Για να μπαίνει μόνος του στο Dogforum...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πωπω... Θάψιμο που θα έπεφτε!!! :D
Να φτιαξουμε ένα τέτοιο thread. "Τι θα έλεγε ο σκύλος μου για μένα".....

Γκογκολ: "Την έχει πιάσει μια μ@λ@κία τη δικιά μου τελευταία, και όλο μου πασπατεύει το στόμα να δει τι γίνεται μέσα! Δεν ξέρω πως να της το κόψω ρε γμτ.... Πείτε καμια ιδέα... εχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα?? Ασε που μου χώνει μια βούρτσα μέσα με μια αηδία πάνω!! Και μου κάνει και χαρές! Της είπε κανεις οτι μ'αρέσει???"

Dexter: "Ασε ρε, εγώ τι να πω που μου'χει φέρει ένα γατί στο σπίτι και είναι αυτό στους καναπέδες κι εγώ στην απομόνωση! Ασε που φοβάμαι μην το πατήσω ολη την ώρα!"

Το Παιδί: "Εσεις τουλαχιστον τρώτε και κανα κοκαλακι!!! Εμένα που νομίζει οτι είμαι γερόντιο και δε μου δίνει τίποτα, τι να πω??? Ασε που μου'κοψε και τη θάλασσα φέτος...."

Ηρα: "Τουλάχιστον εσύ βγαινεις βόλτα της προκοπής! Εμένα που κάθε φορά που κάθετε στο κομπιούτερ μου'ρχετε γκαζωμένος και κάτι θέλει που ούτε αυτός δεν ξέρει τι θέλει, τί να πω????"

:p

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Ηρα: "Τουλάχιστον εσύ βγαινεις βόλτα της προκοπής! Εμένα που κάθε φορά που κάθετε στο κομπιούτερ μου'ρχετε γκαζωμένος και κάτι θέλει που ούτε αυτός δεν ξέρει τι θέλει, τί να πω????"
Άρη συγνώμη.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D