Για να μαθενουν οσοι δε γνωριζουν! ΒYB...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Οι γεννες που υπαρχουν στο Βελγιο δεν ελενχονται ολες απο το FCI υπαρχουν πολλα κλαμπ οπως το UCI και πολλα αλλα,
Φυσικά και δεν ελέγχονται όλες, αλλά τώρα πλέον δεν βγάζεις pedigree FCI.

οι Βελγοι και οι Ολλανδοι ειναι ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στην πιατσα,ειχαν φτασει τα πραγματα στο απροχωρητο,κατα πολυ χειροτεροι απο τους ανατολικους,προσπαθουν αλλα εγω δεν τους εμπιστευομαι.
Για τους Βέλγους δεν έχεις άδικο, για αυτόν ακριβώς το λόγο άλλαξαν οι κανονισμοί για την έκδοση pedigree. Και με το DNA μπορείς και τον ελέγχεις. Έχω πετύχει θυμωμένο "εκτροφεα" στο όμιλο επειδη δεν δεχόντουσαν την αίτηση του λόγω των αποτελεσμάτων.

Για τους Ολλανδους κάνεις λάθος, έχουν πολλούς καλούς και ηθικούς εκτροφεις. Απατεώνες βέβαια θα βρεις παντού.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγω απλα να πω οτι ΑΛΛΟ η FCI ( Διεθνής Κυνολογικός Όμιλος ) με έδρα το Βελγιο και ΑΛΛΟ ο Saint Hubert ( Κυνολογικός Όμιλος Βελγιου ) .

η FCI δεν ελεγχει ΚΑΜΙΑ γεννα σε ΚΑΜΙΑ χωρα του κόσμου

ελεγχει και οργανωνει τους κυνολογικους ομιλους της εκάστοτε χώρας .......

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Οτι οταν καποιος θελει να κανει φουστια,λαδωνει και την επιτροπη που θα ερθει να παρει το DNA,η τωρα που γινεται το σχεδιο δηλωνει αλλα σκυλια με αλλου σκυλου χαρτια,επειτα πως θα γινει θα πηγαινουν στην Γερμανια σε μια εκθεση 10.000 σκυλια και θα παιρνουν απο ολα DNA?η μονο απ τα πρωτα?που και παλι θα ειναι πολλα,και σε ολη την Ευρωπη οι εκθεσεις γινονται σχεδον ταυτοχρονα που θα ελεγχεται τοσο γεννετικο υλικο,και σε 10 χρονια που θα αποθηκευεται?
Οταν καποιος θελει να κανει κομπινα την κανει,το θεμα ειναι να πεσουν τα εξοδα οσον αφορα των σκυλο γιατι οπως παει εχει γινει ΥΠΕΡπολυτελεια,αυτοι ομως τα ανεβαζουν,οσο περισσοτεροι ασχολουνται τοσο ανεβαινουν οι τιμες συντηρησης σκυλου γενικα.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Οτι οταν καποιος θελει να κανει φουστια,λαδωνει και την επιτροπη που θα ερθει να παρει το DNA,η τωρα που γινεται το σχεδιο δηλωνει αλλα σκυλια με αλλου σκυλου χαρτια,
Αυτοί που ήρθαν σε εμένα πάντως ούτε καφέ δεν δέχτηκαν.
Και γιατί να το κάνει με χαρτιά άλλου σκύλου, αφού δεν θα μπορέσει να αποδείξει την πατρότητα.

Στην δήλωση γέννας εάν ο αρσενικός είναι από άλλη χώρα καταθέτεις το DNA ID του, το οποίο πρέπει να είναι γνωστό πριν το ζευγάρωμα. (οι σκύλοι στο Βέλγιο που έχουν γεννηθεί μετά την 1/01/2008 έχουν ούτως ή άλλως DNA ID) Για να κάνεις την αίτηση εκδόσεως pedigree έρχονται και ελέγχουν τον αριθμό του chip και παίρνουν δείγμα για τις εξετάσεις DNA.

