Μην το λες και τα μποξεράκια το απολαμβάνουν! Πρέπει να δεις τι κάνει η δικιά μου όταν πάω εκεί ! χαχαχα!!!Τοτε σιγουρα ειναι σταφακι!
Μην το λες και τα μποξεράκια το απολαμβάνουν! Πρέπει να δεις τι κάνει η δικιά μου όταν πάω εκεί ! χαχαχα!!!Τοτε σιγουρα ειναι σταφακι!
Νομίζω ότι δεν πιάνει τους όρχεις... αλλά το πουλάκι του......αυτός τι ψάχνει? μήπως είναι πλαστικό το ένα? τα ζουλάει καλά καλά?
Ουπς! μάλλον είναι ένα από τα προβλήματα που μου έβγαλε επειδή δεν την πήρα από εκτροφείο! χααχχαχαη δικιά σου,έχει όρχεις????????????ΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααχαχαχαχαχα
...
αυτός τι ψάχνει? μήπως είναι πλαστικό το ένα? τα ζουλάει καλά καλά?
Και η Λόλα έχει όρχεις???θα ήθελα πολύ να τον δω να το κάνει στη Λόλα και σε οποιοδήποτε καχύποπτο και περίεργο Γκρένενταλ.
μπα, έχει αυτό που λέμε εκρηκτική φινέτσαΚαι η Λόλα έχει όρχεις???![]()
Γράφει μια κοπέλα σε σχόλιο αυτό ακριβώς: ''run puppy run ....ribbons are not worth that.''Χούφτωστη χούφτωστη που έλεγε και ο Παπαγιαννόπουλος.!! αχ το Μποξεράκι τι τραβάει για μια διάκριση! χαχα
Πολύ σωστός, Βαγγέλη!άτιμη πρεσβυωπία
το πουλάκι είναι πιο μπροστά και φαίνεται στην φωτογραφία καθαρά-για τους νεότερους!
μαλλον ολοι μαζι εχουμε πρεσβυωπια... εχεις δικιο...άτιμη πρεσβυωπία
το πουλάκι είναι πιο μπροστά και φαίνεται στην φωτογραφία καθαρά-για τους νεότερους!