κοιτάζω στα ματάκια της μου λέει ότι είμαι ο κόσμος όλος*agapoylas**agapoylas* και όταν πάω να της δώσω καμιά γλυψιά λιώνει:p:p (η χαζούλα)!!!
Νομίζω ότι αρέσει πολλή στην μαμά μου να κοιτάζει σε αυτό το κουτί που το λέτε εσείς pc και να ψάχνει πληροφορίες για να μου κάνει την ζωή μου καλύτερη και ποιο χαρούμενη και να μαθαίνει πράγματα για μένα και τα φιλαράκια μου:mrgreen::mrgreen:!!
=D>=D>Συγχαρητήρια σε σας που το δημιουργήσατε αυτό το φόρουμ και που βοηθάτε τους γονείς μας να πλουτίζουν της γνώσεις τους και να μας κάνουν την ζωή μας ποιο καλή!! Πολλές γλυψιές σε όλους…..:cuniaoo::cuniaoo::mrgreen::mrgreen:
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Γεια σου Φοίβο! Χαιρετίσματα στη μαμά σου :D
(και πες της ότι οι εφημερίδες είναι για διάβασμα :) υπάρχουν, κατά τη γνώμη μου, πολύ αποτελεσματικότεροι τρόποι εκπαίδευσης)
 




sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ψηλε εξηγησε στην μαμα σου οτι δεν εισαι ανθρωπος εισαι σκυλος , επεισης η εφημεριδουλα που χρησιμοπειοι ειναι ακυρος τροπος συνετισμου. Παντως αγοραρε τα πας μια χαρα με τα emoticon.

καλως ηρθες και πες στην μαμα να αρχισει να διαβαζει τα τοπικ εδω μεσα
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Καλώστον Φοίβο. Οι εφημερίδες πρέπει να υπάρχουν μόνο για κατούρημα, κι αυτό μέχρι να μπορείς να κρατηθείς και να τα κάνεις έξω. Θα τα μάθει όμως αυτά η μαμά σου από το κουτί. Πολλές γλυψιές και στη δική σου μουτσούνα και περιμένουμε φωτό.
 






Litsaki

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
32
0
Χανιά - Κρήτη
Καλώστον Φοίβο. Οι εφημερίδες πρέπει να υπάρχουν μόνο για κατούρημα, κι αυτό μέχρι να μπορείς να κρατηθείς και να τα κάνεις έξω. Θα τα μάθει όμως αυτά η μαμά σου από το κουτί. Πολλές γλυψιές και στη δική σου μουτσούνα και περιμένουμε φωτό.
Από την πρώτη μέρα που με πείρε η μαμά σπίτι :Dέμαθα από μόνος μου να κατουράω έξω στον κήπο (εκτός από μερικά μικροατυχήματα που είχαμε και κατούρησα μέσα) και η μανούλα μου είναι πολλή =D>=D>χαρούμενη για αυτό!!!! Δεν χρειάζομαι εγώ της εφημερίδες για κατούρημα , μόνο *demonio**demonio**demonio*τρελένομαι να της ξεσκίζω με το δοντάκια μου…γουφφφφφφ!!!!:D
 


LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
45
thessaloniki
Καμιά φορά της κάνω και τρέλες*demonio* και με μαλώνει και μου παίζει και καμία στο κλαράκι μου με εκείνο το χαρτί που το λέτε εφημερίδα
Μαλιστα:cool:
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Kαλως τονα. πες στη μαμα σου να δειξει στους καινουριους φιλους της απο το πισι καμια φωτογραφια σου να δουν τι ομορφος που εισαι!!!:D
 






skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλως τους!Litsaki,όταν πρωτοπήρα το σκυλάκο μου και κατ.....σε μέσα, όλοι μου είπαν,φιλοι-οικογενεια, να το χτυπήσω ελαφριά με την εφημερίδα.Ακολουθώντας όμως τις εδώ συμβουλές,δεν το έκανα και απλώς τον παρακολουθούσα και όποτε έπαιρνε την κατάλληλη στάση τον σήκωνα και τον πήγαινα έξω.Όποτε δεν τον κοιτούσα και τα έκανε μέσα, δεν τον μάλωνα, προσπαθούσα να πετυχω την επόμενη φορά.Πραγματικά μέσα σε λίγες μέρες έμαθε εκεί που ήθελα.Ούτε εγώ ουτε οι υπόλοιποι το πίστευαν.Δε θέλει εφημερίδα.Επανάληψη και σωστό timing θέλει.:p