επειτα πως θα γινει θα πηγαινουν στην Γερμανια σε μια εκθεση 10.000 σκυλια και θα παιρνουν απο ολα DNA?η μονο απ τα πρωτα?που και παλι θα ειναι πολλα,και σε ολη την Ευρωπη οι εκθεσεις γινονται σχεδον ταυτοχρονα που θα ελεγχεται τοσο γεννετικο υλικο,και σε 10 χρονια που θα αποθηκευεται?
.
Τι σχέση έχουν οι εκθέσεις με το DNA ID :confused:

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αν παω εγω εναν σκυλο σε εκθεση και πω οτι ειναι ο ταδε με DNA ταδε,δεν θα πρεπει αυτο να πιστοποιηθη?
γιατι μπορει ο σκυλοςμε το DNA να μην ειναι τελειος μορφολογικα αλλα ενας χωρις να ειναι(φθηνος απο τα ανατολικα).
Απο εσενα δεν δεχτηκαν καφε αλλα με τους μεγαλους τα λενε στο Facebook,η ειναι στον ιδιο συλλογο,αφου οι περισσοτεροι απο αυτους τους κριτες ειναι και εκτροφεις,η ειναι στο προεδρειο του συλλογου.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Το DNA δεν έχει καμία σχέση με τις εκθέσεις και την μορφολογία, ο σκύλος στην έκθεση (θα έπρεπε να) πιστοποιείται με τον αριθμό chip.

Το DNA αποδεικνύει ότι όντως το κουτάβι Χ είναι από μητέρα Y και πατέρα Z και εργαλείο για να αποφύγεις κάποιες κληρονομικές παθήσεις, για τα χρώματα, σε κάποιες φυλές να δεις αν είναι φορέας του MDR1, ...

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Οι γεννες που υπαρχουν στο Βελγιο δεν ελενχονται ολες απο το FCI υπαρχουν πολλα κλαμπ οπως το UCI και πολλα αλλα,οι Βελγοι και οι Ολλανδοι ειναι ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στην πιατσα,ειχαν φτασει τα πραγματα στο απροχωρητο,κατα πολυ χειροτεροι απο τους ανατολικους,προσπαθουν αλλα εγω δεν τους εμπιστευομαι.
Αυτά που αναφέρεις είναι ανακριβή και αναληθή. Έχεις πάει; έχεις δεί; ή ο φίλος του φίλου σου είπε κάτι που άκουσε; Δε ξέρω τί γίνεται με τη φυλή που ασχολείσαι, αλλά αυτά που βλέπω και στις δύο χώρες δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που αναφέρεις.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Σου φαινονται απιθανα?εγω οταν τα ακουσα επεσα απο τα συνεφα,το 1992 πηρα ενα Αγγλικο Μπουλντογκ απο το Βελγιο,με πλαστα χαρτια FCI,ακομα τα εχω τα χαρτια,οταν ηθελα να παω σε εκθεση το καταλαβα.
Οσο για την ρατσα την δικη μου την εβαλα σαν παραδειγμα,εσυ τι νομιζεις οτι το τεστ DNA το εβγαλαν ετσι για πλακα?
Ελα εδω να παρουμε 100 τηλεφωνα επανω να δεις τι συμβανει,οσο για τον φιλο τον Βελγο δεν ειναι φιλος του φιλου αλλα καλος φιλος,μπες στο Facebook με το ονομα μου δες ενα Βελγικο ονομα Daniel Vanhove δωσε και στο Google και θα τον βρεις τα εκτροφεια δηλαδη σε ολες τις χωρες που πρανεφερα,και παρτον τηλεφωνο να σου τα πει και ο ιδιος(και μην μου λες οτι γραφω αναληθειες,ψαξου πρωτα και μετα μιλα),και μιλαμε για ρατσα σπανια ποιος ξερει τι γινεται με τις αλλες,και στην Ολλανδια και στο Βελγιο υπαρχει υπερπαραγωγη και πολλα σκανδαλα,χανονται σκυλια απο εκτροφεις,αλλαζουν ονοματα,υπαρχει αρσενικος ταυτοχρονα σε 5 χωρες δηλωμενος σαν πατερας,σε μια ακτινα 3.000 χλμ. ειναι δυνατον να παρει καποιος εναν σκυλο και να οργωνει την Ευρωπη?με ποιο οφελος οταν ειδικα τωρα τα κουταβια δεν εχουν καλες τιμες?
Να παρε και ενα λινκ να δεις τι γινεται ολα τα εκτροφεια που βλεπεις τα σκυλια ειναι στο ονομα του οπως και η γεννες δηλωνονται στην Βραζιλια(μαθε να σεβεσε ορισμενα πραγματα,αυτα δεν σου τα λεει ο καθενας,τα κρατανε ολοι μυστικα,και εγω κακος σου τα λεω και σου δινω και λινκ που πολυ θα ηθελαν).
http://canilsoldeminas.jalbum.net/Fila Sul Mineiro/index.html

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
DNA +chip αποδεικνύουν το who is who.
Σωστό!

