Για όσους δεν το έχουν δεί: Κριτής Σκύλων με όρεξη

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Εγώ απορώ πάντως και με τα σκυλιά...
Πώς κάθονται έτσι με κάποιον που τους είναι εντελώς άγνωστος...(και μη μου πείτε ότι έχει να κάνει μόνο με τη φυλή...)

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Να φτιάξω εγώ το σκύλο μου όμορφο και ωραίο

Για να τον πάω σε τούτον το μαλάκα

Που θα τον καβαλήσει και θα τον κυριαρχήσει κατ' αυτόν τον τρόπο

ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΩ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΛΟΥΡΙ???

Πόσο μαλάκας άνθρωπος μπορεί να είμαι για να επιτρέψω κάτι τέτοιο;
Όχι απλά να επιτρέψω, να βοηθήσω!!! Δηλαδή ΗΜΑΡΤΟΝ!

Χρέος μου είναι να προστατεύω τον σκύλο μου, όχι να τον στήνω για να του γαμάνε το ηθικό.
Άι σιχτίρ

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
Και μετά κάθεστε και μου συζητάτε κάπου παραδίπλα ποιός ξέρει από σκυλιά και ποιός δεν ξέρει
Και αν πρέπει η κυρά Κατίνα κα έχει τον τάδε σκύλο ή ο μπαρμπα Μήτσος τον άλλον και να γίνει επιτροπή να τους περνάμε εξετάσεις.
Δηλαδή όλοι αυτοί εκεί μέσα που ανέχονται αυτόν τον τύπο ξέρουν από σκυλιά;;
Θα με τρελάνετε;;;

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Εννοώ miminoula πως κάθεται ο σκύλος ατάραχος και δέχεται το πρόσωπο ενός ξένου ανθρώπου μέσα στο δικό του....(καλά, δεν ξέρω το πριν και το μετά της φωτό..., αλλά μου κάνει εντύπωση αν δεν συμβαίνει τίποτα...)

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
θέλω να κάνω μια ερώτηση ,
αυτές η στάσεις του σώματος,
δεν θεωρούνται απειλή από το σκύλο άσχετου φυλής?
Δεν θέλετε να δείτε πως μετράει δόντια........

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
έχω γνωρίσει δυο τερατάκια του mortezes, αναρωτιέμαι απλά....
και μετά τί; θα φταίγανε τα σκυλάκια; έλεος

ή μήπως προσπαθεί να στοχοποιήσει κάποιες φυλές ως λουλούδες όπως κάποιοι άλλοι πάνε να στοχοποιήσουν άλλες ως επιθετικές;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οι σοβαροι κριτες, δεν κρινουν με αυτον τον τροπο. Αυτος ειναι μια ''περιπτωση'' και για αυτο κανει και τον ''γυρο'' του FB και γελαει ο κοσμος...

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
Πιστεύεις είναι σωστό που αυτός ο τύπος κυκλοφορεί ακόμα στους στίβους;
Δε θα έπρεπε να είχε πάρει πόδι;

edit
Αυτος ειναι μια ''περιπτωση'' και για αυτο κανει και τον ''γυρο'' του FB και γελαει ο κοσμος...
Για μένα είναι τραγικό που ο κόσμος γελάει. Μόνο για γέλια δεν είναι.

Τραγικό επίσης είναι που τον ανέχονται στις εκθέσεις. Ο σκύλος πρέπει να μπαίνει στο στίβο με αυτοπεποίθηση. Πόση αυτοπεποίθηση πιστεύεις είχε ο συγκεκριμένος σκύλος την επόμενη φορά που μπήκε σε στίβο;

Last edited:

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
κάπου αλλου προσπαθούν να με πείσουν ότι ο κοινωνικοποιημένος σκύλος θα το δει παιχνίδι......

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
κάπου αλλου προσπαθούν να με πείσουν ότι ο κοινωνικοποιημένος σκύλος θα το δει παιχνίδι......
Πες τους να πάρουν τα σκυλιά τους τότε
και να τα πάνε μια βόλτα από αυτόν τον μαλάκα να παίξουνε.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εγω δεν θα τον αφηνα να ακουμπησει τον σκυλο και βασικα δεν θα πηγαινα με αυτον κριτη. Ισως σε καποια χωρα ειναι παλια ''καραβανα'' και στελεχος σε ομιλους και τον φωναζουνε, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Και βεβαια μιλαμε μονο για την πρακτικη πλευρα εδω...Το πως κρινει με βαση τα προτυπα, δεν το ξερουμε.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
ο κοινωνικοποιημένος σκύλος δεν θα το δει ποτέ σαν παιχνίδι είτε είναι πεκινουά είτε ροτβάιλερ. Ο σωστά κοινωνικοποιημένος σκύλος θα το εκλάβει ως παραβίαση προσωπικών ορίων και θα προσπαθήσει να διορθώσει κι αν έχει και τη διάπλαση να το κάνει θα έχουμε δράματα και μετά πάλι θα ΦΤΑΙΝΕ οι φυλές

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Κανένας "πλήρης" σκύλος δεν θα το δει παιχνίδι...
Γι' αυτό και ο Μακαρίτης (και άλλοι κριτές) λέει στον χειριστή: "Κράτα του το κεφάλι", όταν είναι να ελέγξει τα CAO ή τα Καυκάσια κλπ...