Ηλια μιλάς για το 1992. Ακριβώς επειδη υπήρχαν αυτές οι καταστάσεις άλλαξαν οι κανονισμοί και απο την 1/01/2009 είναι οι εξετάσεις DNA +chip για κάθε γέννα υποχρεωτική.

Εσύ λες πράγματα χωρίς να γνωρίζεις τι γίνεται. Το DNA δεν είναι θέμα ομίλου, κριτών κτλ. Δεν είναι τόσο απλό να γίνει μπαγαποντιά.

Πες ότι δίνω φακελάκι στο επόπτη και τα κουτάβια που έχω δεν είναι δικιάς μου γέννας αλλά από Ουγγαρία. Τι δείγμα θα στείλει στο εργαστήριο για τις εξετασεις DNA που θα ταιριαζει με το DNA των σκύλων που δηλώνω στο Βελγικό pedigree;

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Σου φαινονται απιθανα?εγω οταν τα ακουσα επεσα απο τα συνεφα,το 1992 πηρα ενα Αγγλικο Μπουλντογκ απο το Βελγιο,με πλαστα χαρτια FCI,ακομα τα εχω τα χαρτια,οταν ηθελα να παω σε εκθεση το καταλαβα.
Οσο για την ρατσα την δικη μου την εβαλα σαν παραδειγμα,εσυ τι νομιζεις οτι το τεστ DNA το εβγαλαν ετσι για πλακα?
Ελα εδω να παρουμε 100 τηλεφωνα επανω να δεις τι συμβανει,οσο για τον φιλο τον Βελγο δεν ειναι φιλος του φιλου αλλα καλος φιλος,μπες στο Facebook με το ονομα μου δες ενα Βελγικο ονομα Daniel Vanhove δωσε και στο Google και θα τον βρεις τα εκτροφεια δηλαδη σε ολες τις χωρες που πρανεφερα,και παρτον τηλεφωνο να σου τα πει και ο ιδιος(και μην μου λες οτι γραφω αναληθειες,ψαξου πρωτα και μετα μιλα),και μιλαμε για ρατσα σπανια ποιος ξερει τι γινεται με τις αλλες,και στην Ολλανδια και στο Βελγιο υπαρχει υπερπαραγωγη και πολλα σκανδαλα,χανονται σκυλια απο εκτροφεις,αλλαζουν ονοματα,υπαρχει αρσενικος ταυτοχρονα σε 5 χωρες δηλωμενος σαν πατερας,σε μια ακτινα 3.000 χλμ. ειναι δυνατον να παρει καποιος εναν σκυλο και να οργωνει την Ευρωπη?με ποιο οφελος οταν ειδικα τωρα τα κουταβια δεν εχουν καλες τιμες?
Να παρε και ενα λινκ να δεις τι γινεται ολα τα εκτροφεια που βλεπεις τα σκυλια ειναι στο ονομα του οπως και η γεννες δηλωνονται στην Βραζιλια(μαθε να σεβεσε ορισμενα πραγματα,αυτα δεν σου τα λεει ο καθενας,τα κρατανε ολοι μυστικα,και εγω κακος σου τα λεω και σου δινω και λινκ που πολυ θα ηθελαν).
http://canilsoldeminas.jalbum.net/Fila Sul Mineiro/index.html
Άρα δεν πήγες, δεν είδες και απλά αναμασάς φήμες και κουτσομπολιά.

Όταν πας, δεις και αποκτήσεις άποψη και πάνω απ' όλα έχεις στοιχεία θα τα δεχτώ.

Μέχρι τότε αγαπητέ, καλύτερα να περιοριστείς σε αυτά που πραγματικά γνωρίζεις.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μαλλον δεν διαβασες καλα το ξαναγραφω,το 1992 πηρα ενα Αγγλικο μπουλντογκ απο το Βελγιο(την αξεχαστη Φαιτση),λες στην Γερμανια να το πηρα απο πετ σοπ?
Εκτος αυτου μιλαω με 2 ατομα στο Βελγιο μερα παρα μερα οι οποιοι ειναι πολυ οργανωμενοι,2 εκτροφεις στην Ολλανδια,1 στην Γαλλια,13 στην Ισπανια,25 περιπου στην Γερμανια,2 Πολωνια,και δεν εχουν ολοι Φιλα αλλα Μολοσσοειδη ρατσες,και ειμαι σε 3 φορουμ Μολοσσοειδων ενα πανευρωπαικο(Γερμανοφωνο),ενα Ισπανικο και ενα Γερμανικο,αυτη η μαζα ανθρωπων εχει σκυλια απο ολα τα μερη του κοσμου.
Η γνωμη μου για τους κατωχωριτες ειναι οτι οταν εκτρεφουν κατι ειτε αυτο ειναι γουρουνι ειτε σκυλι ειτε ντοματα,το ξεφτιλιζουν,δεν εχουν ηθικη ολα στον βωμο της επιτυχιας,βρωμικη χωρα το Βελγιο κατα την γνωμη μου και σκοτεινη,πολλα γινονται και λιγα ακουγονται(εδω σε εμας οτι και να γινει μαθαινετε σε χρονο μηδεν,αλλο αν δεν τιμωρειτε),και φυσικα ειναι μια πλουσια χωρα και φυσικα ειναι μια μοντερνα χωρα αλλα σαν ρατσα για εμενα που ειμαι ρατσιστης(εννοω οτι καθε ρατσα εχει διαφορετικα χουγια,και τιποτα περισσοτερο)ειναι ενας αχταρμας.
Οι Βελγοι ζευγαρωναν θυληκα σκυλια 10 μηνων και ελεγαν ειναι νορμαλ,και το κανουν ακομη,και απορω πως κανουν χαρτια,αρχες του 90 σαρωναν μαζι με τους Ολλανδους σε εκθεσεις στην Γερμανια,τωρα τι κανουν?τωρα σαρωνουν στην εκτροφη γουρουνιων εκατομμυρια γουρουνια το Βελγιο,μπιζνες κανουν,και να πω οτι σιγουρα θα υπαρχουν και εκει εξαιρεσεις,πως παιζουν οι Βραζιλιανοι καλη μπαλα?οχι ομως ολοι.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Συγνώμη, αλλά ζω στο Βέλγιο και αυτή τη στιγμη χαρτιά δεν βγάζεις από θηλυκά 10 μηνών!
και επειδη μενεις στο Βελγιο και περασες σεμιναρια και εκανες γεννα και ελεγθηκες και και και τα εμαθες ολα ????

εδω σου λεει εχει στοιχεια ( το λαμογιο φιλο του )

aleksandy

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2010
174
2
Σχετικά με το αρχικό θέμα πάντως, στις αγοραπωλησίες μεταξύ ιδιωτών δεν προβλέπεται έκδοση κάποιου παραστατικού, οπότε φορολογικά δεν υπάρχει παράβαση. Υπάρχει όμως εξαπάτηση αν σου υποσχέθηκε pedigree κ τελικά δεν έχει.

Τώρα αν πουλάει το σκύλο του, πόσο και για ποιους λόγους δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο ανήθικο που θα πρέπει να πάνε οι μασκοφόροι εκδικητές στη Ρόδο να τον τουλουμιάσουν. Τόσες κακοποιήσεις ζώων βλέπουμε να γίνονται καθημερινά, γιατί δεν αρχίζετε από εκεί καλύτερα?

Εφόσον έχεις ένα dogάκι τόσο καλό όσο διαβάζω, τι να τα κάνεις τα pedigree?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Ελα εδω να παρουμε 100 τηλεφωνα επανω να δεις τι συμβανει,οσο για τον φιλο τον Βελγο δεν ειναι φιλος του φιλου αλλα καλος φιλος,μπες στο Facebook με το ονομα μου δες ενα Βελγικο ονομα Daniel Vanhove
Ωραίους φίλους έχεις!! :rolleyes:
Σκυλεμπορα που φέρνει προβληματικά σκυλιά αμφίβολης προελεύσεως :eek:

Δεν αρνήθηκα ποτέ ότι υπάρχουν ανήθικοι εκτροφείς στο Βέλγιο, αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω είναι ότι με τους καινούργιους κανονισμούς με τα υποχρεωτικά τεστ DNA δεν είναι πια εύκολο να τα κάνεις και να βγάλεις Βελγικό πεντιγρι.

Οι απατεώνες, σαν τον φίλο σου, βρίσκουν τρόπο να κοροϊδέψουν το κόσμο και παλιά μπορούσαν να βγάλουν και πεντιγρι.

Επίσης ο όμιλος ποτέ δεν υποστήριξε αυτές τις καταστάσεις. Ανέκαθεν προσπαθούσε να καταπολεμήσει την εισαγωγή κουταβιών από Ανατολικές χώρες αλλά είναι μεγάλη μαφία και οι Βελγικές αρχές δεν κάνουν σωστή δουλειά.

Οι Βελγοι ζευγαρωναν θυληκα σκυλια 10 μηνων και ελεγαν ειναι νορμαλ,και το κανουν ακομη,
Αυτό δεν γίνεται με χαρτιά, απαγορευται από τους κανονισμούς του Saint Hubert να ζευγαρώσεις θηλυκό σκύλο κάτω των 15 μηνών και άνω των 10 ετών

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Κοιτα ο φιλος εχει τα καλυτερα σκυλια(Φιλα)στην Ευρωπη αυτο που κανει δεν ειναι κακο για τα σκυλια,απλα κοροιδευουν τους κρατικους μηχανισμους,δεν ειναι αμφιβολου προελευσεως ειναι απο τα καλυτερα εκτροφεια της Βραζιλιας τα σκυλια του και ολα με χαρτια,και υπαρχει στενη συνεργασια με τους συλλογους Φιλα στην Βραζιλια και ερχονται στην Ευρωπη και κανουν δικες τους εκθεσεις CAFIB (Αυστρια συνηθως),επιβιωση μπορουμε να το πουμε.
Εγω απλα ηθελα να πω οτι τριπλες γινονται.
Εχω παντως διαβασει οτι υπηρχε στο Βελγιο ενας τυπος ο οποιος εκανε εναν συλλογο για καποια ρατσα και ηταν ο ιδιος εποπτης για γεννες,ετσι πουλησε 400 κουταβια(εισαγωγης)σε 2 χρονια:eek:,και δηλωνε οτι ειναι Βελγικα, δηλωσε σε μια σκυλα 3 γεννες σε 20 μερες:eek:.
Ειναι επιστημονες στην απατη,η εισαγωγες γινοταν σε σκυλια της μοδας και η μεγαλυτερη ζητηση ηταν στα Γκολντεν Ριτριβερ,εκει εμειναν και οι ανατολικοι απο κουταβια δεν προλαβαιναν την ζητηση,οι θυληκες μετα απο 2-3 γεννες εξαφανιζοταν.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Κοιτα ο φιλος εχει τα καλυτερα σκυλια(Φιλα)στην Ευρωπη αυτο που κανει δεν ειναι κακο για τα σκυλια,απλα κοροιδευουν τους κρατικους μηχανισμους,δεν ειναι αμφιβολου προελευσεως ειναι απο τα καλυτερα εκτροφεια της Βραζιλιας τα σκυλια του και ολα με χαρτια,και υπαρχει στενη συνεργασια με τους συλλογους Φιλα στην Βραζιλια και ερχονται στην Ευρωπη και κανουν δικες τους εκθεσεις CAFIB
Εγώ έχω άλλες πληροφορίες σχετικά με τον φίλο σου σκυλεμπορα και τον συνεργάτη του στην Ολλανδία.

Εγω απλα ηθελα να πω οτι τριπλες γινονται.
Εχω παντως διαβασει οτι υπηρχε στο Βελγιο ενας τυπος ο οποιος εκανε εναν συλλογο για καποια ρατσα και ηταν ο ιδιος εποπτης για γεννες,ετσι πουλησε 400 κουταβια(εισαγωγης)σε 2 χρονια:eek:,και δηλωνε οτι ειναι Βελγικα, δηλωσε σε μια σκυλα 3 γεννες σε 20 μερες:eek:.
Δεν αποκλειται να υπήρχε, αυτό που λέω εγώ είναι ότι τώρα δεν μπορούν πια να το κάνουν με Βελγικό πεντιγρι.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Τι πληροφοριες εχεις?
ο ανθρωπος αυτος ειναι αγκαθι στο ματι της FCI,αλλα οι Βραζιλιανοι και ο προεδρος του CAFIB πινουν νερο στο ονομα του,γιατι προωθει το γνησιο Φιλα Μπραζιλειρο στην Ευρωπη,ενω η FCI θελει τα αρνακια.
Σκυλεμπορος δεν ειναι παντως,συνεργαζεται με μερικους εκτροφεις στην Ευρωπη για την προωθηση του Φιλα τιποτε αλλο,και να σκεφτεις οτι δεν κανουν και πολλες γεννες.
Γραψε παντως οτι εχεις ακουσει.